Minden elfér és mindenkinek van helye: az új Vito Mixto.

A Vito Mixto - utas- és áruszállító egyben.

A Vito Mixto leegyszerűsíti az Ön dolgát: Az „Egy mindenre” mottó alapján dolgozik, és utasszállítóként éppen annyira meggyőző, mint zárt áruszállítóként. Amennyiben Ön a rakomány mellett akár 6 embert kíván szállítani, a Vito Mixto személyében egy gazdaságos, sokoldalú és megbízható, professzionális társra lel.

Az opcionális iker-utasüléssel és a 3-személyes utastéri üléspaddal felszerelve a Mixto akár hat személy szállítására is alkalmas. Az oldalablakok több fényt engednek be az utastérbe és javítják a kilátást, miközben a lábtérben lévő légbeömlők a kellemes hőmérsékletről gondoskodnak, így az utasok a második sorban is kényelmesen utazhatnak. Az üléspad mögött még rengeteg hely marad az anyagok vagy felszerelések számára, a magas terhelhetőség révén pedig remekül ki lehet használni a rendelkezésre álló teret. A karosszéria hosszának függvényében a rakodófelület elérheti a 2,63 m²-t és térfogata akár 4,1 m³ is lehet. Az opcionálisan elérhető, C-oszlopok közötti, ablakos teljes válaszfal az utasteret megvédi a kosztól, elkülöníti az utasteret a raktértől, továbbá kiegészítő védelmet biztosít a rakományok ellen.

  • Az opcionális 3-személyes üléspad segítségével akár 6 személy szállítása lehetséges.
  • A maximális rakodófelület 1,86 m² a kompakt, 2,26 m² a hosszú és 2,63 m² az extra hosszú változat esetében[1]
  • A maximális rakodófelület-hossz 2.586 mm a kompakt, 2.831 mm a hosszú és 3.061 mm az extra hosszú változat esetében[1]
  • A terhelhetőség elérheti az 1.250 kg-ot az elsőkerékhajtású modelleknél és az akár 1.305 kg-ot a hátsókerékhajtású változatoknál.
  • Opcionális teljes válaszfal ablakkal a C-oszlopok között
  • Robosztus fapadló rögzítőszemekkel

[1] A kompakt és az extra hosszú karosszéria-változatok előreláthatólag 2015 januárjától válnak elérhetővé.

Vito

Mixto

Áttekintés

Műszaki adatok és felszereltség

Árlisták, prospektusok, kapcsolat