Mercedes-AMG GT.

Versenyzők alkották.

Az oldalon közölt adatok, így különösen a modelltípusok, konstrukciók, felszereltségek, technikai adatok, árak, változtatásának jogát fenntartjuk. Előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak. A weboldalon látható képek illusztrációk, a feltüntetett értékek tájékoztató jellegűek, azaz nem képezik kötelező érvényű ajánlat alapját.

Járműdesign


Járműdesign.

A Mercedes-AMG GT egy olyan autósportikon, amelynek nem akad párja. Már álló helyzetben csupa ambíció, és persze minden részletében magával ragadó. Aki egy vérbeli járművet szeretne, azonnal felismeri, hogy szíve vágya nem nézhet ki máshogy, csak így.

Járműdesign


Járműdesign.

A Mercedes-AMG GT egy olyan autósportikon, amelynek nem akad párja. Már álló helyzetben csupa ambíció, és persze minden részletében magával ragadó. Aki egy vérbeli járművet szeretne, azonnal felismeri, hogy szíve vágya nem nézhet ki máshogy, csak így.

Egy sárga Mercedes-AMG GT intenzív haladás közben, oldalsó szögből elölnézetben látható.
Egy sárga Mercedes-AMG GT intenzív haladás közben, oldalsó szögből elölnézetben látható.

Atletikus frontrész.

Az előretörekvést mutatja: a Mercedes-AMG GT orrkiképzése. Az autósportból átvett nagyszámú elem dinamikus összképet hoz létre. A nagyon hosszú, messze lefelé nyúló motorháztető megmutatja az irányt.

Az áramló formák és ívek a jövőbe mutató designt képviselik. Sportos első lökhárító nagyméretű hűtőnyílásokkal és fekete, függőlegesen álló, gyémántmintázatú hűtőrács központi csillaggal: ezekben is megmutatkozik a vezető szerep igénye. Kompromisszummentes letisztult és érzékien tiszta.

A képen hátulról, oldalirányból egy sárga Mercedes-AMG GT intenzív haladás közben látható.

Izmos farrész.

A klasszikus „ferdehátú” design a gépkocsi feltartóztathatatlan lendületét jelzi. Hatalmas erejét a dinamikus farrészbe koncentrálja, és feszülten vár a bevetésre.

A képen oldalirányból egy sárga Mercedes-AMG GT intenzív haladás közben látható.

Dinamikus sziluett.

A dinamikus sziluett a gépkocsi feltartóztathatatlan lendületét jelzi. A teljes oldalfalon végighúzódó markáns peremvonal az erős vállaknál ér véget.

A képen a Mercedes-AMG GT vezetőtere látható.

Sportos vezetőtér.

A vezetőtér magában hordja az AMG örökségét. Középpontjában a dinamikus kialakítású középkonzol helyezkedik el, amely kissé emelkedik a műszerfal felé, amelyen négy markáns szellőzőfúvókát látunk. Mindez lehengerlően sportos látvány nyújt.

Az AMG Performance kormány kitűnő irányíthatóságot biztosít. Rendkívül igényesen feldolgozott anyagai a kézműves mestermunka hangulatát idézik meg a gépkocsi belső terében.

A képen a Mercedes-AMG GT belső tere és sportülései láthatók.

Exkluzív utastér.

A Mercedes-AMG GT szériafelszereltségéhez tartozó AMG sportülések nagyobb keresztirányú gyorsulásnál is jó oldalirányú megtámasztást és magas szintű üléskomfortot biztosítanak a vezető és az első utas számára.

Az AMG sportülések markáns kontúrja, „AMG” plakettjei és beépített fejtámlái is erősítik a gépkocsi sportos karakterét. Az opcionálisan rendelhető, kontúrosabbra megformált és állítható oldalpárnákkal rendelkező AMG Performance ülések jól érzékelhetően javítják az oldalirányú megtámasztást.

Modellek


Modellek.

Tudjon meg többet a lenyűgöző Mercedes-AMG GT modellekről!

Modellek


Modellek.

Tudjon meg többet a lenyűgöző Mercedes-AMG GT modellekről!

