BlueEFFICIENCY. Tudatos hatékonysággal a mából a holnapba.

A Sprinter BlueEFFICIENCY-csomaggal [1] [2] [3] [4].

Legendásan takarékos fogyasztás.

Kategóriájának egyik leginkább fenntartható gépkocsijaként az új Sprinter, köszönhetően a következetesen továbbfejlesztett motoroknak [6] és az innovatív BlueEFFICIENCY-technológiának, kitűnő kibocsátási és fogyasztási értékeket ér el.

A Sprinter már széria-felszerelésként például elektromosan szabályozott üzemanyag-szivattyúval, generátor-vezérléssel, Fuel-Ecomony hátsó tengellyel, valamint optimalizált gördülési ellenállású abroncsokkal rendelkezik.

Köszönhetően takarékos motorjainak, a legelső transzporterként teljesíti a szigorú EuroVI-os kipufogógáz-szabványt [7]. A BlueEFFICIENCY-csomag [1] [2] [3] [4] valamennyi CDI-dízelmotoros típusváltozathoz rendelhető. A következő elemeket foglalja magában:

  • OM 651 dízelmotor (EuroVI vagy Euro5b+ III. fok)
  • vagy OM 642 dízelmotor (EuroVI)
  • ECO Start-Stop funkció [5]
  • ECO kormányszervó-szivattyú
  • Elektromosan szabályozott üzemanyag-szivattyú
  • Optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsok [8]
  • Fuel-Economy generátor

[1] Nem rendelhető benzinmotorral együtt.

[2] Kérjük, érdeklődjön a BlueEFFICIENCY-csomag elérhetőségéről 7G-TRONIC PLUS automata váltóval a speciális Sprinter-változatokhoz Mercedes-Benz transzporter értékesítőjénél.

[3] Gyárilag kapcsolási pont kijelzéssel, akkumulátor-vezérléssel és motoron belüli intézkedésekkel széria-felszereltségként, minden további elem extra felszereltség.

[4] Nem rendelhető összkerékhajtással együtt.

[5] Nem rendelhető automata váltóval együtt.

[6] Az EuroVI kipufogógáz-szabványnak megfelelő motorok rendelkezésre állását ld. a Műszaki adatokban.

[7] Az Euro VI kipufogógáz-szabvány 2.380 kg viszonyítási tömeg felett extraként rendelhető és 2.840 kg felett automatikusan a felszereltséghez tartozik.

[8] Amennyiben a mindenkori típusváltozathoz rendelhető, egyébként széria-abroncsozás.