Finanszírozási ajánlat


Élvezze a lenyűgöző vezetési élményt az új Mercedes-Benz autója kormánya mögött kihagyhatatlan finanszírozási ajánlatunkkal!

Finanszírozási ajánlat


Élvezze a lenyűgöző vezetési élményt az új Mercedes-Benz autója kormánya mögött kihagyhatatlan finanszírozási ajánlatunkkal!

Fix kamat: 5,99%

6,18%-os THM.*

Integrált szervizcsomag és vezetéstechnikai tréning.

THM 2020. december 31-ig 5,75%.

*A hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, nem jelent kötelezettségvállalást, kizárólag a hivatkozott termék egyes főbb jellemzőit tartalmazza. A hirdetés nem minősül a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény szerinti szerződés megkötését megelőző tájékoztatásnak. THM: 6,18%. A THM meghatározása zárt végű pénzügyi lízing, 40% önerő, 48 hónapos futamidő mellett történt. A THM meghatározása az aktuális feltételek, a 7000 Ft összegű HBNY regisztráció díja, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a szerződésben és a jogszabályokban meghatározott esetekben módosulhat. A 2020. évi LVIII. törvény a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről rendelkezéseivel összhangban, a 2020. március 19. és 2020. december 31. közti időszak során megkötött fogyasztói lízingszerződések esetében a THM mértéke 2020. december 31. napjáig 5,75%. A Mercedes-Benz Credit Zrt. a finanszírozást a hitelbírálatot követően nyújtja. CASCO biztosítás megléte a szerződés teljes hatálya alatt kötelező, melynek mindenkori költsége a Lízingbevevőt terheli. Kérjük, hogy szerződéskötés előtt alaposan tanulmányozza a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket. A részletes feltételek megtalálhatóak a www.mercedes-benz-credit.hu oldalon, illetve a Mercedes-Benz márkakereskedésekben.

Az új E-osztály.

Győzelemre tervezve.

Az új Mercedes-Benz E-osztály limuzin

Az új E-osztály.

Győzelemre tervezve.

Élvezze a lenyűgöző vezetési élményt az új Mercedes-Benz autója kormánya mögött kihagyhatatlan finanszírozási ajánlatunkkal, mely a készleten lévő és az új E-osztály modellekre egyaránt érvényes!

A C-osztály.

Mindig van előre.

Mercedes-Benz C-osztály

A C-osztály.

Mindig van előre.

Élvezze a lenyűgöző vezetési élményt egy Mercedes-Benz C-osztály volánja mögött, most egy kihagyhatatlan ajánlattal!