Hatótávolság

A jövő az elektromos hajtásé.

Az eVAN Ready alkalmazással virtuális próbaúton.

eVAN Ready alkalmazás.

Az ingyenes eVAN Ready alkalmazás segítségével kiderítheti, hogy megfelelne-e az elektromos mobilitás az egyéni használati profiljához. Ha már üzemeltet elektromos meghajtású transzportert, az alkalmazás segít a mindennapok során.

Annak megítélése, hogy észszerű-e az átállás az elektromobilitásra, egész egyszerűen működik: az aktuális gépkocsitól függetlenül az alkalmazás rögzíti a felhasználó valós útjait, elemzi az egyéni mobilitási szokásokat, és az elméleti energiafogyasztást is kiszámolja az útvonalon. Ennek az egyszerű és személyre szabott becslésnek köszönhetően elkerülhetők a hibás beruházások.

Az alkalmazás egy elektromos meghajtású transzporter üzemeltetésében is segít: például részletes útvonaltervezéssel és a töltőállomások áttekintésével.

Az eVAN Ready alkalmazás ellenőrzi, hogy elérhetők lennének-e úti céljai elektromos meghajtással.

  1. Valamennyi szolgáltatás áttekintése.

Mercedes PRO: egyszerűbbé és gyorsabbá teszi vállalkozása működését,

Mercedes PRO

A Mercedes PRO a Mercedes-Benz Vans új márkája az összes jelenlegi és jövőbeni szolgáltatáshoz, megoldáshoz és digitális szolgáltatáshoz az Ön mindennapi üzleti élete számára.

Távolról vezérelt töltésmenedzsment

Irányítsa elektromos gépkocsija akkumulátortöltését és temperálását távolról, és hívjon le fontos információkat a töltéssel kapcsolatban!