Lízingeljen új Mercedes-Benz személygépjárművet
mindössze 4,99%-os kamattal.

Lízingajánlat


A minőségből sosem engedünk. A kamatból igen.

Lízingajánlat


A minőségből sosem engedünk. A kamatból igen.

Bármilyen új Mercedes-Benz személygépkocsi vásárlása esetén, mind a nyílt, mind a zárt végű pénzügyi lízing kamata 4,99% 36-60 hónapos futamidő esetén*. Bővebb információért érdeklődjön Mercedes-Benz Financial Services munkatársunknál!

* A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434). A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedők járhatnak el.

Ez a tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64. §-ban meg jelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, a jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza, az ügyfél által megadott paraméterek alapján. A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják. A finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu, a www.dllgroup.com/hu, valamint a www.mercedes-benz.hu honlapokon. A havi díjak kalkulációjánál a regisztrációs adó mértéke nem lett figyelembe véve.

Az ajánlat a kalkulációban szerepeltetett Mercedes-Benz gyártmányú új gépjárművek vásárlásához igénybe vett, a Budapest Bank Zrt.-vel vagy De Lage Landen Finance Zrt-vel kötött zárt- vagy nyílt végű pénzügyi lízing szerződések esetén érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges.

Az ajánlat 2018.12.31-ig, vagy visszavonásig érvényes.