Mindig van előre.

Az új C-osztály Limited Edition már 9 490 000 Ft-tól.

C-osztály Limited Edition


C-osztály Limited Edition modellek

C-osztály Limited Edition


C-osztály Limited Edition modellek

Válassza a sportos formatervezést és kimagasló felszereltséget, amely a vezetésélmény új szintjét hozza el Önnek! Az új Mercedes-Benz C-osztály Limited Edition modellek most kedvezményes áron, speciális csomagban, extra felszereltséggel érhetőek el.

A C 160 FL Limited Edition modell fekete és fehér színben már 9 490 000 Ft-tól vagy akár nettó 82 000 Ft havi díjtól* az Öné lehet!

Amit a C 160 FL Limited Edition az alapfelszereltségen túl, felár nélkül tartalmaz:

  • LED High Performance fényszórók

  • Ülésfűtés a vezető és az első utas részére

  • Fűtött szélvédőmosó-berendezés

  • Ablaktörlők esőszenzorral

  • Csomagtérfedél külön biztosítása

  • Navigáció előkészítés

Ajánlatunk minden új személyautó vásárlása esetén tartalmazza:

  • az Intergrált Szervíz Csomagot (ISP)

  • Integrált vezetéstechnikai oktatást a Driving Camp-en

  • az Önre és autójára szabott innovatív Mercedes me szolgáltatáscsomagot

Mercedes-Benz C 160 Limited Edition kombinált üzemanyag-fogyasztás: 6,1 – 5,7 l/km/100 km; kombinált CO2-kibocsátás 140 – 131 g/km. Az értékek az előírt mérési eljárás szerint, jelen esetben a „NEDC CO2 értékek” a Bizottság (EU) 2017/1153 Végrehajtási rendelete 2. cikke 1. pontjának megfelelően kerültek meghatározásra. Az üzemanyagfogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az adatok nem egy adott gépjárműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét, hanem kizárólag a különböző gépjárműtípusok egymással való összehasonlítására szolgálnak. Az értékek a kiválasztott extrafelszereltségek függvényében változnak. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. További extrafelszereltségek felár ellenében rendelhetők. Az adatok helyességéért, tévedésért, vagy nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek.

A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434).
A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedő a finanszírozás szolgáltatója nevében jár el. Ez a tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza.
A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják. A finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu, a www.dllgroup.com/hu, valamint a www.mercedes-benz.hu honlapokon. A havi díj a Mercedes Benz C160 Limited Edition modell 2019. május 2-án érvényes listaárára vonatkozik (bruttó 9.490.000 Ft), bruttó 3 349 073 Ft önerő megfizetésével, 48 hónap futamidőre, 5,99% fix kamatláb mellett. Maradványérték bruttó 2 182 700 Ft.
Az ajánlat kizárólag társas vállalkozások és egyéni vállalkozók által igénybe vett, a Budapest Bank Zrt.-vel vagy De Lage Landen Finance Zrt-vel kötött forint alapú nyílt végű pénzügyi lízing szerződések esetén érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Az ajánlat 2019. január 2-tól 2019. szeptember 30-ig vagy visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes.