Az új Mercedes-Benz V-osztály.

Kezdjen új történetet!

Jármű-koncepció


Jármű-koncepció.

A Mercedes-Benz V-osztállyal a családok még nyugodtabban kelhetnek útra, az aktív pihenés hívei minden pillanatot még intenzívebben élhetnek át, a szállodába igyekvő turisták pedig minden eddiginél kényelmesebb és elegánsabb körülmények között utazhatnak.

Jármű-koncepció


Jármű-koncepció.

A Mercedes-Benz V-osztállyal a családok még nyugodtabban kelhetnek útra, az aktív pihenés hívei minden pillanatot még intenzívebben élhetnek át, a szállodába igyekvő turisták pedig minden eddiginél kényelmesebb és elegánsabb körülmények között utazhatnak.

Az új Mercedes-Benz V-osztály AMG Line a tengerparton.
Pillantás az új Mercedes-Benz V-osztály frontrészére az AMG Line kivitelváltozatnál

Elragadó élmény.

Az új Mercedes-Benz V-osztály kormányánál

Nyugodtan élvezheti a dinamikus menetteljesítményeket.

Az új Mercedes-Benz V-osztály egy páfrányokkal övezett erdei úton

Segít kímélni a környezetet és az Ön pénztárcáját.

V-osztály egyterű limuzin


Sok élmény belefér.

V-osztály egyterű limuzin


Sok élmény belefér.

Szálljon be, és minden kilométert élvezni fog az új V-osztályban! A Mercedes-Benz V-osztállyal a családok és az üzleti úton lévők még nyugodtabban közlekedhetnek. Az aktív pihenés hívei minden pillanatot még intenzívebben élhetnek át, a szállodájukba igyekvő turisták pedig minden eddiginél kényelmesebb és elegánsabb körülmények között utazhatnak.

 

Erőteljes, összetéveszthetetlen formáival a V-osztály valódi vizuális élményt jelent. Különösen jól látható ez az AMG Line kivitelváltozaton. Ugyanakkor belül is bizonyítja nagyságát: variálható térkoncepciója, intelligens asszisztens- és biztonsági rendszerei, valamint kitűnően összekapcsolt multimédia-rendszerei példaértékűnek számítanak a szegmensében. Az új motorral és a csúcsmotorváltozattal – V 300 d (BM447813) 176 kW (239 LE) teljesítménnyel [üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 7,2 l/100 km; CO2-kibocsátás: 189g/km][*] –, valamint a 9G-TRONIC 9 fokozatú automata váltóval minden út élmény lesz.

[*] Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és hivatalos specifikus CO₂-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO₂-kibocsátásához és áramfogyasztásához" c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (DAT www.dat.de).
Az Ön készüléke sajnos nem támogatja ezt a funkciót.

Az Ön készüléke sajnos nem támogatja ezt a funkciót.

Kérjük, a Landscape üzemmód aktiválásához próbálja meg elfordítani a készüléket, vagy használjon egy nagyobb felbontású készüléket!

Család.

Belemerül az életbe.
Mercedes-Benz V-osztály, család - Belemerül az életbe

Biztonságos autózás.

A vezetést segítő és példamutató védelmet biztosító rendszerek.
Mercedes-Benz V-osztály - családi kikapcsolódás
Bezárás
A vezetést segítő és példamutató védelmet biztosító rendszerek.
A jármű nagyszámú és magas színvonalú biztonsági és asszisztensrendszere a biztonságos autózást szolgálja. Ezek a rendszerek támogatják a vezetőt, és segítenek elkerülni a veszélyeket. A szériafelszereltséghez tartozik az Oldalszélasszisztens, valamint az ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens, amely figyelmeztet, ha felismeri a vezető kifáradásának tipikus jeleit. Az extraként elérhető további rendszerek még biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik a V-osztály vezetését. Ilyenek például a LED-es Intelligens Világítási Rendszer A LED-es Intelligens Világítási Rendszer opcionálisan rendelhető a V-osztályhoz, valamint szériafelszereltség a V-osztály AVANTGARDE kivitelhez és a V-osztály EXCLUSIVE esetén. és a Távfényasszisztens Plus, amelyek a világítást a fény-, út- és időjárási viszonyokhoz igazodva variálják.
A biztonságos autózást segítő biztonsági és asszisztensrendszerek az új Mercedes-Benz V-osztályban

Minden a helyére kerül.

