Márkaképviseleteink működési rendje

Információ


Várjuk Önöket teljes nyitva tartással!

Információ


Várjuk Önöket teljes nyitva tartással!

Tisztelt Ügyfeleink!

Meglévő és leendő ügyfeleink, valamint munkatársaink egészsége és biztonsága a legmagasabb prioritással bír számunkra.

A hivatalos szervek koronavírus-járvány (a továbbiakban: COVID-19) terjedésének lelassítását célzó útmutatásai alapján és a COVID-19 világjárvány miatt működésünk szabályozott keretek között biztosított.

Márkakereskedéseink és márkaszervizeink a korlátozások enyhítése után immáron normál nyitva tartással állnak rendelkezésre! A visszaállás folyamatosan történik hálózatunkban, ezért kérjük mind autószalonjaink, mind márkaszervizeink hivatalos nyitva tartását ellenőrizzék az adott telephely oldalán. Márkaképviseleteink elérhetőségeit az alábbi linkre kattintva érik el.

Mercedes-Benz márkakereskedések Mercedes-Benz márkaszervizek
A korlátozások enyhítésének megfelelően a nyitva tartások hosszabbodnak, ezzel együtt - különösen a gépkocsi értékesítés területén – javasoljuk, a biztonság növelése érdekében részesítsék előnyben a digitális csatornákat. Kollégáink felkészülten várják Önöket. Természetesen, ha inkább személyesen szeretnének tájékozódni, arra is van lehetőség a megfelelő biztonsági intézkedések betartása mellett. A Magyarország Kormánya által kihirdetett egészségügyi veszélyhelyzetben a megfelelő óvintézkedések mellett, a legmagasabb higiéniai előírások figyelembevételével állnak rendelkezésére márkaszervizeink.

Hozom-Viszem szerviz szolgáltáltatásunk keretein belül jelenlegi autóját előre egyeztetett időpontban és helyszínen, illetve személyes érintkezés nélkül vesszük át. A szolgáltatás elérhetőségéről és igénybevételének feltételeiről kérjük, érdeklődjön márkakereskedéseinknél, szervizeinknél!

Munkatársaink elérhetőek újra személyesen, és örömmel állnak rendelkezésére telefonon, illetve digitális csatornáinkon is.

Gépjárműveinkkel, valamint a szervizszolgáltatásainkkal kapcsolatos általános információt a honlapunkon találhat.

Szolgáltatásaink lehető legszélesebb skálájával várjuk Önöket továbbra is, illetve a kialakult helyzetnek megfelelően vigyázunk Önökre és járműveikre.
  A fent említett szolgáltatással kapcsolatos videónkat ezen a linken megtekintheti:

Videó megtekintése

Mercedes-Benz érintésmentes szervizszolgáltatások

Mercedes-Benz érintésmentes szervizszolgáltatások
Mercedes-Benz érintésmentes szervizszolgáltatások
Megtekintés újra

Mercedes-Benz érintésmentes szervizszolgáltatások

Ügyfeleink és munkatársaink egészsége rendkívül fontos számunkra, ezért a vállalatunk és hivatalos partnereink minden szükséges intézkedést megtesznek annak biztosítása érdekében, hogy a telephelyeinken dolgozó kollégáinkat megvédjék a fertőzés ellen. Ennek megfelelően természetesen betartjuk az összes hivatalos követelményt a vírus terjedésének lelassítására.

A COVID-19 továbbterjedését elkerülendő szükségünk van azonban az Önök segítségére is.

A védőmaszk viselése ügyfeleink számára – mint minden más kereskedelmi egységben is – kötelező.

Azon ügyfeleinket,

  • akik az elmúlt napokban veszélyeztett területen jártak, vagy

  • akik COVID-19-cel fertőződtek, vagy

  • akiknél felmerül a fertőzöttség gyanúja, vagy

  • akik igazoltan COVID-19-cel fertőzött személlyel érintkeztek,

kérjük, hogy ne keressék fel telephelyeinket!

Amennyiben nem biztosak abban, hogy a fenti kritériumok egyike vagy több azok közül akár több is érvényes Önökre, kérjük, hogy telefonon vegyék fel a kapcsolatot partnereinkkel, így információkhoz juthatnak, illetve választ kaphatnak az esetlegesen felmerülő további kérdéseikre. Többek között a szolgáltatásaink aktuális rendelkezésre állási szintjéről is, amit a napról napra változó körülmények nyilvánvalóan érinteni fognak.

Mindenképpen ajánljuk tehát, hogy telephelyeink felkeresése előtt vegye fel a kapcsolatot partnereink kollégáival!

 

Mercedes-Benz márkaképviseletek

 

Természetesen folyamatosan nyomon követjük a járványhelyzet alakulását, és szükség esetén további intézkedéseket vezetünk be. Az ilyen intézkedésekről szintén értesítjük Önt.

Vészhelyzet esetén a maastrichti ügyfélszolgálati központunk munkatársai koordinálják a sürgős eseteket - akikkel
  • a 06-1-2355301 (ha Ön személygépkocsi-tulajdonos)

  • a 06-1-3285303 (ha Ön transzporter-tulajdonos)

  • és a 06-1-3285304 (ha Ön teherautó-tulajdonos)

telefonszámokon lehet kapcsolatba lépni.  A budapesti vezetékes hálózati behívószámok használata esetén a hívás díjköteles.

FONTOS: ügyfélszolgálatunk egyéb ügyekkel kapcsolatban (reklamáció, időpont egyeztetés, Mercedes me panasz) esetén kizárólag online/emailben fogad megkereséseket:

cs.hu@cac.mercedes-benz.com

Társadalmi felelősségünk teljesítéséhez mindent meg kell tennünk, ezért saját és mások biztonsága érdekében mindenekelőtt kérjük, hogy próbáljon meg otthon maradni és hívja fel erre Ön is minél több ember figyelmét!

Vigyázzunk egymásra és maradjunk egészségesek!


Az Ön Mercedes-Benz Csapata