Minden feladatra készen áll: a Vito Mixto.

Sikeressé teszi vállalkozását – az üzletben és az úton is.

Konfigurátor

A Vito. Akarja, tudja, teszi.

Mindig bevetésre kész kíván lenni? Nem tud ellenállni az új kihívásoknak? Céltudatosan végzi munkáját? Akkor a Vito Mixto és Ön kitűnően összeillenek. a Vito mindig célba juttatja – az országutakon és a cége sikeréhez vezető úton egyaránt. Gazdaságosság és minőség tekintetében éppolyan példamutató, mint a rugalmasság és a biztonság terén, hiszen egy valódi haszonjármű-specialistától származik.

Hatékony dízelmotorjaival minden kilométeren tartósan hozzájárul az Ön sikeréhez. Az innovatív asszisztens- és biztonsági rendszereknek köszönhetően pedig még biztonságosabban érheti el céljait. A meghajtási módok terén is egyedülálló választékot kínál: elsőkerék-, hátsókerék- vagy összkerékhajtás, hogy Ön kiválaszthassa feladataihoz a megfelelőt.

A Mercedes-Benz partnerek sűrű hálózata széles körű szervizszolgáltatásokkal gondoskodik arról, hogy Vito Mixtója folyamatosan megtarthassa megbízhatóságát. A karbantartás és a javítás terén bízzon Mercedes-Benz szervizében! Ők ismerik legjobban gépkocsiját. Így a Vito Mixto sokáig értékes partnere marad.

Mercedes-Benz Vans. Born to run.

Kiemelkedő jellemzők.

  1. Minőség
  2. Gazdaságosság
  3. Biztonság
  4. Flexibilitás
  5. Kényelem
Készen áll, ha Ön is.

Vito Mixtóját hamar nagyra fogja értékelni mint kiváló partnert a munkában. Mindent megteszünk azért, hogy az Ön és gépkocsija közötti kapcsolat tartós és megbízható lehessen. Az átadáskor egy kiforrott járművet kap, Mercedes-Benz minőségben, amely 5,5 millió tesztkilométert és széles körű vizsgálatokat állt ki eredményesen. A Vito Mixtót úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen az üzleti célra használt gépkocsikkal szemben támasztott kemény követelményeknek. Teljes körű korrózióvédelme, a teljesen horganyzott karosszériával, gondoskodik arról, hogy – cége névjegykártyájaként – évek múlva is jó benyomást kelthessen.

Annyi biztos: a Vito Mixtóval olyan gépkocsi mellett dönt, amelyben megbízhat. Magas fokú rendelkezésre állásával minden feladatában támogatja Önt. Hiszen számunkra a „Mercedes-Benz Vans. Born to run.“ nemcsak mottó, hanem egyszersmind ígéret is.

Ismerkedjen meg a gazdasági csodával!

Aki takarékosan bánik az erőforrásokkal, mindig szívesen látott partner a vállalkozásban. Ezért a Vito Mixto mindent megtesz, hogy az Ön vállalkozását gazdaságosabbá és ezáltal sikeresebbé tegye.

Az ötféle, kedvező fogyasztású dízelmotorral takarékosan közlekedhet. Éppilyen példamutató a Mercedes-Benzre jellemző megbízhatóság és hosszú élettartam. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a Vito Mixto mindig az Ön rendelkezésére áll, amikor szüksége van rá. Ehhez a hosszú, akár 40 000 km-es szervizintervallumok is hozzájárulnak. A kitűnő termékminőség a legjobb előfeltétele annak, hogy a karbantartási és javítási költségeket alacsonyan tarthassuk.

Annak érdekében, hogy a Vitón még sok év múlva is látható legyen, mennyire fitt, kitűnő korrózióvédelemmel, többek között teljesen horganyzott karosszériával láttuk el.

Érje el célját! Példamutató biztonságban.

