Vito GO már nettó 4 990 000 Ft-tól*

Mindig bevetésre kész

Munkamániás Vito GO gazdaságos üzemeltetéssel és vezetéstámogató rendszerekkel már nettó 4 990 000 Ft-tól*

A Vito GO sokoldalúságánál csak a megbízhatósága lenyűgözőbb: magas fokú rendelkezésre állása és gazdaságos üzemeltetése a vállalkozások tökéletes társává teszi. Funkcionális részleteivel útközben és a rakodás során egyaránt a hatékonyságot tartja szem előtt, ugyanakkor biztonság és komfort tekintetében is a Mercedes-Benz kiemelkedő színvonalát nyújtja.

A Vito GO már elő pillantásra elárulja, hogy valódi haszongépjármű-specialisták tervezték.  A nagy raktérajtó és az alacsony rakodóperem egyszerű be- és kirakodást biztosít, és a tágas raktérben a nagyobb szállítmányoknak is bőven jut hely.

A Vito GO szériafelszereltségként is fejlett biztonsági és vezetéstámogató rendszerekkel segíti a célba érkezést. Az Attention Assist éberségfigyelő asszisztens felismeri a vezető elfáradásának tipikus jeleit, és figyelmeztet a pihenőre. A hegymenet elindulási asszisztens meredek emelkedőkön, teljes terhelés mellett is egyszerű elindulást tesz lehetővé, az oldalszél asszisztens pedig erős oldalszél-lökések esetén is segíti a vezetőt, hogy a forgalmi sávban tartsa a járművet.

Akár városban, akár országúton szállít, a Vito GO kedvező áron kínál hosszú távú, megbízható és gazdaságos megoldást üzleti céljai eléréséhez.

Mercedes PRO: egyszerűbbé teszi és felgyorsítja az üzleti tevékenységét.

A konnektivitás és a digitális lehetőségek kihasználása ma már konkrét versenyelőnyt jelent a vállalkozások számára. Vito GO gépjárművében a Mercedes PRO intelligens kapcsolattartási és flottamegoldásaival és digitális szolgáltatásaival növelheti vállalkozásának teljesítményét és csökkentheti a működési költségeket.

 

*Az ajánlat a 2019. január 1-től az ajánlat visszavonásának dátumáig megkötött végvevős szerződésekre vonatkozik, Vito „GO” 110 CDI A1 Van modell esetén. A hirdetésben szereplő nettó 4 990 000 Ft, azaz bruttó 6 337 300 Ft indulóár a Vito „GO” 110 CDI A1 Van változatára vonatkozik.
Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció.
Vito GO kombinált üzemanyag-fogyasztás: 7,3 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 192 g/km (mért WLTP értékek).

Lorem Ipsum