A képen a Mercedes-AMG GT R elölnézete oldalsó szögből látható.

Mercedes-AMG GT R az AMG green hell magno fényezéssel.

A képen a Mercedes-AMG GT S elölnézete oldalsó szögből látható.

A Mercedes-AMG GT S karbon designelemekkel és solarbeam fényezéssel.

A képen a Mercedes-AMG GT elölnézete oldalsó szögből látható.

Mercedes-AMG GT tűzopál fényezéssel.

A képen a Mercedes-AMG GT C elölnézete oldalsó szögből látható.

Mercedes-AMG GT C briliánskék fényezéssel.

 • Mercedes-AMG GT R

  Mercedes-AMG GT R.

  Mercedes-AMG GT R.

  A „zöld pokol bestiája”. A Mercedes-AMG GT R az AMG-nek a fejlesztések és a versenysport terén elért eredményeit demonstrálja. A modell még jobban kitolja a menetdinamika határtartományát, így aztán még tisztábban érezhetők benne az AMG-gének. A Mercedes-AMG GT R az autósportból közvetlenül átvett műszaki megoldásainak köszönhetően 318 km/óra maximális sebességre képes, és 3,6 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/órára.

  A képen a Mercedes-AMG GT R hátulnézete városi környezetben látható.
  A képen a Mercedes-AMG GT R elölnézetben, egy városban közlekedve látható.
  A részletes képen a Mercedes-AMG GT R egyik kovácsolt AMG Performance keréktárcsája látható.
  A képen a Mercedes-AMG GT R hosszú motorháztetője látható.

  430 kW<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p>

  névleges teljesítmény (585 LE).

  Akár

  700 Nm

  forgatónyomaték a hátsó tengelyen.

  Mercedes-AMG GT R: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 11,4 l/100 km; CO2-kibocsátás, kombinált: 259 g/km<p>A megadott értékek az (EU) 2017/1153 2. végrehajtási utasítás 2. cikkelye szerinti „mért NEDC CO2-értékek“, amelyek meghatározása az (EK) 692/2008 sz. rendelet XII. mellékletével összhangban történt. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. A releváns vizsgálati eljárásokra vonatkozó törvényi módosítások miatt a gépkocsinak a forgalomba helyezéshez és adott esetben a gépjárműadóhoz szükséges megfelelőségi tanúsítványában magasabb értékek lehetnek bejegyezve. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. Az értékek a választott opcionális felszereltségektől függően eltérőek.</p>

 • Mercedes-AMG GT C

  Mercedes-AMG GT C.

  Mercedes-AMG GT C.

  Erőteljesen fellépés és időtlen elegancia: az izmos farú, nagy nyomtávú és nagyméretű kerekekkel felszerelt Mercedes-AMG GT C a rajthelyen áll. A kifinomult menetdinamikának és a vérbeli autósportnak ez a párosa nemcsak vizuális élményt jelent. A specifikus AMG-részegységnek köszönhetően a Mercedes-AMG GT C maximális sebessége 317 km/óra, és mindössze 3,7 másodpercre van szüksége, hogy 0-ról 100 km/órára gyorsuljon.

  410 kW<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p>

  névleges teljesítmény (557 LE).

  Akár

  680 Nm

  forgatónyomaték a hátsó tengelyen.

  A képen a Mercedes-AMG GT C Edition 50 modelljének dinamikus sziluettje látható.
  A képen a Mercedes-AMG GT C oldalsó farrésze látható.
  A képen a Mercedes-AMG GT C oldalsó frontrésze látható.

  Mercedes-AMG GT C: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 11,4 l/100 km; CO2-kibocsátás, kombinált: 259 g/km<p>A megadott értékek az (EU) 2017/1153 2. végrehajtási utasítás 2. cikkelye szerinti „mért NEDC CO2-értékek“, amelyek meghatározása az (EK) 692/2008 sz. rendelet XII. mellékletével összhangban történt. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. A releváns vizsgálati eljárásokra vonatkozó törvényi módosítások miatt a gépkocsinak a forgalomba helyezéshez és adott esetben a gépjárműadóhoz szükséges megfelelőségi tanúsítványában magasabb értékek lehetnek bejegyezve. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. Az értékek a választott opcionális felszereltségektől függően eltérőek.</p>

 • Mercedes-AMG GT S

  Mercedes-AMG GT S.