A Vito Mixto példamutató biztonsági és asszisztensrendszerei mindenki előnyére válnak: Önnek, utasainak és a közlekedés többi résztvevőjének is. Az Oldalszélasszisztens, az ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens és a légzsák a vezető számára, valamint az utasoldali légzsák személygépkocsiként forgalomba helyezve (M1) már szériakivitelben a felszereltséghez tartozik. Az ADAPTIVE ESP® elektronikus stabilitásprogram szériafelszereltséghez tartozó, legújabb generációja a gépkocsi rakományát is számításba veszi a menetdinamika szabályozása során. A B-oszlopon található QR-kódos mentési matricáról pedig a mentőszolgálatok közvetlenül beolvashatják a gépkocsi típusának megfelelő mentési kártyát.

Az egyik kiemelkedő asszisztensrendszerünk az extraként rendelhető COLLISION PREVENTION ASSIST, amely a városokon kívül is felügyeli a követési távolságot, és figyelmeztet a lehetséges ütközésre. A vezető és a segédvezető részére függöny- és felsőtest-medence-oldallégzsákok, valamint a PRE-SAFE® megelőző utasvédelmi rendszer is rendelhető. Ha pedig bővíteni szeretné Vito zárt áruszállítója biztonsági felszereltségét, a további biztonsági felszerelések között biztosan megtalálja, amit keres. Egyvalami mindegyikben közös: segítik Önt célja biztonságosabb elérésében.

Egy sokoldalú mindentudó a kihívást jelentő feladatokhoz.

Vannak feladatok, amelyekhez különleges megoldások szükségesek. Ilyen eset például, ha Ön a rakomány mellett személyeket is szeretne szállítani. Erre leginkább a Vito Mixto alkalmas. A részleges üvegezésnek, a kényelmes fellépőnek és az akár hat személy részére is rugalmasan alakítható üléselrendezésnek köszönhetően a funkcionalitás találkozik benne a kényelemmel. Szükség esetén az extraként rendelhető hátsó üléspadot néhány mozdulattal egyszerűen kiveheti.

A kínálatban szereplő három járműhossz közül a leghosszabb változatban beszerelt üléspaddal akár 2,63 m² rakfelületet használhat. További előnyt jelentenek a nagy ajtónyílások és az alacsony rakodóperem, melyek megkönnyítik Önnek a nehéz feladatokat. Így még nagyobb kényelmet, hatékonyságot és biztonságot élvezhet a be- és kirakodáskor.

Itt élvezheti a munkát.

Nézzük munkája kellemes oldalát: a Vito Mixto tágas utasterével gondoskodik a jó munkakedvről. Az ülések kiváló, strapabíró szövetkárpitot kaptak, ergonomikus párnázatukon pedig hosszú utakon is kényelmesen utazhat. A hideg évszakban értékes extra az ülésfűtés a vezető és a segédvezető részére. Ha elöl két helyre van szüksége az utasoknak, választható az extraként rendelhető kétszemélyes segédvezető-ülés.

Az elektromechanikus szervokormánynak és az extraként rendelhető TEMPOMAT-nak, továbbá az állítható kormányoszloppal és fedélzeti számítógéppel rendelkező multifunkciós kormánynak köszönhetően könnyedén juthat el a bevetés helyszínére. Az extraként rendelhető klímaberendezés, illetve automata klímaberendezés segít, hogy mindig jó formában maradhasson.

A kívánságra rendelhető audiorendszerek gondoskodnak útközben a legjobb kapcsolatról és a jó szórakozásról. Az Audio 40 vagy a Becker® MAP PILOT navigációs funkciójukkal gyorsabban eljuttatják a céljához. Ha még értékesebbé kívánja tenni Vito Mixtóját, rendelje meg extraként a Króm belső tér csomagot! Mivel pedig minden eredményes vállalkozás rendezett alapokon nyugszik, a Vito Mixtót számos praktikus tárolórekesszel láttuk el, amelyek gondoskodnak a rendről.

Nagy kibontakozási lehetőségek.