Tárolóhelyek a legkülönfélébb tárgyak számára.
Mercedes-Benz V-osztály, tárolóhelyek
Bezárás
Minden a helyére kerül.

A V-osztály sokféle tárolási lehetőséget kínál a kisebb és nagyobb tárgyak praktikus tárolásához.

Tárolórekeszek a vezető és az első utas részére:

- kesztyűtartó, zárható és megvilágított

- szemüvegtartó a tetőpanelban

- pénzérme- és kártyatartó a

multifunkciós kormánytól balra, ha nincs beépítve kezelősor az asszisztensrendszerek kapcsolóival

- ajtó-tárolórekesz egy 1,5 l-es palack, az elsősegélycsomag és az elakadásjelző háromszög elhelyezéséhez

- nyitott tárolórekesz a középkonzolban

- rolós tárolórekesz az extraként rendelhető rolós középkonzol esetén

- pohártartó a középkonzolban az extraként rendelhető hűtőrekeszes középkonzol esetén

- 3,2 l-es hűtőrekesz az extraként rendelhető hűtőrekeszes középkonzol esetén, szériafelszereltség a V-osztály EXCLUSIVE-nál


Tárolási lehetőségek hátul és a csomagtérben:

- tárolórekeszek az oldalburkolatban a 2. hátsó üléssornál
- tárolási lehetőség a hátsó ülések támláinak hátoldalán, ha a különálló ülések támláit előredöntik
- kihajtható asztal az 1. hátsó üléssorban és pohártartó az extraként rendelhető Asztal csomag esetén
- két bevásárlódoboz csomagtér-elválasztóként a külön nyitható hátsó ablakkal rendelkező csomagtérajtó esetén, csak a hosszú és extra hosszú felépítményhossznál

Tárolóhelyek az új Mercedes-Benz V-osztályban

Kaland.

Közelebb visz a kalandokhoz.
Közelebb visz a kalandokhoz.

Ma lehet eső, vihar vagy hó.

A nagyobb vonóerővel jobban haladhat.
Mercedes-Benz V-osztály: szörfös kaland.
Bezárás
Nagy nyomatékú motorok jobb hatékonysággal.
Sokszor közlekedik a nagyváros sűrűjében, de a környező természetet sem hagyja ki? A 4MATIC állandó összkerékhajtással felszerelt V-osztály mindkettőre felkészült. Lehet szó bármilyen barátságtalan – nedves és csúszós, jeges vagy havas – útviszonyokról, a 4ETS elektronikus hajtásrendszerrel a V-osztály mindenhol segít keresztüljutni. A főszerepet mindig a biztonság, a komfort és a dinamika játsszák. Ennek köszönhetően Ön és utastársai kedvezőtlen időjárási és útviszonyok mellett is jól közlekedhetnek. Mivel a gépkocsi magassága az összkerékhajtással is két méter alatt marad, a V-osztály semmit sem veszít példás mindennapi használhatóságból, és nagyszerűen befér az átlagos méretű garázsokba, parkolóházakba, mélygarázsokba és autómosókba.
Az új Mercedes-Benz V-osztály nagy nyomatékú motorokkal

Baleset esetén.

Megfelelő védelem.
Mercedes-Benz V-osztály - A megfelelő védelem a kulcs.
Bezárás
Baleset esetén.
A V-osztály széles körű felszereltsége, amelyhez légzsákok és további visszatartó rendszerek tartoznak, példamutató védelmet nyújt baleset esetén. A légzsákok, valamint a függönylégzsákok és a felsőtest-medence oldallégzsákok a vezető és az első utas részére a szériakivitel részét képezik. Az extraként rendelhető hátsó függönylégzsák az utastérre is kiterjeszti a légzsákok által nyújtott védelmet. Az ISOFIX gyermekülés-rögzítés lehetővé teszi a megfelelő gyermekülések kényelmes rögzítését a különálló hátsó üléseken, illetve a háromszemélyes üléspad két ülőhelyén.
A Mercedes-Benz V-osztály biztonsági rendszerei

Shuttle-szolgáltatások.

Egy kellemes hangulatú utastér.
Mercedes-Benz V-osztály - Üzleti célú használat.