  Mercedes-AMG GT S.

  Fantasztikus sportosság: a Mercedes-AMG GT S maximális sebessége 310 km/óra, és 3,8 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/órára – így aztán szinte mindenkit maga mögött hagy. Az AMG RIDE CONTROL sportfutómű a kényelmestől a sportosan kemény beállításig három fokozatban állítható. A modell további kiemelkedő elemei az elektronikus AMG zárható hátsótengely-differenciálmű és a kiegészítő „RACE“ menetprogram, amellyel a gépjárműrendszerek alkalmasak a versenypályán való használatra.

  A képen a Mercedes-AMG GT S farrésze látható.
  A képen a Mercedes-AMG GT S frontrésze oldalról látható.
  A képen a Mercedes-AMG GT S dinamikus sziluettje látható.

  384 kW<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p>

  névleges teljesítmény (522 LE).

  Akár

  670 Nm

  forgatónyomaték a hátsó tengelyen.

  Mercedes-AMG GT S: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 9,6 – 9,4 l/100 km; CO2-kibocsátás, kombinált: 224 – 219 g/km<p>A megadott értékek az (EU) 2017/1153 2. végrehajtási utasítás 2. cikkelye szerinti „mért NEDC CO2-értékek“, amelyek meghatározása az (EK) 692/2008 sz. rendelet XII. mellékletével összhangban történt. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. A releváns vizsgálati eljárásokra vonatkozó törvényi módosítások miatt a gépkocsinak a forgalomba helyezéshez és adott esetben a gépjárműadóhoz szükséges megfelelőségi tanúsítványában magasabb értékek lehetnek bejegyezve. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. Az értékek a választott opcionális felszereltségektől függően eltérőek.</p>

 • Mercedes-AMG GT

  Mercedes-AMG GT.

  Mercedes-AMG GT.

  A Mercedes-AMG GT egy vérbeli sportautó, amely technológiai megoldásaival élen halad szegmensében, ugyanakkor egyúttal a mindennapi használhatóság is jellemző rá. A Mercedes-AMG GT maximális sebessége 304 km/óra, és 4,0 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/órára – így aztán nagyon jól megfelel egy sportos életstílushoz. Szinte maga az AMG csúcsteljesítmény-márka esszenciája.

  350 kW<p>A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 715/2007 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt.</p>

  névleges teljesítmény (476 LE).

  Akár

  630 Nm

  forgatónyomaték a hátsó tengelyen.

  A képen a Mercedes-AMG GT farrésze látható.
  A képen a Mercedes-AMG GT dinamikus sziluettje látható.
  A képen a Mercedes-AMG GT frontrésze látható.

  Mercedes-AMG GT: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 9,6 – 9,3 l/100 km; CO2-kibocsátás, kombinált: 224 – 216 g/km<p>A megadott értékek az (EU) 2017/1153 2. végrehajtási utasítás 2. cikkelye szerinti „mért NEDC CO2-értékek“, amelyek meghatározása az (EK) 692/2008 sz. rendelet XII. mellékletével összhangban történt. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. A releváns vizsgálati eljárásokra vonatkozó törvényi módosítások miatt a gépkocsinak a forgalomba helyezéshez és adott esetben a gépjárműadóhoz szükséges megfelelőségi tanúsítványában magasabb értékek lehetnek bejegyezve. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. Az értékek a választott opcionális felszereltségektől függően eltérőek.</p>

Mercedes-AMG GT R


Mercedes-AMG GT R.

Mercedes-AMG GT R


Mercedes-AMG GT R.

A képen a versenypályán haladó Mercedes-AMG GT R kormányánál egy autóversenyzőt látunk.
A részletes képen a Mercedes-AMG GT R manuális Traction Control forgatógombja látható.

A „zöld pokol bestiája”.

Átment a Nordschleife próbatételein.

