Aktuális ajánlataink.

Ajánlataink áttekintése


Áttekintés

Ajánlataink áttekintése


Áttekintés

 • Egyedi modellajánlatok

  Egyedi modellakciók

  Válassza ki az Önhöz legjobban illő Mercedes-Benz modellt. Több limitált kiadás közül választhat, a kis családi autóktól kezdve, a nagyobb limuzinokon át az igazi off-roaderekig.

 • Kiemelt kereskedői ajánlatok

  Kiemelt kereskedői ajánlatok

  Válasszon a márkakereskedéseinkben raktárkészleten lévő autók közül, amelyek kivételes áron azonnal megvásárolhatók és elvihetők.

 • C-osztály Limited Edition

  Válassza a sportos formatervezést és kimagasló felszereltséget, amely a vezetésélmény új szintjét hozza el Önnek! Az új Mercedes-Benz C-osztály Limited Edition modellek most kedvezményes áron, speciális csomagban, extra felszereltséggel érhetőek el.

 • E-osztály Limited Edition modellek

  Válassza az Ön dinamikus életstílusához illeszkedő limuzint extrafelszereltséggel. Mercedes-Benz E-osztály Limited Edition modellek most kedvezményes áron extra felszereltséggel.

 • Fond Entertainment System

  A hosszantartó utazások és az ezzel járó vezetés minden gépjárművezető számára nagy kihívást jelentenek – leginkább akkor, ha gyerek is van az utasok között.

Finanszírozási ajánlatok

Finanszírozási ajánlatok

Szervizajánlatok

Szervizajánlatok

 • Integrált Szerviz Csomag

  4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás

 • Karbantartási csomag

  Szeretné Mercedes-Benz személygépjárművét még hosszú éveken át kifogástalan állapotban használni? Gépkocsija átvételkor tapasztalt minőségének megőrzéséhez fontos a rendszeres és szakszerű karbantartás.

 • Az én szervizem

  A hideg napok beköszöntével számos fontos teendő vár a Mercedes-Benz személygépjárművek tulajdonosaira és vezetőire, hogy az őszi-téli időszakban is biztosan számíthassanak autójuk magas rendelkezésre állására és kifogástalan működésére a mindennapos közlekedésben, üzleti úton vagy éppen pihenéskor. Gépkocsija szezonális felkészítésében, átvizsgálásban és szükség szerinti karbantartásában idén is számíthat a Mercedes-Benz márkaszervizek kiemelkedő minőségű szolgáltatásaira és szakértelmére.