Menetdinamika & gazdaságosság. Így juthat előre.

Kiemelkedő technika – minden idők legjobb Sprinteréhez.

A magas minőségi követelmények és a stabil újraeladási érték éppúgy hozzájárulnak a Sprinter gazdaságosságához, mint a legmodernebb motorok: a fejlett OM 651-es négyhengeres CDI-dízelmotor, három teljesítmény-fokozatban és a magabiztos V6-os OM 642-es CDI-dízelmotor mértékadó a gazdaságos hatékonyság és a jövőbeli alkalmazhatóság terén. Az Euro5b+ III. fok. és EuroVI károsanyag-kibocsátási fokozattal, valamint a BlueEFFICIENCY-csomag plusszal érezhetően csökkentheti a fogyasztást.

Az alacsony fogyasztás mellett, köszönhetően az új SCR technológiával ellátott BlueTEC motoroknak ezen túlmenően csökkenti a nitrogénoxid-kibocsátást is. A Sprinter motorok áttekintése:

  • Takarékos 4 hengeres dízelmotor, 70 kW, 95 kW és 120 kW teljesítményfokozatokban
  • V6-os CDI-dízelmotor 140 kW teljesítménnyel
  • Gazdaságos négyhengeres benzinmotor, 115 kW teljesítménnyel
  • Natural Gas Technology választhatóan kizárólag földgázüzemű meghajtással, vagy kettős üzemmódú földgáz- és benzinmeghajtással

Tiszta ügy. Földgáz-meghajtás.

[1] Normálvázas Sprinter Alvázra elérhető választott járműhosszak és kialakítások esetén, amennyiben az össztömeg nem haladja meg a 3,5 tonnát. A Sprinter NGT elérhető normálvázas kialakításban 5 tonnás össztömeggel.