A képen a Mercedes-AMG GT egyik AMG sport kagylóülése és egyik AMG Performance ülése látható.

Mercedes-AMG GT R: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 11,4 l/100 km; CO2-kibocsátás, kombinált: 259 g/km<p>A megadott értékek az (EU) 2017/1153 2. végrehajtási utasítás 2. cikkelye szerinti „mért NEDC CO2-értékek“, amelyek meghatározása az (EK) 692/2008 sz. rendelet XII. mellékletével összhangban történt. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. A releváns vizsgálati eljárásokra vonatkozó törvényi módosítások miatt a gépkocsinak a forgalomba helyezéshez és adott esetben a gépjárműadóhoz szükséges megfelelőségi tanúsítványában magasabb értékek lehetnek bejegyezve. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. Az értékek a választott opcionális felszereltségektől függően eltérőek.</p>

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Teljesítménynövelő komfort és példamutató biztonság.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Teljesítménynövelő komfort és példamutató biztonság.

Lehet szó sűrű városi forgalomról, hosszú éjszakai vezetésről vagy ismeretlen utakról, a Mercedes-AMG GT jól érzékelhetően könnyebbé teszi a feladatát a stresszes szituációkban. Ennek hátterében egy olyan koncepció áll, amely egy Mercedes-Benz gépkocsiban minden utat biztonságossá és egyedülállóvá tesz: ez a Mercedes-Benz Intelligent Drive. Az az idő ugyanis, amit a kormány mögött tölt, igazán az Ön ideje. A kikapcsolódás és az energiával való töltekezés ideje, hogy mindenekelőtt biztonságosan, de egyúttal mindig nyugodtan érjen célba.

A részletes képen a Mercedes-AMG GT bekapcsolt LED-es nagy teljesítményű fényszórója látható.

LED-es nagy teljesítményű fényszórók

A részletes felvételen a COMAND Online látható a Mercedes-AMG GT-ben.

COMAND Online

KEYLESS-GO csomag

A rendszer segítségével kényelmesen nyitható, indítható és zárható a gépkocsi.

A részletes felvételen a Mercedes-AMG GT AMG DYNAMIC SELECT kontrollere látható.

AMG DYNAMIC SELECT

Intelligent Drive technológiák


Mercedes-Benz Intelligent Drive – a technológiákról részletesen.

Intelligent Drive technológiák


Mercedes-Benz Intelligent Drive – a technológiákról részletesen.

A kép a Mercedes-AMG GT DISTRONIC követésitávolság-tartó asszisztensének a működési elvét mutatja be.

DISTRONIC követésitávolság-tartó asszisztens

A kép a Mercedes-AMG GT Aktív fékasszisztensének a működési elvét mutatja be.

Aktív fékasszisztens

A képen a Mercedes-AMG GT multifunkciós kijelzőjén az ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens szimbóluma látható, amely felhívja a figyelmet egy pihenő szükségességére.

ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens

A képen a PRE-SAFE® rendszer működési elve látható a Mercedes-AMG GT-ben.

PRE-SAFE® rendszer

A képen a Sávtartó asszisztens megjelenítése látható a Mercedes-AMG GT multifunkciós kijelzőjén.

Sávtartó asszisztens

A képen a Mercedes-AMG GT egyik külső visszapillantó tükre látható a Holttérfigyelő asszisztens figyelmeztető szimbólumával.

Holttérfigyelő asszisztens

A képen a Táblafelismerő asszisztens megjelenítése látható a Mercedes-AMG GT multifunkciós kijelzőjén.

Táblafelismerő asszisztens

A részletes felvételen a Mercedes-AMG GT AMG DYNAMIC SELECT kontrollere látható.

AMG DYNAMIC SELECT

PARKTRONIC parkolásasszisztens

Nagyobb biztonság a parkolás és a manőverezés során.

A tolatókamera dinamikus segédvonalakkal jeleníti meg a gépkocsi mögötti környezetet a Mercedes-AMG GT multimédia-rendszerének kijelzőjén.

Tolatókamera

A képen a COMAND Online megjelenítése látható a Mercedes-AMG GT multimédia-rendszerének kijelzőjén.

