Lehetőségek tárháza.

A Vito Tourer: egy család sokrétű tehetséggel.

Mert csak az érzi jól magát, aki teljesen megnyílik. Ennek érdekében az új Vito Tourer három karosszéria-változatával (kompakt [1], hosszú vagy extra hosszú [1]) kiválóan képes alkalmazkodni az Ön egyedi helyszükségleteihez. A nagyvonalúan kialakított utastérben az Ön utasai kiváló menetkényelemnek örvendhetnek. És a tágas raktér számos csomagot képes elnyelni.

A belső tér nagyvonalú helykínálata ellenére a 2,8 t megengedett össztömegű Vito Tourer magassága mindössze 1.893 mm (tetősínnel +48 mm), ezáltal pedig problémamentesen behajthat a legtöbb garázsba, parkolóházba, mélygarázsba vagy autómosó berendezésbe. Így a Vito számos előnyének köszönhetően az Ön vállalkozása számára is kiváló lehetőségeket kínál.

A Vito Tourer a kínálat tekintetében is magas szintű sokoldalúságról tesz tanúbizonyságot: A Vito Tourer BASE, Tourer PRO és Tourer SELECT modellek speciális tehetségekkel büszkélkednek, Ön pedig mindegyiket egyedileg állíthatja össze igényeinek megfelelően. Mindent egybevéve, a nagyvonalú helykínálathoz magas szintű megbízhatóság és gazdaságosság társul.

És a magas hasznos teherbírás következtében - ami akár 120 kg-mal több az elődmodellnél - a helykínálatot kiválóan ki lehet használni.

Függetlenül attól, hogy fáradhatatlan taxiként és szállítóként, egyesületi gépjárműként vagy hotel shuttle autóként, vagy akár egy munkáscsapat szállítójaként használják - a különféle, 2-9 személy számára helyet biztosító üléselrendezésnek, valamint a számos felszereltségi lehetőségnek köszönhetően az új Vito Tourer pontosan annyira egyedi, mint az Ön utasai.

  • Két tengelytáv [1]
  • Három karosszéria hossz 4.895 mm-től (kompakt) 5.140 mm-en keresztül (hosszú) 5.370 mm-ig (extra hosszú) [1]
  • Az üléskonfiguráció függvényében 2-9 személy számára
  • Számos üléskoncepció
  • Akár 2.908 mm hosszú raktér-felület és akár 2,65 m³-es rakodótérfogat
  • Maximálisan akár 3,2 t engedélyezett össztömeg
  • Sokoldalú motorkínálat
  • Számos felszerelési lehetőség

[1] A kompakt és az extra hosszú karosszéria-változatok előreláthatólag 2015 januárjától válnak elérhetővé.

Vito

Tourer

Áttekintés

Árlisták, prospektusok, kapcsolat