designo manufaktur

A haute couture művészete.

A designo manufaktur megnyitja Ön előtt a teljesen új felszereltségi lehetőségek egész tárházát – exkluzívan a G-osztály számára.

designo manufaktur

A haute couture művészete.

A designo manufaktur megnyitja Ön előtt a teljesen új felszereltségi lehetőségek egész tárházát – exkluzívan a G-osztály számára.

Az a manufaktúra, ahol a G-osztályból megszületik az Ön valódi G-osztálya, Grazban található. Legyen szó a külső vagy belső felszereltségekről, egy díszvarrásról vagy típustábláról: szinte minden elem szeretetteljes kézi munkával készül.

A fekete, finom designo bőrből kézzel alkotják meg a bőrülést.

A designo bőrülés elkészítése.

A G-osztályhoz a finom, világosbarna bőrt kézzel vizsgálják át a lehetséges sérülések szempontjából.

A bőrt gondosan átvizsgálják a lehetséges sérülések szempontjából.

Egy Mercedes-Benz G-osztály utastéri exkluzív díszítőelemei megkapják az utolsó simítást Grazban.

Az utolsó simítás a G-osztály exkluzív díszítőelemein.

A Mercedes-Benz manufaktúrában a nyeregbarna designo bőrt kézzel készítik elő a G-osztály ajtóihoz.

A designo bőrt kézzel készítik elő a G-osztály ajtóihoz.

A porcelán designo bőr, rombuszoptikás, exkluzív kárpittal bevont vezetőülés szeretetteljes kézi munkával készül Grazban.

Precizitás és mestertudás: a designo rombuszoptika.

Varrónők kézzel készítik a designo bőrüléseket a Mercedes-Benz grazi gyárában.

A designo manufaktur segítségével olyan egyedi módon alakíthatja G-osztályát, mintha az otthonát rendezné be. Ehhez gazdag változatkínálat áll rendelkezésére, amelyben minden részlet harmonikusan kiegészíti egymást.

A legfinomabb bőr kibővített választéka a nyeregbarnától a selyembézsen át a mélytengerkék designo bőrig terjed. Ezekhez tökéletesen illenek a díszvarrások színárnyalatai. Igazi különlegesség a kétszínű designo utastér, például az üléshuzatokhoz, a műszerfalhoz és a kormánykerékhez.

A designo manufaktur különleges fényezéseket is kínál G-osztálya számára: például designo manufaktur sivatagi homok uni-fényezés vagy designo manufaktur sárga olíva magno fényezés.