COMAND Online

A képen a Live Traffic Information működése látható a Mercedes-AMG GT-ben.

Live Traffic Information

A képen a Mercedes-AMG GT kontrollerrel rendelkező érintőpadja látható.

Érintőpad kontrollerrel

Adaptív távfényasszisztens

A közlekedési viszonyoknak megfelelően állítja be a fényszórók vetítési távolságát.

A képen a Mercedes-AMG GT egyik LED-es nagy teljesítményű fényszórója látható.

LED-es nagy teljesítményű fényszórók

Adaptív féklámpa

A piros színnel villogó féklámpa segíthet elkerülni a ráfutásos baleseteket.

A részletes képen a Mercedes-AMG GT Burmester® High-End térhatású hangrendszerének egyik hangszórója látható.

Burmester® High-End térhatású hangrendszer

KEYLESS-GO csomag

Ez a kényelmes hozzáférési- és vezetésijogosultsági-ellenőrző rendszer lehetővé teszi a gépkocsi nyitását, elindítását és bezárását.

A képen a Mercedes-AMG GT AMG Performance ülései láthatók.

AMG Performance ülések

A képen a Mercedes-AMG GT THERMOTRONIC automatikus klímaberendezése látható.

THERMOTRONIC automatikus klímaberendezés

Menettulajdonságok


Menettulajdonságok.

A Mercedes-AMG GT nagyszerű teljesítménye a teljesítmény szempontjaira koncentráló építési elv eredménye.

Menettulajdonságok


Menettulajdonságok.

A Mercedes-AMG GT nagyszerű teljesítménye a teljesítmény szempontjaira koncentráló építési elv eredménye.

AMG 4,0 literes V8-as biturbó motor

A gépkocsi első részébe, középmotorként beépített motor mindössze 209 kg-os száraz tömegével a jármű középső részét terheli. Az alacsony súlypont érdekében mélyen van beépítve a térbeli alumínium vázszerkezetbe.

A motor a transaxle építési mód miatt a hátulra beépített duplakuplungos sebességváltóval merev kapcsolatban álló egységet alkot, és hozzájárul ahhoz, hogy a gépkocsi tömegeloszlása tökéletes legyen. A hajtómű szárazkarteres kenéssel működik, és nagy keresztirányú gyorsulás esetén is optimális olajellátást biztosít.

Torque Tube

A gépkocsi első részébe, középmotorként beépített motor és a duplakuplungos sebességváltóval közös egységet alkot. A két komponens között az ún. Torque Tube nagy csavarónyomatékával biztosítja a precíz összekapcsolást.

Belül egy rendkívül kis tömegű és nagy csavarószilárdságú karbon kardántengely forog. Ez a 4,0 literes V8-as biturbó motor teljesítmény továbbadja az AMG SPEEDSHIFT DCT 7 fokozatú sportváltónak, amely az erőt lendületté alakítja: mégpedig hihetetlenül gyorsan és lélegzetelállító módon.

AMG RIDE CONTROL sportfutómű

Az adaptív állítható lengéscsillapítással rendelkező AMG RIDE CONTROL sportfutómű – a Mercedes-AMG GT S-nél a szériakivitel része – a kiváló teljesítményhez első osztályú vezethetőségi tulajdonságokat társít.

A dupla keresztlengőkaros koncepcióval kombinálva a versenypályához illő teljesítményt tesz lehetővé, miközben nagy sebességeknél is kitűnő marad a gépkocsi keresztirányú gyorsulása és menetstabilitása. A csillapításkarakterisztikát mindegyik keréknél a vezetési stílushoz és az út állapotához igazítja.

AMG SPEEDSHIFT DCT 7 fokozatú sportváltó

A AMG SPEEDSHIFT DCT 7 fokozatú sportváltó gyors kapcsolási időkkel, hatásos közbenső gázadásokkal és az autóversenyzés szintjére emelt teljesítménnyel kápráztat el: minél sportosabb az üzemmód, annál jobb a gépkocsi reagálóképessége.

