Új A-osztály.
Illik Önhöz.

A-osztály lízingajánlat


Lízingeljen új Mercedes-Benz A-osztály személygépjárművet!

Mindössze nettó 75 000 Ft havidíjjal!

A-osztály lízingajánlat


Lízingeljen új Mercedes-Benz A-osztály személygépjárművet!

Mindössze nettó 75 000 Ft havidíjjal!

Igazi egyéniség mellé egyedi finanszírozás: lízingeljen új Mercedes-Benz A-osztály személygépjárművet mindössze nettó 75 000 Ft havidíjjal!*

A Magyarországon is gyártott új Mercedes-Benz A-osztály világszínvonalú technológiával és designnal újradefiniálja az innovációt és a modern luxust a kompakt gépjárművek kategóriában. Dinamikus vonalvezetéssel és intuitív felhasználói élménnyel tökéletesen alkalmazkodik vezetője egyéniségéhez, egyedülálló konnektivitási megoldásai pedig mindig összekötik Önt a világgal és az Ön számára fontos emberekkel.

Egyedi finanszírozási ajánlatunkkal most kedvező feltételekkel vásárolhat új Mercedes-Benz A-osztályt: nyílt végű pénzügyi lízingkonstrukcióink 48 hónapos futamidő esetén mindössze nettó 75 000 Ft havidíj mellett lehetővé teszi, hogy új gépkocsijában Ön is átélhesse az A-osztály kivételes élményét.*

Bővebb információért érdeklődjön Mercedes-Benz Financial Services munkatársunknál!

* A-osztály kombinált üzemanyag-fogyasztás: 4,0–7,4 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 107–169 g/km.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek.

* A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434).
A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedő a finanszírozás szolgáltatója nevében jár el. Ez a tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű, és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják.
A finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu, a www.dllgroup.com/hu, valamint a www.mercedes-benz.hu honlapokon. A havi díj a Mercedes Benz A160 modell 2018. november 21-én érvényes listaárára vonatkozik (bruttó 8 010 120 Ft), bruttó 2 507 200 Ft önerő megfizetésével, 48 hónap futamidőre, 5,99% fix kamatláb mellett. Maradványérték bruttó 1 842 328 Ft.
Az ajánlat kizárólag társas vállalkozások és egyéni vállalkozók által igénybe vett, a Budapest Bank Zrt.-vel vagy De Lage Landen Finance Zrt-vel kötött forintalapú, nyílt végű pénzügyi lízingszerződések esetén érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Az ajánlat 2018.12.31-ig vagy visszavonásig érvényes.