Annak van a legjobb esélye a sikerre, aki teljesen ki tud bontakozni. A Vito Mixto ezért három járműhosszával kitűnően képes alkalmazkodni az Ön egyéni helyigényéhez. Tágas belső méretei ellenére is megelégszik az 1910 mm-es magassággal, így problémamentesen behajthat a legtöbb garázsba, parkolóházba, mélygarázsba és autómosóba.
Járműhossz
Kompakt
Hosszú
Extra hosszú
Raktérfelület
Raktérhossz
Raktérfogat
 Max. terhelés
1,86 m²
2433 mm
3,1 m³
1271 kg
2,26 m²
2678 mm
3,6 m³
1246 kg
2,26 m²
2678 mm
3,6 m³
1221 kg

Olyan sokoldalú, mint az Ön feladatai.

Teljes erővel előre! Három meghajtásváltozattal.

Eljutni valahova nem nehéz. Ön azonban szeretne tovább is haladni. Ezért a Vito Mixtóhoz, első transzporterként kategóriájában, három hajtásmód áll rendelkezésre: elsőkerék-, hátsókerék- és összkerékhajtás. Terveinek és közlekedési igényeinek megfelelően válassza gépkocsiját olyan meghajtással, amely alkalmazási területének és a kívánt menettulajdonságoknak leginkább megfelel.

Útközben a 9G-TRONIC automata váltó vagy a 7G-TRONIC PLUS magas szinten tartja a menetkényelmet és alacsonyan a fogyasztást. de a szériafelszereltséghez tartozó hatfokozatú kézi kapcsolású váltó is meg fogja győzni, amely kiválóan egyensúlyoz az agilitás és a hatékonyság között. Bármelyik meghajtásváltozat mellett döntsön is, a szériakivitel részét képező elektromechanikus szervokormánnyal, a kényelmes futóműhangolással és a független kerékfelfüggesztéssel a személygépkocsikéval azonos szinten élvezheti a hatékonyságot, a futáskultúrát és a menetkényelmet a Vito Mixtóban.

Biztosra megy.

A Vito Mixto magas szintű biztonsági felszereltségéhez tartozik például szériafelszerelésként az Oldalszélasszisztens és az ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens. A vezető számára rendelkezésre álló, a szériafelszereléshez tartozó légzsák mellett extraként rendelhető légzsák a segédvezető1részére, valamint első felsőtest-medence oldallégzsákok és függönylégzsákok is rendelkezésre állnak. Ezenfelül, ha kívánja, a COLLISION PREVENTION ASSIST ütközésfigyelmeztetés, valamint a Sávtartó és Holttérfigyelő asszisztens is hozzájárul a biztonsághoz.

LED-es Intelligens Világítási Rendszer

ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens

Oldalszélasszisztens

COLLISION PREVENTION ASSIST

Sávtartó asszisztens

Holttérfigyelő asszisztens

1

A Vito Mixtónál, személygépkocsiként (M1) forgalomba helyezve, az utasoldali első légzsák a szériafelszereltséghez tartozik.

Mercedes PRO: egyszerűsíti és felgyorsítja vállalkozását.

A Mercedes PRO1 a Mercedes-Benz Vans új márkája az összes jelenlegi és jövőbeni szolgáltatáshoz, megoldáshoz és digitális szolgáltatáshoz az Ön mindennapi üzleti élete számára. Célunk: a digitális lehetőségek kihasználása vállalkozásának még hatékonyabbá tétele érdekében.

A Mercedes PRO valamennyi kapcsolódó szolgáltatásunkat egy webalapú platformon foglalja össze az Ön számára. Először egyes kiválasztott szolgáltatások állnak majd rendelkezésre, amelyeket folyamatosan bővítünk és az igényeihez igazítunk. Arra törekszünk, hogy elvárásait összekapcsoljuk az általunk kifejlesztett jövőbe mutató technológiákkal, és azokat intelligensen beépítsük mindennapi munkájába.

1

A Mercedes PRO kiválasztott európai országokban áll rendelkezésre. További információkért, kérjük, forduljon Mercedes-Benz kereskedőjéhez.

* Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO2-kibocsátásához és áramfogyasztásához" c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (DAT www.dat.de).

Lorem Ipsum