Egyedülálló. Extravagáns. Elérhető.

E-osztály Limited Edition


E-osztály Limited Edition

E-osztály Limited Edition


E-osztály Limited Edition

Válassza az Ön dinamikus életstílusához illeszkedő limuzint extrafelszereltséggel. Mercedes-Benz E-osztály Limited Edition modellek most kedvezményes áron extra felszereltséggel:

A Mercedes-Benz E 200 4MATIC és E 200d Limited Edition modellek már 11.990.000,- Ft-ért, havi nettó 105 000,- Ft-tól elérhetők.*

E 200 4MATIC Limited Edition

Kiemelt felszereltségek:

 • Aktív parkolásasszisztens PARKTRONIC-kal

 • LED High Performance fényszórók

 • 12,3”-os média kijelző

 • Ülésfűtés a vezető és az első utas részére

 • Navigáció előkészítés

E 200 d Limited Edition

Kiemelt felszereltségek:

 • Parkoló csomag tolató kamerával

 • LED High Performance fényszórók

 • 12,3”-os média kijelző

 • Ülésfűtés a vezető és az első utas részére

 • Navigáció előkészítés

Ajánlatunk minden új személyautó vásárlása esetén tartalmazza:

 • az Integrált Szerviz Csomagot (ISP)

 • Integrált vezetéstechnikai oktatást a Driving Camp-en

 • valamint az Önre és autójára szabott innovatív Mercedes me szolgáltatáscsomagot

További hasznos információk:

Mercedes-Benz E 200 4MATIC Limited Edition kombinált üzemanyag-fogyasztás: 6,9 l/100km, kombinált CO2-kibocsátás: 157 g/km.

Mercedes-Benz E 200 d Limited Edition kombinált üzemanyag-fogyasztás: 4,3 l/100km, kombinált CO2-kibocsátás: 114 g/km.

Az értékek az előírt mérési eljárás szerint, jelen esetben a „NEDC CO2 értékek” a Bizottság (EU) 2017/1153 Végrehajtási rendelete 2. cikke 1. pontjának megfelelően kerültek meghatározásra. Az üzemanyagfogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt. Az adatok nem egy adott gépjárműre vonatkoznak, és nem képezik ajánlat részét, hanem kizárólag a különböző gépjárműtípusok egymással való összehasonlítására szolgálnak. Az értékek a kiválasztott extrafelszereltségek függvényében változnak.Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. További extrafelszereltségek felár ellenében rendelhetők. A kedvezményes ajánlat 2019. április 1-től 2019. május 31-ig vagy visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes. Az adatok helyességéért, tévedésért, vagy nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek.

* A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434).
A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedő a finanszírozás szolgáltatója nevében jár el. Ez a tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza.
A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják. A finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu, a www.dllgroup.com/hu, valamint a www.mercedes-benz.hu honlapokon. A havi díj a Mercedes-Benz E 200 4MATIC Limited Edition és Mercedes-Benz E 200 d Limited Edition modellek 2019. június 3-án érvényes listaárára vonatkozik (bruttó 11.990.000 Ft), bruttó 4 143 744 Ft önerő megfizetésével, 48 hónap futamidőre, 5,99% fix kamatláb mellett. Maradványérték bruttó 2 757 700 Ft.
Az ajánlat kizárólag társas vállalkozások és egyéni vállalkozók által igénybe vett, a Budapest Bank Zrt.-vel vagy De Lage Landen Finance Zrt-vel kötött forint alapú nyílt végű pénzügyi lízing szerződések esetén érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Az ajánlat 2019. január 2-tól 2019. szeptember 30-ig vagy visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes.