EQC 400 4MATIC áramfogyasztás (kombinált): 20,1 kWh/100 km; CO2-kibocsátás (kombinált): 0 g/km*

*Az értékek az előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra.


Minden az EQC mellett szól.


Minden az EQC mellett szól.

Tapasztalja meg az EQC akár 420 kilométeres<p>A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak megfelelően történt. Az áramfogyasztást és a hatótávolságot az 2017/ 1153. EU rendelet XXI. mellékléteben előirt vizsgálati előírásai alapján állapítottuk meg. Az áramfogyasztás és a hatótávolság függenek a gépkocsi-konfigurációtól.</p> hatótávolságát és a 408 lóerős teljesitményét!

Legyen Öné a teljesen elektromos EQC, most Mercedes-Benz finanszírozással akár fix 4,99% kamattal! (THM: 5,14‒5,34%)<p>A finanszírozás szolgáltatója a Mercedes-Benz Credit Zrt. (1133 Budapest, Váci út 96-98.) A hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, nem jelent kötelezettségvállalást, kizárólag a hivatkozott termék egyes főbb jellemzőit tartalmazza. A hirdetés nem minősül a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény szerinti szerződés megkötését megelőző tájékoztatásnak. A szolgáltató által biztosított konstrukció forint alapú, fix kamatozású zárt és nyílt végű pénzügyi lízing finanszírozás, futamidő 24-48 hónap, önerő min. 30%. Reprezentatív példa a THM rendelet szerint: 3 millió forint finanszírozott összeg, futamidő 60 hónap, havi törlesztés 56 600 Ft, visszafizetendő teljes összeg 3 396 000 Ft, a lízing teljes díjában foglalt díj összege 7 000 Ft, THM: 5,21%, ügyleti kamatláb: 4,99%. A Mercedes-Benz Credit Zrt. a finanszírozást a hitelbírálatot követően nyújtja. CASCO biztosítás megléte a szerződés teljes hatálya alatt kötelező. A finanszírozás további részletei, illetve a nem fogyasztó ügyfelek igénylésével kapcsolatos feltételek megtalálhatóak a www.mercedes-benz-credit.hu oldalon illetve a Mercedes-Benz markakereskedésekben.</p>

Az ajánlat 2021.04.01-től 2021.06.30-ig érvényes.

EQC


Ajánlatok

EQC


Ajánlatok

Mercedes-Benz EQC

Integrált Szerviz Csomag (ISP)

Mercedes-Benz EQC

Finanszírozás

Külső design


EQC. Egy új formanyelv első szava.

Az új EQC avantgard, egyedi esztétikumot sugároz. A progresszív luxus jelképe. A tiszta, érzéki és rendkívül visszafogott vonalvezetés azonnal világossá teszi: ez csak egy Mercedes lehet az elektromos autók között.

Külső design


EQC. Egy új formanyelv első szava.

Az új EQC avantgard, egyedi esztétikumot sugároz. A progresszív luxus jelképe. A tiszta, érzéki és rendkívül visszafogott vonalvezetés azonnal világossá teszi: ez csak egy Mercedes lehet az elektromos autók között.

A képen a Mercedes-Benz EQC ferde szögben elölről látható.
Das Video das Exterieurdesign des Mercedes-Benz EQC.
Megtekintés újra

MBUX multimédia-rendszer


A jövő az elektromos hajtásé. És az emberi intuícióé.

Fedezzen fel az MBUX multimédia-rendszer segítségével egy teljesen új kezelési élményt: a rendszer figyel Önre, képes a tanulásra és érintésérzékeny.

MBUX multimédia-rendszer


A jövő az elektromos hajtásé. És az emberi intuícióé.

Fedezzen fel az MBUX multimédia-rendszer segítségével egy teljesen új kezelési élményt: a rendszer figyel Önre, képes a tanulásra és érintésérzékeny.

A képen a Mercedes-Benz EQC Widescreen Cockpitje látható.
Das Video zeigt die MBUX-Funktionen des Mercedes-Benz EQC.
Megtekintés újra

  MBUX Belső tér asszisztens.

  A kép a Mercedes-Benz EQC MBUX Belső tér asszisztensének a működését szemlélteti.

  Élvezze az érintés nélküli kezelés kényelmét: ez az innovatív rendszer érzékeli és értelmezi kéz- és karmozdulatait. Így aztán a kiválasztott funkciók aktiválásához mindössze egy mozdulat szükséges. Jól példázza ezt az, ahogy személyes Kedvencek menüjét aktiválhatja: ehhez mutató és középső ujjával formáljon egyszerűen „V“ betűt. A rendszer különbséget tud tenni a vezető és az első utas között, így tényleg azt a menüt érheti el, amelyiket szeretné.

  Beszédvezérlés.

  A képen a beszédvezérlés működése látható a Mercedes-Benz EQC Média Kijelzőjén.

  „Hey Mercedes“: Ezzel a két szóval indíthatja el a természetes beszédvezérlésű rendszert. A rendszer az indirekt kommunikáció értelmezésére is képes. Például a klimatizálás arra is reagál, ha a vezető a rendszer által támogatott nyelveken*, pl. angolul csak ennyit mond: „I'm cold“, és máris magasabb hőmérsékletet állít be. Az EQC-ben ezen túlmenően a feltöltést is programozhatja szóbeli paranccsal, vagy lekérdezheti a hatótávolságot. A beszédvezérlés képes a tanulásra, folyamatosan frissül és bizonyos nyelvjárásokat megért. 

  *A magyar nem tartozik a támogatott nyelvek közé. Részletes információkért forduljon bizalommal márkakereskedéseinkhez.

  Érintésen alapuló koncepció.

  A képen a Mercedes-Benz EQC belső tere látható.

  Az MBUX a lehető legnagyobb szabadságot biztosítja a vezetőnek ahhoz, hogy sok funkciót úgy kezeljen, ahogy az személy szerint a legkényelmesebb számára. Például intuitív érintéssel. Az új EQC gépkocsihoz érintőképernyőként kivitelezett multimédia-kijelző rendelhető, a középkonzolban emellett egy érintőpad is integrálva van, amely az egy- és többujjas mozdulatokra, valamint a kézírásra reagál. A kormány „Touch Control” gombjaival minden fontos beállítást elvégezhet anélkül, hogy le kellene vennie a kezét a kormányról.

  Kijelzési stílusok.

  A képen a Mercedes-Benz EQC digitális műszeregység-kijelzője a Sport kijelzési stílussal látható.

  Nem csoda, ha minden EQC-műszerfal másként néz ki. Ennek az a háttere, hogy ez a műszerfal a legteljesebb mértékig egyénileg alakítható ki. A kombinált műszerben látható kijelzéseket tetszése szerint rendezheti el és állíthatja be. A megjelenítéshez három kijelzési stílus közül választhat: Modern Classic, Sport és Electric Art, amelyek informatív színváltásokkal egészülnek ki.

  Kérjük, vegye figyelembe, hogy az MBUX Belső tér asszisztens jelenleg nem áll rendelkezésre és nem rendelhető.