Öné a pálya. Mi mozgásban tartjuk.

Indulhat a rock’n’roll!

Öné a pálya, miénk a kezdőlökés: Mercedes-Benz Vito és Sprinter modelljeink 4 év Integrált Szerviz Csomaggal* és kedvező NHP Hajrá finanszírozással** állnak vállalkozása rendelkezésére.

Mindig bevetésre kész Vito és Sprinter transzportereink a legkülönfélébb logisztikai kihívásoknak is képesek megfelelni. Fejlett biztonsági és asszisztens rendszereikkel és magas fokú rendelkezésre állásukkal hosszú távon is kiszámítható megoldást biztosítanak üzleti céljai eléréséhez, ezzel is biztosítva, hogy Ön mozgásban maradhasson.

Váratlan fordulatok mindig történhetnek, főleg egy vállalkozás élete során. Ezért jár 4 év Integrált Szerviz Csomag (ISP)* Vito és Sprinter haszonjárműveinkhez, amely valamennyi, a gyártó által előírt karbantartási munkát díjtalanul biztosítja 4 évig vagy 120 000 km-ig. Ezen felül a gyártó által biztosított Mercedes-Benz Új Gépkocsi Garancia mellé további 24 hónap kiegészítő javítási garanciát is vállalunk, hogy minden helyzetben talpon tudjon maradni.

Ráadásul az MNB Növekedési Hitelprogram Hajrá konstrukció keretében most minden Sprinter és Vito Zárt áruszállító és Sprinter alváz modellünket legfeljebb csupán 2,5% fix kamat** mellett vásárolhatják meg a belföldi székhelyű kis- és középvállalkozások. Részletes információért érdeklődjön felhatalmazott márkakereskedőinknél, illetve az NHP Hajrá programban részt vevő bankoknál.

Mercedes-Benz transzportereinkkel semmi nem állhat vállalkozása útjába. Mi készen állunk. És Ön?

Mercedes PRO: egyszerűbbé teszi és felgyorsítja az üzleti tevékenységét.

A konnektivitás és a digitális lehetőségek kihasználása ma már konkrét versenyelőnyt jelent a vállalkozások számára. Vito és Sprinter haszongépjárművében a Mercedes PRO intelligens kapcsolattartási és flottamegoldásaival és digitális szolgáltatásaival növelheti vállalkozásának hatékonyságát és csökkentheti a működési költségeket.

*Az Integrált Szerviz Csomag (ISP) keretében minden új Mercedes-Benz Vito és Sprinter gépjárműre 4 év vagy 120.000 km (amelyik előbb teljesül) időtartamon és futásteljesítményen belül valamennyi - a gyártó által előírt - karbantartási munka elvégzése díjtalan bármelyik magyarországi felhatalmazott Mercedes-Benz transzporter szervizpartner műhelyében. Emellett a gyártó által biztosított 24 hónapos Mercedes-Benz Új Gépkocsi Garancia lejártát követően további 24 hónap, de legfeljebb összesen 120.000 km futásteljesítményig kiegészítő javítási garanciát nyújtunk az ISP terméktájékoztatóban meghatározott feltételekkel. Az ISP részletes feltételeit és a terméktájékoztatót keresse márkakereskedőinknél.

**Az NHP Hajrá konstrukcióhoz egyéb költségek is kapcsolódnak/kapcsolódhatnak. Az ajánlat magánszemélyek számára nem elérhető, csak kis- és középvállalkozásoknak. Kis- és középvállalkozások alatt a 2004. évi XXXIV. törvény szerint meghatározott vállalkozásokat kell érteni. Az NHP Hajrá konstrukcióban pénzkölcsön, illetve nyílt- és zárt végű pénzügyi lízing vehető igénybe a terméktájékoztató és az azt nyújtó pénzintézet hitelbírálatának függvényében. A részletes feltételekről kérjük, olvassa el a Növekedési Hitelprogram Hajrá terméktájékoztatóját a https://www.mnb.hu/letoltes/nhp-hajra-termektajekoztato-2-mod-clean.pdf honlapon. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció.

Lorem Ipsum