Óvja Önt.
És a környezetet.

B-osztály 250 e


B-osztály 250 e

B-osztály 250 e


B-osztály 250 e

Tapasztalja meg, milyen üzemanyagtartály nélkül autózni: az B-osztály teljesen elektromos változatával, a B 250 e modellel például 100%-ban lokálisan kibocsátásmentesen közlekedhet - mindezt akár 200 km-en keresztül.

Megszokta és megszerette mindazt a kényelmet és biztonságot, amelyet a csúcskategóriájú Mercedes-Benz B-osztály kínál? Próbálja ki az új, teljesen elektromos B 250 e modellt is, amely nem csak a fogyasztás terén teljesít kiválóan, de közben a márkától megszokott minőségről sem kell lemondania. A B 250 e a városi környezetben van igazán elemében: forgatónyomatéka már álló helyzetből maximális, nincsen helyi károsanyag-kibocsátása, és szinte hangtalanul közlekedik.

Éljen át egy új típusú vezetési élményt, teljesen kompromisszummentesen!

A B 250 e ráadásul most különösen jó választás, hiszen 2016 őszétől új, tisztán elektromos hajtású személygépjárművek vásárlása esetén jelentős állami támogatás jár. A térítés a bruttó 15 millió forintos vételárat el nem érő gépkocsik árának 21%-át fedezi, legfeljebb 1,5 millió forintos összeghatárig.*

Mint minden új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, így a B 250 e modellhez is biztosítjuk Integrált Szerviz Csomag szolgáltatásunkat. A többi személygépkocsi modelltől eltérően (4 év/120.000 km) a B 250 e típushoz 6 évig vagy 160.000 km (amelyik előbb teljesül) időtartamon és futásteljesítményen belül biztosítjuk valamennyi – a gyártó által előírt – karbantartási munka díjtalan elvégzése bármelyik magyarországi Mercedes-Benz személygépkocsi felhatalmazott szervizpartner műhelyében.

Az előnyök áttekintése:

 • Ingyenes parkolás

  A zöld rendszámos elektromos és hibrid autók Budapest teljes területén ingyenesen parkolnak.

 • Biztonságos, gyors és kényelmes töltés

  Biztonságos, gyors és kényelmes töltés, amely akár az éjszaka során is végezhető, bármely hagyományos csatlakozóaljzatra csatlakoztatva. Még gyorsabban tölthetők fel az elektromos járművek a Mercedes-Benz Wallbox — egy otthoni használatra szánt gyorstöltő állomás — segítségével. Természetesen használhatja a nyilvános töltőállomások egyikét is, például azokat, amelyek a többszintes parkolóházakban vagy a “P+R” parkolóknál találhatók.

 • Okos megoldások

  A Charge&Pay alkalmazás használatával megtalálhatja a legközelebbi töltőállomást, és okostelefonjáról a töltést is elindíthatja. A fizetés kívánságra, szintén lebonyolítható útközben — rendkívül egyszerűen, és mindenekelőtt biztonságosan, a PayPalon keresztül.

 • Alacsonyabb szervizköltség

  Aki elektromos autót vásárol, jelentősen alacsonyabb szervizköltségekre számíthat, mint a benzines vagy dízelmotoros gépkocsik tulajdonosai.

 • Igazolt fenntarthatóság, környezetvédelmi tanúsítvány

  A világ első, az ISO 14062 szerint tanúsított autógyártójaként gépkocsijaink teljes életciklusán keresztül elemezzük és dokumentáljuk azok hatását a környezetre. Ez az Ön számára is kézzelfoghatóan biztosítja törekvéseink objektív mérését.

* Az információ tájékoztató jellegű, az esetleges jövőbeni változásokért felelősséget nem vállalunk.