Indítókulcs a növekedéshez.

Válassza a növekedést Mercedes-Benz X-osztállyal és NHP FIX finanszírozással, most mindössze 2,5% fix kamattal!

Az MNB Növekedési Hitelprogram FIX keretében most minden X-osztályt csupán 2,5% fix kamat* mellett vásárolhat meg forint alapú, zárt végű pénzügyi lízingkonstrukcióban, 36-96 hónapos futamidővel. Válassza ki az üzleti céljaihoz megfelelő pick-up modellünket, és növelje vállalkozása versenyképességét kedvező finanszírozással!

Részletes információért érdeklődjön Mercedes-Benz Financial Services munkatársunknál!

Mercedes-Benz X-osztály pick-upok készletről

Nézze meg akciós készleten levő X-osztály modelljeinket, és válasszon magának új munkatársat az igényei szerint!

Első a maga nemében.

X-osztály

Robosztus és erőteljes, hogy nehéz terepen is magabiztosan közlekedjen, stílusa pedig olyan figyelemfelkeltő, hogy a nagyvárosi dzsungelben is vonzani fogja az elismerő pillantásokat. Funkcionális és megbízható partnerként a dolgos hétköznapokon éppoly meggyőző, mint útitársként a spontán szabadidős kalandok során. Ismerje meg az egyedülálló Mercedes-Benz X-osztály pick-upot, amely tökéletesen újszerűen kapcsolja össze a különböző világokat!

Mercedes-Benz X 350 d 4MATIC állandó összkerékhajtással kombinált üzemanyag-fogyasztás: 10,1-10,2 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 264-268 g/km (mért WLTP értékek). A Mercedes-Benz X 350 d 4MATIC modellhez korlátozottan elérhetőek a gyárból Mercedes-Benz Eredeti Tartozékok. További információért forduljon a hivatalos Mercedes-Benz márkakereskedésekhez.
*A finanszírozási ajánlat kapcsán a pénzügyi szolgáltató a Budapest Bank Zrt. (1138. Budapest, Váci út 193. Eng.sz: ÁPTF F-2/1992.), a finanszírozást a mindenkori hitelbírálat alapján, az MNB Növekedési Hitelprogram FIX keretében, annak szabályai szerint zártvégű pénzügyi lízing formájában nyújtja. Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2003. évi V. törvény 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötésre vonatkozó ajánlatnak. A részletes feltételekről kérjük, olvassa el a Növekedési Hitelprogram FIX terméktájékoztatóját a https://www.mnb.hu/letoltes/nhp-fix-termektajekoztato-20190101.pdf honlapon. A tájékoztatás nem teljes körű.
Az adatok helyességéért, tévedésért vagy nyomdahibáért felelősséget nem vállalunk. A képek illusztrációk.

Lorem Ipsum