Navigáció és hatótávolság-kijelzés

Mercedes-Benz EQ Töltési és Szervizszolgáltatások: navigáció és hatótávolság-kijelzés

Navigáció és hatótávolság-kijelzés

Amikor úton van, a lehető legbiztosabban szeretne tervezni. Az elektromos intelligenciát alkalmazó navigáció segít Önnek: különböző tényezők − például töltöttség, időjárás vagy közlekedési helyzet − figyelembevételével folyamatosan meghatározza az optimális útvonalat. Ha szükséges, a töltési megállásokat is betervezi és megadja az útvonalvezetésnél. Az elektromos intelligenciát alkalmazó navigáció a gyorstöltő állomásokat részesíti előnyben.
Amikor az útvonalvezetés nincs aktiválva, a Média Kijelzőn, valamint a Mercedes me Alkalmazásban kijeleztethet egy térképet, amelyen láthatja a maximális hatótávolságot. A térképen megjelölt terület alapján rögtön kiderítheti, hogy töltési szünet nélkül is elérheti-e úti célját.

Töltőállomások kijelzése

Mercedes-Benz EQ Töltési és Szervizszolgáltatások: töltőállomások kijelzése

Töltőállomások kijelzése

A Mercedes me Alkalmazás vagy gépkocsija Média Kijelzője segítségével megjelenítheti a közelében vagy az úti céljánál található nyilvános töltőállomásokat. Így már a töltési megállás előtt fontos információkhoz jut a töltőállomások rendelkezésre állásáról, teljesítményéről, árairól vagy a csatlakozótípusról.

Töltési beállítások és előklimatizálás

Mercedes-Benz EQ Töltési és Szervizszolgáltatások: töltési beállítások és előklimatizálás

Töltési beállítások és előklimatizálás

Már beszálláskor kellemes klímát szeretne az autójában? Ehhez egyszerűen állítsa be a hőmérsékletet a Mercedes me-n keresztül vagy a járműben található kezelőszervekkel. Ha a gépkocsija az előklimatizálás közben még csatlakoztatva van a töltéshez, teljesen feltöltött akkumulátorral kezdheti az útját, és jelentősen mérsékelheti az energiaszükségletét menet közben. Emellett a Mercedes me Alkalmazáson keresztül bármikor megtekinthet és módosíthat számos információt és töltési beállítást, például a töltés végének időpontját vagy a töltési kapacitás korlátozását. A Mercedes me Alkalmazás segítségével mindig nyomon követheti gépkocsija aktuális töltöttségét.