Töltési megoldások
eVito zárt áruszállító

Mercedes-Benz töltési megoldások eVan járművéhez.

Az Ön előnyeinek áttekintése.

schnell und sicher

Gyors és biztonságos.

A Mercedes-Benz Wallbox Home akár 22 kW töltési teljesítménnyel gyorsan, biztonságosan és kényelmesen tölti elektromos gépkocsijait.
Fahrerkomfort

A vezető kényelme.

Használja a „Távolról vezérelt töltésmenedzsment“1 szolgáltatást: gépkocsija már induláskor kellemes hőmérséklettel várja.
Online Zugriff

Online hozzáférés.

Az eVan ökoszisztéma magában foglalja a töltési infrastruktúrát, az innovatív töltési szolgáltatásokat, a kapcsolattartási megoldásokat és szolgáltatásokat.
Bedienkomfort

Könnyű kezelhetőség.

A 4, 5 és 8 m hosszú, Mode 3, Typ 2 töltőkábelek lehetővé teszik az akkumulátor töltését egy wallboxról vagy töltőállomáson.
Reichweitensteigerung

Hatótávolság-növelés.

Három különböző menetprogram és négy rekuperációfokozat segíti a hatékony vezetési stílust.
Nutzungsspezifisches Lademanagement

Használatspecifikus töltésmenedzsment

A töltésmenedzsment vezérli a töltést, valamint az előklimatizálást, és jelzi a töltöttséget.
Nutzer-Management

Felhasználómenedzsment.

Töltéselőzmények, jogosultság-ellenőrzés és a töltések hozzárendelése a felhasználókhoz, ill. gépkocsikhoz.
1

A Mercedes PRO connect szolgáltatások a 2019/03-tól gyártott eVito gépkocsikhoz állnak rendelkezésre. Ha kérdése van azzal kapcsolatban, hogy a Mercedes PRO connect szolgáltatások rendelkezésre állnak-e az Ön eVito gépkocsijához, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kereskedőjével.

Elektromos gépkocsik kényelmes töltése.

Gyors, biztonságos és kényelmes töltés.

A kompakt, igényes megjelenésű Mercedes-Benz Wallbox Home akár 22 kW töltési teljesítménnyel gyorsan, biztonságosan és kényelmesen tölti fel az elektromos gépkocsikat. A Mercedes-Benz Wallbox Home további jellemzői:

 • Rögzített töltőkábel (6 m) csatlakozótartóval
 • A wallbox telepítését és üzembe helyezését szakképzett villanyszerelőnek kell elvégeznie
 • A wallbox a Mercedes-Benz márkakereskedőknél az alkatrész-értékesítésen kapható.

Mercedes PRO: egyszerűbbé és gyorsabbá teszi vállalkozása működését,

Mercedes PRO

A Mercedes PRO a Mercedes-Benz Vans új márkája az összes jelenlegi és jövőbeni szolgáltatáshoz, megoldáshoz és digitális szolgáltatáshoz az Ön mindennapi üzleti élete számára.

Távolról vezérelt töltésmenedzsment

Irányítsa elektromos gépkocsija akkumulátortöltését és temperálását távolról, és hívjon le fontos információkat a töltéssel kapcsolatban!

Töltse fel energiával vállalkozását!

Hogyan tölthetem eVito járművemet?

Magánügyfelek.

Egy vagy két elektromos gépkocsi.

Egy vagy két elektromos gépkocsi alkalmazását tervezi telephelyén? Akkor a Mercedes-Benz Wallbox a megfelelő megoldás gépkocsijai gyors, biztonságos és kényelmes feltöltésére.
 1. Tanácsadás: Mercedes-Benz partnere örömmel tájékoztatja Önt a Mercedes-Benz Wallbox Home előnyeiről.
 2. Beszerzés: a Mercedes-Benz Wallbox Home-ot Mercedes-Benz partnerénél vásárolhatja meg.
 3. Telepítés: a Wallboxot minden szakképzett villanyszerelő felszerelheti. A felszereléshez szükséges műszaki adatokat előzetesen ellenőrizheti a Telepítési utasításban a http://yourwallbox.de/downloads/Mercedes-Benz/Home/ alatt. Tippünk: időben foglalja le az időpontot a felszerelésre a gépkocsi átvétele előtt.
 4. Mercedes PRO connect: eVan járművével használhatja a Mercedes PRO connect kapcsolattartási és gépjárműmenedzsment-megoldás praktikus szolgáltatásait. Mercedes-Benz partnere szívesen áll rendelkezésére tanácsadással. Végrehajtja az aktiválást, amit azonban Ön is elvégezhet önkiszolgáló módon1.
 5. Már hozzá is foghat! Élvezze az eVan által nyújtott egyedülálló vezetési élményt!
1

A Mercedes PRO connect szolgáltatások a 2019/03 után gyártott eVito gépkocsikhoz érhetők el. Ha kérdése van azzal kapcsolatban, hogy a Mercedes PRO connect szolgáltatások rendelkezésre állnak-e az Ön gépkocsijához, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kereskedőjével!

Flottaügyfelek.

Három vagy több elektromos gépkocsi.

Három vagy több elektromos gépkocsi alkalmazását tervezi telephelyén? Akkor az igény szerinti töltési infrastruktúrára van szüksége járműflottájához. A töltési infrastruktúra összekapcsolása elektromos gépkocsijaival lehetővé teszi a teljes áttekinthetőséget, valamint flottája használatspecifikus és költségoptimalizált töltését.
 1. Tanácsadás: a The Mobility House egyéni tanácsadással áll rendelkezésére a töltési infrastruktúrával kapcsolatban, és elvégzi a telephely ellenőrzését1.
 2. Beszerzés: ajánlatot kap a töltési infrastruktúra megoldásra. Mivel a telepítéshez némi időre van szükség, időben rendelje azt meg a gépkocsi átvétele előtt.
 3. Telepítés és üzembe helyezés: a töltési infrastruktúra telepítését és üzembe helyezését a The Mobility House végzi el az Ön számára.
 4. Mercedes PRO connect: tanácsadás & aktiválás: eVan járművével használhatja a Mercedes PRO connect kapcsolattartási és gépjárműmenedzsment-megoldás praktikus szolgáltatásait. Mercedes-Benz partnere szívesen áll rendelkezésére tanácsadással. Végrehajtja az aktiválást, amit azonban Ön is elvégezhet önkiszolgáló módon1.
 5. Már hozzá is foghat! Élvezze az eVan által nyújtott egyedülálló vezetési élményt!
1

A Mercedes PRO connect szolgáltatások a 2019/03 után gyártott eVito gépkocsikhoz érhetők el. Ha kérdése van azzal kapcsolatban, hogy a Mercedes PRO connect szolgáltatások rendelkezésre állnak-e az Ön gépkocsijához, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kereskedőjével!