Erőteljes és gazdaságos mindentudás.

Négy motorváltozat.

[1] Sprinter Tourer: vegyes üzemanyag-fogyasztás: 8,2 l/100 km; vegyes CO₂-kibocsátás: 214 g/km. A megadott fogyasztási értékek csak az extraként elérhető automata váltó esetén, összkerékhajtás nélkül érvényesek. Az összkerékhajtás előreláthatólag 2018 negyedik negyedévétől elérhető. A szériafelszereltséghez tartozó hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó - az OM642 V6-os dízelmotorral - előreláthatólag 2018 negyedik negyedévétől rendelhető. A valós fogyasztási értékek függenek a jármű tömegétől és felszereltségtől.

[2] A szériafelszereltséghez tartozó hatfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó - az OM642 V6-os dízelmotorral - előreláthatólag 2018 negyedik negyedévétől rendelhető.

[3] A nitrogénoxidok (NOx) közé tartozik a nitrogén-monoxid (NO) és a nitrogén-dioxid (NO₂). 

[*] További információt a hivatalos üzemanyag-fogyasztással és a hivatalos, specifikus CO₂-kibocsátással kapcsolatban az új személyautók esetében az „Útmutató az új személygépjárművek üzemanyag-fogyasztásáról, CO₂-kibocsátásáról és áramfogyasztásáról“ c. kézikönyvben talál, amely az összes értékesítési helyen és a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de) telephelyein ingyenesen elérhető.

Sprinter

Tourer

Áttekintés

Műszaki adatok és felszereltség

Árlisták, prospektusok, kapcsolat