Citan GO+ már nettó 4 290 000 Ft-tól*

A városi áruszállítás bajnoka

Citan GO+ kompakt méretekkel és funkcionális részletekkel már nettó 4 290 000 Ft-tól*

Ha városi kisáru-szállításról van szó, a sokoldalú és gazdaságos Citan GO+ nem ismer lehetetlent. Nem okoz neki gondot, ha a rakomány nagy és az utcák szűkek: magabiztosan tör utat a sűrű városi forgalomban, és kompakt méreteinek köszönhetően kiemelkedő agilitást és fordulékonyságot biztosít minden helyzetben. A vonzó ár mellett a gazdaságos üzemeltetés és a magas fokú rendelkezésre állás teszi tökéletes választássá széles körű szállítási feladatokra.

A Citan GO+ a hatékonyság mellett a funkcionalitásra és a kényelemre is ügyel. A nagy raktérajtó, az alacsony rakodóperem és a jól átgondolt raktér lehetővé teszi a gördülékeny be- és kirakodást, valamint a szállítási kapacitás optimális kihasználását. A barátságos belső tér és a modern tárolóhely-koncepció komfortos munkakörnyezetet biztosít, így Ön kényelmesen végezheti napi szállítási feladatait.

A Citan GO+ kedvező áron kínál megbízható megoldást hosszú távra, és segít abban, hogy a rakomány és az Ön vállalkozása egyaránt célba jusson.

*Az ajánlat a 2019. január 1-től az ajánlat visszavonásának dátumáig megkötött végvevős szerződésekre vonatkozik, Citan „GO+” 109 CDI A2 Van long modell esetén. A hirdetésben szereplő nettó 4 290 000 Ft, azaz bruttó 5 448 300 Ft indulóár a Citan „GO+” 109 CDI A2 Van long változatára vonatkozik.
Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció.Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció.
Citan GO+ kombinált üzemanyag-fogyasztás: 5,7 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 149 g/km (mért WLTP értékek).

Lorem Ipsum