EQC regisztráció.

Hamarosan érkezik az EQC! Előzetes információk nemsokára elérhetők.

EQC 400 4MATIC: áramfogyasztás (kombinált): 22,2 kWh/100 km; CO2-kibocsátás (komibnált): 0 g/km. Előzetes adatok.[1]

EQC regisztrálás


Előzetes hírek az EQC modellről.

EQC regisztrálás


Előzetes hírek az EQC modellről.

Az új Mercedes-Benz EQC.

Nagy várakozások övezik az új EQC érkezését.

Bár a Mercedes-Benz új, teljesen elektromos hajtású SUV modellje egyelőre még csak a tesztpályákon bizonyítja erejét, mi első kézből szeretnénk Önt tájékoztatni az autó képességeiről. Tartozzon az elsők közé, akik megismerhetik az EQC-t, és legyen az elektromos hajtású EQ világ részese! Hogyan? Azonnal megtudhatja.

Hírek és újdonságok az EQC modellről.

Amennyiben regisztrál, rendszeresen exkluzív híreket kaphat az EQC modellről – mindenkit megelőzve. Nyerjen bepillantást az elektromos mobilitás felvillanyozó világába!

Lépjen velünk kapcsolatba!

EQC 400 4MATIC: áramfogyasztás (kombinált): 22,2 kWh/100 km; CO2-kibocsátás (kombinált): 0 g/km. Előzetes adatok.[1]

Az EQC regisztrálás módja


Regisztráljon mindössze 3 lépésben!

Az EQC regisztrálás módja


Regisztráljon mindössze 3 lépésben!

  A Mereces me logó.

  1. lépés:  Az EQC regisztráció első lépése a Mercedes me-n, a Mercedes-Benz világába belépést biztosító portálon való kötelezettség nélküli bejelentkezés.

  A Mobility logója.

  2. lépés: Válaszoljon meg néhány Önre és vezetési szokásaira vonatkozó rövid kérdést!

  E-mail ikon.

  3. lépés: Rendszeresen ellátjuk hírekkel az új EQC-re vonatkozóan, és további bepillantást nyerhet a Mercedes-Benz elektromos mobilitási világába.

  EQC regisztrálás.


  EQC regisztráció.

  Az EQC megérkezéséig exkluzív bepillantást biztosítunk Önnek, és előzetes információkkal látjuk el az új EQC-re vonatkozóan, hogy felkészülten fogadhassa első teljesen elektromos modellünket.

  EQC regisztrálás.


  EQC regisztráció.

  Az EQC megérkezéséig exkluzív bepillantást biztosítunk Önnek, és előzetes információkkal látjuk el az új EQC-re vonatkozóan, hogy felkészülten fogadhassa első teljesen elektromos modellünket.

  Kérdések és válaszok


  Kérdések és válaszok

  Kérdések és válaszok


  Kérdések és válaszok

   • Mi a Mercedes me felhasználói fiók?

    Mi a Mercedes me felhasználói fiók?

    A Mercedes me felhasználói fiók belépőt jelent a Mercedes-Benz világába. A Mercedes me Portálon a Mercedes-Benz, a Daimler és együttműködő partnereink olyan innovatív szolgáltatásait, termékeit és életstílus-ajánlatait gyűjtöttük egybe, amelyek túlmutatnak az „autón“ mint terméken. A bejelentkezést követően hozzáférést kap a személyre szabott és az Ön számára érdekes témakörökhöz – és később járművéhez is.

   • Mikor lép életbe a regisztrációm?

    Mikor lép életbe a regisztrációm?

    A regisztrációja attól kezdve érvényes, amint sikeresen befejezte a regisztrációs folyamatot.

   • Hogyan módosíthatom utólag a személyes adatimat?

    Hogyan módosíthatom utólag a személyes adatimat?

    A személyes bejelentkezési felületén bármikor módosíthatja az Ön által megadott személyes adatait. Ehhez csupán be kell jelentkeznie a hozzáférési adataival. Hívja elő a személyes információit, és végezze el adatainak megfelelő módosítását!

   • Milyen biztonsági eljárást használnak az adataim Mercedes-Benz-hez történő átvitelekor?

    Milyen biztonsági eljárást használnak az adataim Mercedes-Benz-hez történő átvitelekor?

    Minden személyes adat megadásával járó folyamat alkalmával, amely során ezek az adatok a Mercedes-Benz-hez továbbításra kerülnek, biztosítjuk adatainak biztonságát. Az Ön adatainak titkosítása az SSL-eljárás (Secure Socket Locket protokoll), a küldő és fogadó közötti adatátvitelben világszerte elterjedt szabvány szerint történik.
    Továbbá a titkosított SSL-eljárást egy zárt lakat szimbólum jelzi a böngészősor elején.

   EQC 400 4MATIC: áramfogyasztás (kombinált): 22,2 kWh/100 km; CO2-kibocsátás (kombinált): 0 g/km. Előzetes adatok.<p>Az áramfogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a hatótávolságra vonatkozóan megadott adatok nem végleges értékek, és azok meghatározását egy műszaki szolgáltató végezte. Még nem áll rendelkezésre a hatóságilag igazolt értékeket tartalmazó EK-típusengedély és megfelelőségi igazolás. Előfordulhatnak eltérések az általunk megadott adatok és a hatóságilag igazolt értékek között.</p>