Mercedes-Benz Intelligent Drive: Jövőbe mutató.

Nyugodtan és biztonságosan megérkezni.
Mercedes-Benz V-osztály - Üzleti célú használat
Bezárás
Nyugodtan és biztonságosan megérkezni.
A Mercedes-Benz Intelligent Drive innovatív vezetőtámogató és biztonsági rendszereket jelent. Ezek segítségével a V-osztály magas szintű menetkényelmet és példamutató biztonsági színvonalat kínál. A legkiemelkedőbb ezek közül az extraként rendelhető Vezetői Segédrendszerek csomag, amely négy asszisztens- és biztonsági rendszert kombinál. Ezek segítik például a megengedhető legkisebb követési távolság betartását, a holttérben lévő járművek észlelését és a véletlen sávelhagyás elkerülését. Nehéz helyzetekben hozzájárulnak a balesetek elkerüléséhez, illetve. azok súlyosságának csökkentéséhez. Ezen túlmenően megrendelhető a Sávtartó csomag is, amely a Holttérfigyelő és a Sávtartó asszisztensből áll.
Mercedes-Benz V-osztály, Intelligent Drive

Extrafelszereltségek.

Minden, ami elbűvöl.
Mercedes-Benz V-osztály - Üzleti célú használat
Bezárás
Minden, ami elbűvöl.

Élvezze az extrákat útközben! A nagyobb komfortot, biztonságot és variálhatóságot nyújtó extrafelszereltségekkel egyedi igényei szerint alakíthatja a V-osztályt.

Néhány az extrafelszereltségek közül:

· A panoráma-tolótető bőséges fényt és levegőt enged be az utastérbe, így világos, barátságos környezetet teremt.

· Az integrált hűtőrekesszel rendelkező középkonzol, amelyhez két temperálható dupla pohártartó, egy multimédiabox, kartámasz és különböző tárolórekeszek is hozzátartoznak, kihangsúlyozza a gépkocsi prémium kialakítású belső terét.

· Az 1. hátsó üléssor bal és jobb oldalán található luxusülések egyebek mellett masszázs-, klimatizálás- és fekhelyfunkcióval kényeztetnek, és rendkívül kellemes atmoszférát teremtenek a V-osztályban.

· A tetősínre szerelhető kereszttartó a különböző Mercedes-Benz szállítási megoldások gyors és rugalmas rögzítésére szolgál.

· Kiváló előkészítés tablet PC-k használatára hátul: a Szórakoztatóelektronika és komfortfelszereltségek előkészítéshez egy az áramellátást szolgáló USB-csatlakozó tartozik.

· A Belső világítás csomag különböző világításfunkciókkal teszi még igényesebbé és jobban használhatóvá az utasteret.

· A Tükör csomag elsötétülő visszapillantó tükrökkel és környezetvilágítással kínál nagyobb kényelmet.

· Az EASY-PACK csomagtérajtó esetén a csomagtérajtót könnyedén, egy gombnyomással automatikusan nyílik és csukódik

· Az elektromosan állítható első ülések kényelmesen beállítási lehetőségeket és praktikus memóriafunkciót kínálnak

· A Media Interface kábelkészlet segítségével a hordozható végfelhasználói készülékek integrálhatók a gépkocsi kezelési és kijelzéskoncepciójába

· Az Ambiente megvilágítás elegáns hangulatvilágítást ad, választhatóan a vezetőtérben és hátul, illetve csak a vezetőtérben. Három színnel és öt fényerősséggel állítható be.

· A Burmester® térhatású hangrendszer első osztályú hangzásélményt biztosít mindegyik ülőhelyen.

Mercedes-Benz V-osztály, extrafelszereltségek

Kettős használat.

Céges és szabadidő-autó egyben.
Mercedes-Benz V-osztály, Céges és szabadidő-autó egyben.

Fantasztikus fellépés.

Markáns külső design.
Az új Mercedes-Benz V-osztály - Markáns külső design.
Bezárás
Markáns külső design.

Már első ránézésre jól látszik, hogy a V-osztály kitűnően beszéli a Mercedes-Benz designnyelvét. Határozott stílusú külső megjelenése a markáns vonalak és a nagy, nyugodt felületek összjátékából alakul ki. Ez a modern Mercedes-Benz formavilág tökéletesen kifejezi a V-osztály kimagasló jellemzőit.