A kis fordulatszámugrások optimális áttételt és a vonóerő megszakadása nélküli, gyors fokozatváltásokat tesznek lehetővé. A sebességváltó hét fokozata, három menetprogramja és manuális üzemmódja, valamint közbenső gázadási és RACE START funkciója rendkívül dinamikus gyorsításokra ad alkalmat.

AMG kompozit fékberendezés

A belső hűtésű és perforált féktárcsákkal rendelkező AMG nagy teljesítményű kompozit fékberendezés kitűnő lassulási értékeket és nagy tartósság biztosít.

Az opcionálisan rendelhető AMG nagy teljesítményű kerámia kompozit fékrendszer előnyös jellemzője ugyancsak a kis tömeg, ezenkívül a még hosszabb élettartam és a még nagyobb tartósság.

Optimális tömegeloszlás.

A képen a Mercedes-AMG GT R madártávlatból látható.

Optimális tömegeloszlás.

A gépkocsi első részébe, középmotorként beépített motornak és az AMG SPEEDSHIFT DCT 7 fokozatú duplakuplungos, transaxle-elrendezésű sebességváltónak köszönhetően a Mercedes-AMG GT optimális, az első és a hátsó tengely közötti 47% : 53% tömegeloszlást ér el. Mindez az alacsonyra helyezett gépkocsisúlyponttal kombinálva rendkívül agilis használatot és magas kanyarodási sebességeket biztosít. Elvégre valóban igaz, hogy egy versenyt a kanyarokban kell megnyerni.


Tudjon meg többet a Mercedes-AMG GT menetdinamikájáról!

A Mercedes-AMG GT ún. Spaceframe (térbeli) vázszerkezetével átültetjük a közutakra az autósportban alkalmazott innovációkat. Az intelligens anyagösszetételnek köszönhetően különösen kicsi lesz az üres karosszéria tömege.


Tudjon meg többet a Mercedes-AMG GT menetdinamikájáról!

A Mercedes-AMG GT ún. Spaceframe (térbeli) vázszerkezetével átültetjük a közutakra az autósportban alkalmazott innovációkat. Az intelligens anyagösszetételnek köszönhetően különösen kicsi lesz az üres karosszéria tömege.

Vázszerkezet


Út a sportos vázszerkezetig.

Innovatív építési módja lehetővé teszi, hogy a Mercedes-AMG GT vázszerkezete rendkívül kis tömegű legyen.

Vázszerkezet


Út a sportos vázszerkezetig.

Innovatív építési módja lehetővé teszi, hogy a Mercedes-AMG GT vázszerkezete rendkívül kis tömegű legyen.

A képen a Mercedes-AMG GT vázszerkezete oldalnézetben látható.

Karbon. Alumínium. Magnézium. Acél.

Karbon. Alumínium. Magnézium. Acél.

Ezek az Mercedes-AMG GT karosszéria-vázszerkezetének az összetevői. A vázszerkezet anyaga nagyobbrészt alumínium, tömege csupán 231 kg. Egy innovatív építési mód, amely egyszerre könnyű, stabil és rendkívül merev. A lehető legjobb kereszt- és hosszirányú dinamika előfeltétele a lehető legprecízebb kormányzás. A gépkocsi rendkívül kis tömegű első részének az anyaga magnézium, amelynek felhasználásával csökken az első tengely előtti tehetetlenségi nyomaték, és ez optimalizálja a sportautó reagálóképességét.

 • Tömeg: 231 kilogramm

 • Könnyű, stabil és rendkívül merev.

 • A lehető legprecízebb kormányzás

 • Optimalizált reagálóképesség

Konnektivitás


Konnektivitás.

Így léphet be a Mercedes-Benz digitális világába.

Konnektivitás


Konnektivitás.

Így léphet be a Mercedes-Benz digitális világába.

Ismerkedjen meg a gépkocsi és a külvilág online-alapú összekapcsolásával!

A legjobb kapcsolat gépkocsijával: Mercedes me connect.

A legjobb kapcsolat gépkocsijával: Mercedes me connect.

