EQC 400 4MATIC: áramfogyasztás (kombinált): 25,0-22,3 kWh/100 km; CO2-kibocsátás (komibnált): 0 g/km. [1]

EQC regisztrálás.


EQC regisztráció.

Az EQC megérkezéséig exkluzív bepillantást biztosítunk Önnek, és előzetes információkkal látjuk el az új EQC-re vonatkozóan, hogy felkészülten fogadhassa első teljesen elektromos modellünket.

EQC regisztrálás.


EQC regisztráció.

Az EQC megérkezéséig exkluzív bepillantást biztosítunk Önnek, és előzetes információkkal látjuk el az új EQC-re vonatkozóan, hogy felkészülten fogadhassa első teljesen elektromos modellünket.

EQC Regisztráció


„Felvillanyozó” előzetes információk az EQC-ről.

EQC Regisztráció


„Felvillanyozó” előzetes információk az EQC-ről.

A legnagyobb várakozások övezik az új EQC érkezését. És bár a Mercedes-Benz új, elektromos SUV modellje egyelőre még csak a tesztpályákon bizonyítja erejét, már most tájékoztatni szeretnénk Önt. Tartozzon az első közé, akik megismerhetik az EQC-t, és legyen az elektromos hajtású EQ világ részese! Hogyan? Azonnal megtudhatja.

Előzetes hírek az EQC modellről.

Ha regisztrál, rendszeresen exkluzív híreket kap az EQC modellről – mindenkit megelőzve. Nyerjen bepillantást az elektromos mobilitás világába, amely bizonyára fel fogja villanyozni! Lépjen velünk kapcsolatba!

EQC 400 4MATIC: áramfogyasztás, kWh/100 km (kombinált): 25,0-22,3; CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 0.[1]

Kérdések és válaszok


Kérdések és válaszok

Kérdések és válaszok


Kérdések és válaszok

  • Mi a Mercedes me felhasználói fiók?

   Mi a Mercedes me felhasználói fiók?

   A Mercedes me felhasználói fiók belépőt jelent a Mercedes-Benz világába. A Mercedes me Portálon a Mercedes-Benz, a Daimler és együttműködő partnereink olyan innovatív szolgáltatásait, termékeit és életstílus-ajánlatait gyűjtöttük egybe, amelyek túlmutatnak az „autón“ mint terméken. A bejelentkezést követően hozzáférést kap a személyre szabott és az Ön számára érdekes témakörökhöz – és később járművéhez is.

  • Mikor lép életbe a regisztrációm?

   Mikor lép életbe a regisztrációm?

   A regisztrációja attól kezdve érvényes, amint sikeresen befejezte a regisztrációs folyamatot.

  • Hogyan módosíthatom utólag a személyes adatimat?

   Hogyan módosíthatom utólag a személyes adatimat?

   A személyes bejelentkezési felületén bármikor módosíthatja az Ön által megadott személyes adatait. Ehhez csupán be kell jelentkeznie a hozzáférési adataival. Hívja elő a személyes információit, és végezze el adatainak megfelelő módosítását!

  • Milyen biztonsági eljárást használnak az adataim Mercedes-Benz-hez történő átvitelekor?

   Milyen biztonsági eljárást használnak az adataim Mercedes-Benz-hez történő átvitelekor?

   Minden személyes adat megadásával járó folyamat alkalmával, amely során ezek az adatok a Mercedes-Benz-hez továbbításra kerülnek, biztosítjuk adatainak biztonságát. Az Ön adatainak titkosítása az SSL-eljárás (Secure Socket Locket protokoll), a küldő és fogadó közötti adatátvitelben világszerte elterjedt szabvány szerint történik.
   Továbbá a titkosított SSL-eljárást egy zárt lakat szimbólum jelzi a böngészősor elején.

  EQC 400 4MATIC: áramfogyasztás (kombinált): 25,0-22,3 kWh/100 km; CO2-kibocsátás (kombinált): 0 g/km. <p>Az áramfogyasztásra, a CO<sub>2</sub>-kibocsátásra és a hatótávolságra vonatkozóan megadott adatok nem végleges értékek, és meghatározásukat egy műszaki szolgáltató végezte. Még nem áll rendelkezésre a hatóságilag igazolt értékeket tartalmazó EK-típusengedély és megfelelőségi igazolás. Az általunk megadott adatok és a hatóságilag igazolt értékek között előfordulhatnak eltérések.</p>