Ha kívánja, az AMG Line-nal, mint V-osztály EXCLUSIVE vagy V-osztály AVANTGARDE, még egyedibben, exkluzívabban és sportosabban jelenik meg a járműve, különösen ha a kiegészítő AVANTGARDE Külső sport csomagot is kiválasztja. További lehetőséget jelentenek az egyediség fokozására az akár 48,3 cm-es (19 col) könnyűfém keréktárcsák és az AMG-spoiler.

Mercedes-Benz V-osztály, Külső deisgn

Itt jól fogja érezni magát.

Belső kialakítás: magával ragadó nagyvonalúság.
Az új Mercedes-Benz V-osztály - Belső kialakítás: magával ragadó nagyvonalúság.
Bezárás
Belső kialakítás: magával ragadó nagyvonalúság.

A modern és nagyvonalú kialakítású utastér példaértékűnek számít az egyterű limuzinok szegmensében az ergonómia szempontjából, de a látható és tapintható igényességet tekintve is. A design és az anyagválasztás a legmagasabb elvárásokat is kielégíti. Ez mutatkozik meg egyebek mellett a szép üvegfelületű Média Kijelzőnél, a levegőkilépő nyílások attraktív kialakításánál vagy a modern optikás, nagyméretű díszítőelemnél.

Még egyedibbé, exkluzívabbá és sportosabbá teheti a V-osztály belső terét az extraként rendelhető AMG Line-nal és Belső design csomaggal, továbbá a V-osztály EXCLUSIVE, illetve a V-osztály AVANTGARDE kivitelváltozatokkal, valamint az ezekhez rendelkezésre álló AVANTGARDE Belső design csomaggal.

Mercedes-Benz V-osztály, Belső kialakítás

Variálhatóság


Jóleső atmoszféra akár nyolc személy számára.

Két üléssor – számtalan lehetőség

Variálhatóság


Jóleső atmoszféra akár nyolc személy számára.

Két üléssor – számtalan lehetőség

Kényelem és variálhatóság az új Mercedes-Benz V-osztály hátsó terében
Mercedes-Benz V-osztály, üléselrendezés-változatok

Mercedes-Benz V-osztály, üléselrendezés-változatok
Mercedes-Benz V-osztály, üléselrendezés-változatok
Mercedes-Benz V-osztály, üléselrendezés-változatok

A V-osztály tökéletes választás az Ön feladataihoz: két hátsó üléssorában különálló üléseket, valamint 2-es és 3-as üléspadokat kombinálhat nagyon sokféle változatban. A szériakivitelben négy kényelmes különálló ülés található hátul. Ha azonban úgy kívánja, már a kompakt járműhossz esetén is két darab hármas üléspad építhető be, ami nyolcülésessé teszi a V-osztályt. Amennyiben elegendő hét hely, akkor az 1. hátsó üléssor kétszemélyes üléspaddal vagy két különálló üléssel szerelhető fel. Az első hátsó üléssor luxusülései pedig a komfort abszolút csúcspontjait jelentik. Az olyan praktikus részletek, mint az üléssínrendszer, amelyen hosszirányban eltolhatók az üléspadok és az ülések, vagy a szemközti elrendezés, a legkifinomultabb egyéni kényelmi igényeket is teljesítik.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Példamutató biztonság.

Mindig segítőkész asszisztensek kísérik.

Útitársak, akikre nyugodtan rábízhatja magát. A V-osztály asszisztens- és biztonsági rendszerei számtalan közlekedési helyzetben
segítik Önt, hogy biztonságosabban, kevesebb idegeskedéssel és magabiztosabban érhessen célba.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Példamutató biztonság.

Mindig segítőkész asszisztensek kísérik.

Útitársak, akikre nyugodtan rábízhatja magát. A V-osztály asszisztens- és biztonsági rendszerei számtalan közlekedési helyzetben
segítik Önt, hogy biztonságosabban, kevesebb idegeskedéssel és magabiztosabban érhessen célba.

A lehető legjobban megvilágítja az úttestet.

A vezető sokat nyer a Távfényasszisztens Plus-szal, hiszen az útfelület mindig a lehető legjobb megvilágítást kapja anélkül, hogy az országúti fényszóró vakítaná a közlekedés többi résztvevőjét.