A Mercedes me connect segítségével okostelefonját és Mercedes-Benz gépkocsiját fantasztikus módon össze tudja kapcsolni. Akár útközben, akár otthonról, a Mercedes me connect segítségével a Mercedes me Portálon vagy a Mercedes me alkalmazásban egyszerűen, online ellenőrizheti a fő gépkocsiadatokat, mint a kilométeróra állását, a gumiabroncs-levegőnyomást és az üzemanyagtartály feltöltési szintjét. A Telediagnosztika, a Baleset-, Karbantartás- és Meghibásodás-menedzsment, valamint a Mercedes-Benz Segélyhívó rendszer gondoskodik hálózatba kapcsolt biztonságától.

Úti céljait kényelmesen elküldheti okostelefonjáról Mercedes-Benz autójának. A Live Traffic Information segítségével közel valós idejű közlekedési adatokat kap. A menetidő-előrejelzés figyelmezteti a forgalmi torlódásokra, és optimális indulási időpontot javasol.

Jelentkezzen be, és használjon további szolgáltatásokat, amelyek új tartalmakkal töltik meg és könnyebbé teszik mobil mindennapjait.

Így tudja aktiválni az Ön Mercedes me connect szolgáltatásait.

Így tudja aktiválni az Ön Mercedes me connect szolgáltatásait.

Napjainkban már senkinek sem kell nélkülöznie a digitális komfortot. Így Önnek sem. Regisztrálja magát egyszerűen a Mercedes me Portálon. Amint bejelentkezik, Mercedes-Benz partnere összekapcsolja Mercedes me felhasználói fiókját a gépkocsijával. Ezt követően Ön aktiválhatja, ill. deaktiválhatja a kívánt beállításokat, alkalmazásokat és szolgáltatásokat. Teljesen rugalmasan és teljesen személyesen.

Mercedes-AMG


Mercedes-AMG.

Az AMG az autóversenyzés szintjére emeli a teljesítményt. Legyen részese egy felejthetetlen vezetési élménynek a Mercedes-AMG GT-vel az AMG Driving Academy exkluzív tréningjén vagy rendezvényein!

Mercedes-AMG


Mercedes-AMG.

Az AMG az autóversenyzés szintjére emeli a teljesítményt. Legyen részese egy felejthetetlen vezetési élménynek a Mercedes-AMG GT-vel az AMG Driving Academy exkluzív tréningjén vagy rendezvényein!

Élmények a határtartományban. Az AMG Driving Academy keretében kitolhatja személyes határait a Mercedes-AMG GT segítségével!

AMG Driving Academy.

AMG Driving Academy.

Egy Mercedes-AMG GT3 és egy Mercedes-AMG GT R a bokszutcában.

Az AMG Driving Academy rendezvényein és tréningjein hasonló érdeklődésűekkel találkozhat, akikkel együtt próbára teheti képességeit, és részese lehet a káprázatos teljesítmények világának. Az AMG Driving Academy rendezvényei:

 • Az AMG Experience nyitóeseménye
 • A nagyobb kihívást jelentő AMG Racetrack-tréning
 • Nagyszerű közösségi élmény az AMG Emotion-Touron
 • Személyre szabott rendezvények: Az AMG Special Events program
 • Az AMG Winter Sporting keretében átélheti a hóban és jeges úton való vezetés izgalmát

Tudjon meg többet a Mercedes-AMG-ről!

Izgalmas bepillantás az AMG Private Lounge exkluzív világába és más érdekes témák a Mercedes-AMG-vel kapcsolatban.


Tudjon meg többet a Mercedes-AMG-ről!

Izgalmas bepillantás az AMG Private Lounge exkluzív világába és más érdekes témák a Mercedes-AMG-vel kapcsolatban.

AMG Private Lounge


AMG Private Lounge.

Egyedülálló ajánlatok, nemzetközi rendezvények és exkluzív termékek: az AMG Private Lounge tagjai, a Mercedes-AMG rajongói számos előnyt élvezhetnek.

AMG Private Lounge


AMG Private Lounge.

Egyedülálló ajánlatok, nemzetközi rendezvények és exkluzív termékek: az AMG Private Lounge tagjai, a Mercedes-AMG rajongói számos előnyt élvezhetnek.

