Sprinter GO már nettó 5 299 000 Ft-tól*

100% funkcionalitás Önnek.

A Sprinter választásával olyan jármű mellett dönt, mely kiemelkedő minőséggel, gazdaságos üzemeltethetőséggel és magas rendelkezésre állással több mint 20 éve a vállalkozások megbízható társa a napi szállítási feladatokban. Az új elsőkerék-meghajtású Sprinter GO folytatja a modellcsalád hagyományait, és vonzó áron teszi lehetővé, hogy Ön már az első pillanattól élvezhesse a gazdaságosság és funkcionalitás számos előnyét.

Az új Sprinter GO teret ad a lényeges részleteknek. Az elsőkerék-meghajtás takarékos üzemanyag-fogyasztást, továbbá megnövelt rakteret és ezáltal nagyobb hasznos terhelést tesz lehetővé. A 80 mm-rel alacsonyabb rakodóperem pedig egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a be- és kirakodást, továbbá komfortosabb be- és kiszállást biztosít.** A rakomány biztonságáról fejlett rögzítési megoldások gondoskodnak. Így Ön a gazdaságos üzemeltetés mellett költséghatékonyan és kényelmesen szervezheti és végezheti szállítási feladatait.

Akár személy- vagy teherszállításhoz, akár mobil műhelyhez vagy irodához keres hosszú távú megoldást, a Sprinter GO kedvező áron kínál teljes körű mobilitási megoldást üzleti céljai eléréséhez.

Mercedes PRO: egyszerűbbé teszi és felgyorsítja az üzleti tevékenységét.

A konnektivitás és a digitális lehetőségek kihasználása ma már konkrét versenyelőnyt jelent a vállalkozások számára. Sprinter GO gépjárművében a Mercedes PRO intelligens kapcsolattartási és flottamegoldásaival és digitális szolgáltatásaival növelheti vállalkozásának hatékonyságát és csökkentheti a működési költségeket.

* Az ajánlat a 2019. január 1-től az ajánlat visszavonásának dátumáig megkötött végvevős szerződésekre vonatkozik, Sprinter „GO” 211 CDI A2 Van modell esetén. A hirdetésben szereplő nettó 5 299 000 Ft, azaz bruttó 6 729 730 Ft indulóár a Sprinter „GO” 211 CDI A2 Van változatára vonatkozik.
Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció.
Sprinter GO kombinált üzemanyag-fogyasztás: 8,8 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 231 g/km (mért WLTP értékek).

** A hátsókerék-meghajtású változatokkal összehasonlítva.

Lorem Ipsum