A távolsági fényszóró mindig bekapcsolva maradhat. Ha a rendszer a saját gépkocsi előtt vagy azzal szemben haladó járműveket észlel, automatikusan kitakarja azokat a távolsági fényszóró fénykévéjéből. Ennek köszönhetően Önnek nem kell állandóan ide-oda kapcsolgatnia a távolsági és a tompított fény között, és teljes figyelme az útra irányulhat.

Az adott közlekedési helyzethez alkalmazkodó világítás.

A LED-es Intelligens Világítási Rendszer javítja a vezető látási feltételeit és ezáltal a közlekedésbiztonságot, ugyanis az úttest megvilágítását hozzá tudja igazítani a különböző közlekedési helyzetekhez.

Ehhez adaptív fényszórókkal rendelkezik, amelyek függőleges és vízszintes irányban billenthetők, és változtatható a fényerősségük.
A felszereltséghez tartozik többek között a Távfényasszisztens, amelynek segítségével elkerülhető a szembejövő gépkocsik vezetőinek vakítása, továbbá az Aktív kanyarfény, amely a kanyar irányába billenti a fényszórókat, így jelentősen javítja az úttest megvilágítását. További funkciók az országúti világítás és az autópálya-világítás, amelyeknél az úttest megvilágítása szintén a mindenkori közlekedési feltételekre van optimalizálva.

Okosan összehangolt rendszerek.

A Vezetői Segédrendszerek csomag a vezetőt tehermentesítő és nagyobb biztonságról gondoskodó négy asszisztensrendszer intelligens kombinációját jelenti.

Ezek az asszisztens- és biztonsági rendszerek segítik például a megengedhető legkisebb követési távolság betartását, a holttérben található gépkocsik észlelését és a sáv véletlen elhagyásának elkerülését. Nehéz helyzetekben hozzájárulnak a balesetek elkerüléséhez, ill. azok súlyosságának csökkentéséhez. A PRE-SAFE® preventív utasvédelmi rendszer képes idejekorán felismerni a kritikus közlekedési helyzeteket, és megelőző intézkedéseket tesz az utasok védelme érdekében.

A forgalmi sávtól történő eltérést fékbeavatkozásokkal csökkentheti.

Az Oldalszélasszisztens megfelelő időben felismeri, ha a gépkocsi az erős oldalszéllökések miatt kitér a forgalmi sávjából, és segíti a vezetőt, hogy a forgalmi sávban tudja tartani a járművet.

Ha a gépkocsi hirtelen elhagyja a forgalmi sávot, akkor ez nem megfelelő kormányzási reakciókat válthat ki a vezetőből. Ezért az Oldalszélasszisztens 80 km/óra sebességtől automatikusan korrigálhatja a jármű haladási irányát. Így jelentősen csökkenti a kitérést a forgalmi sávból, és képes messzemenően kiegyenlíteni, ill. csökkenteni az oldalszéllökések hatását.

Körkörös áttekintés és segítség a beparkolásnál.

A 360°-os kamerával kiegészített Aktív parkolásasszisztens nagymértékben tehermentesíti a vezetőt a parkolóhely-keresés, a be- és kiparkolás, valamint a manőverezés során.

Az Aktív parkolásasszisztens megkeresi a megfelelő üres parkolóhelyet, és automatikusan bekormányozza oda a gépkocsit, akár hossz-, akár keresztirányú parkolásról van szó. A 360°-os kamera láthatóvá teszi a gépkocsi közvetlen környezetét – madártávlatból és az ablakvonal alatt is. Ezzel segíti az akadályok felismerését a parkolás és a manőverezés során.

Első benyomások


Mercedes-Benz V-osztály Első benyomások

Első benyomások


Mercedes-Benz V-osztály Első benyomások

Mercedes-Benz V-osztály Első benyomások
Mercedes-Benz V-osztály Első benyomások
Mercedes-Benz V-osztály Első benyomások
V-osztály Első benyomások
Mercedes-Benz V-osztály Első benyomások
Mercedes-Benz V-osztály Első benyomások
Mercedes-Benz V-osztály Első benyomások
Mercedes-Benz V-osztály Első benyomások
Mercedes-Benz V-osztály Első benyomások