A film bemutatja az exkluzív AMG Private Lounge tagság előnyeit. Egy Mercedes-AMG GT tulajdonosaként Ön is jogosult arra, hogy belépjen ebbe az exkluzív közösségbe.
Megtekintés újra

Az AMG Private Lounge a hivatalos AMG közösséget jelenti, amelynek kizárólag a Mercedes-AMG tulajdonosok lehetnek a tagjai. Az AMG Private Lounge közösségnek minden AMG jármű vezetője a tagja lehet, aki sokra becsüli a kézi munka precizitását és a Mercedes‑AMG extra teljesítményét. A tagok exkluzívan tájékozódhatnak, friss híreket és vonzó ajánlatokat kaphatnak. Lépjen kapcsolatba a hasonló érdeklődésű AMG-rajongókkal, és ismerje meg az AMG márkát az AMG Community keretében!

Fellépés a versenyen


Fellépés a versenyen.

Ismerkedjen meg a Mercedes-AMG GT autósportgénjeivel!

Fellépés a versenyen


Fellépés a versenyen.

Ismerkedjen meg a Mercedes-AMG GT autósportgénjeivel!

A képen elölnézetben látható egy Mercedes-AMG GT3, amely egy kanyarból kifelé halad.
A képen a Mercedes-AMG GT3 egy versenypályán elölnézetben oldalról látható.
A képen oldalról látható a Mercedes-AMG GT3, amint elhalad egy üres lelátó előtt.
A Mercedes-AMG GT3 egy versenypályán, elölnézetben látható. A nagyméretű hátsó légterelő a sportautó tetője fölé nyúlik.
A képen a Mercedes-AMG GT3 intenzív haladás közben oldalról és hátsó szemszögből látható, középpontban a nagyméretű légterelővel.

Kihívó, a győzelem esélyével.

Prémium autósport-technika és lenyűgöző design: készen a győzelemre.

A Mercedes-AMG GT S biztonsági autó egy versenypályán haladva elölnézetben oldalról látható. A vezető a kormánykeréknél bukósisakban ül.
A filmen Bernd Mayländer, a Forma-1-es versenyeken szereplő Mercedes-AMG GT S biztonsági autó vezetője a feladatairól beszél.

Élsportoló a maximális biztonságért.

A Forma-1-ből a DTM-be: a Mercedes-AMG GT S biztonsági autóként kap szerepet a túraautó-sorozaton.

A Mercedes-AMG GT S biztonsági autó egy versenypályán hátulról látható.
A Mercedes-AMG GT S biztonsági egy garázsban áll, a tetőre épített figyelmeztető lámpa be van kapcsolva.

Képek és filmek


A Mercedes-AMG GT modelleket bemutató képek és filmek.

Képek és filmek


A Mercedes-AMG GT modelleket bemutató képek és filmek.

A pillanatfelvételen a Mercedes-AMG GT C intenzív haladás közben látható.
A képen a sárga Mercedes-AMG GT S hátulnézete egy úton látható.
A képen egy zöld Mercedes-AMG GT R impozáns frontrésze egy versenypályán látható.
A pillanatfelvételen a sárga Mercedes-AMG GT S elölnézete oldalsó szögből látható.
A képen a Mercedes-AMG GT R lenyűgöző orrkiképzése békaperspektívából látható.
A pillanatfelvételen a Mercedes-AMG GT C intenzív haladás közben, hátulról oldalirányból látható.
A képen a sárga Mercedes-AMG GT S madártávlatból látható.
A képen a zöld Mercedes-AMG GT R markáns farrésze békaperspektívából látható.
A képen egy ezüstszínű Mercedes-AMG GT oldalnézetben, egy város sziluettje előtt látható.
A képen egy sárga Mercedes-AMG GT S oldalról, intenzív haladás közben látható.
A képen elölnézetben egy zöld Mercedes-AMG GT R egy úton haladva, madártávlatból látható.
A közeli felvételen a zöld Mercedes-AMG GT R egyik kovácsolt keréktárcsája látható.
A képen az ezüstszínű Mercedes-AMG GT egy városban gyorsan haladva látható.