Akarja, tudja, teszi: A Vito Mixto.

Sikeressé teszi vállalkozását – az üzletben és az úton is.

Konfigurátor

A Vito. Akarja, tudja, teszi.

Mindig bevetésre kész kíván lenni? Nem tud ellenállni az új kihívásoknak? Céltudatosan végzi munkáját? Akkor a Vito Mixto és Ön kitűnően összeillenek. A Vito mindig célba juttatja – az országutakon és a cége sikeréhez vezető úton egyaránt. Gazdaságosság és minőség tekintetében éppolyan példamutató, mint a rugalmasság és a biztonság terén, hiszen egy valódi haszonjármű-specialistától származik.

Hatékony dízelmotorjaival minden kilométeren tartósan hozzájárul az Ön sikeréhez. Az innovatív asszisztens- és biztonsági rendszereknek köszönhetően pedig még biztonságosabban érheti el céljait. A meghajtási módok terén is egyedülálló választékot kínál: elsőkerék-1, hátsókerék- vagy összkerékhajtás, hogy Ön kiválaszthassa feladataihoz a megfelelőt.

A Mercedes-Benz partnerek sűrű hálózata széles körű szervizszolgáltatásokkal gondoskodik arról, hogy Vito Mixtója folyamatosan megtarthassa megbízhatóságát. A karbantartás és a javítás terén bízzon Mercedes-Benz szervizében! Ők ismerik legjobban gépkocsiját. Így a Vito Mixto sokáig értékes partnere marad.

Mercedes-Benz Vans. Born to run.

Kiemelkedő jellemzők.

  1. Minőség
  2. Gazdaságosság
  3. Biztonság
  4. Flexibilitás
  5. Kényelem
Készen áll, ha Ön is.

Vito haszongépjárművét partnerként hamar nagyra fogja értékelni. Ezért mindent megteszünk a tartós és megbízható kapcsolat érdekében. Átadáskor egy kiforrott gépkocsit vehet át, Mercedes-Benz minőségben, amely 5,5 millió tesztkilométert és széles körű vizsgálatokat állt ki eredményesen. A Vito úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a mindennapi munkára használt gépkocsikkal szemben támasztott kemény követelményeknek. Teljes körű korrózióvédelme, a teljesen horganyzott karosszériával, gondoskodik arról, hogy évek múlva is jó benyomást kelthessen, cége névjegykártyájaként.

Annyi biztos: a Vitóval olyan gépkocsi mellett dönt, amelyben megbízhat. Magas fokú rendelkezésre állásával minden feladatában támogatja Önt. Hiszen számunkra a „Mercedes-Benz Vans. Born to run.“ nemcsak mottó, hanem ígéret.

Ismerkedjen meg a gazdasági csodával!

Aki takarékosan bánik az erőforrásokkal, mindig szívesen látott partner a vállalkozásban. Ezért a Vito mindent megtesz, hogy az Ön vállalkozását gazdaságosságával sikeressé tegye. 5,7 l/100 km-es tanúsított üzemanyag-fogyasztásával [Vito zárt áruszállító és Vito Mixto 116 CDI BlueEFFICIENCY csomaggal, 7G-TRONIC PLUS váltóval és haszongépjárműként forgalomba helyezve (N1). üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 5,8–5,7 l/100 km; kombinált CO2-kibocsátás: 153–150 g/km]1 [*] takarékosan közlekedhet. Egy példamutató adat, de hasonlóan példaértékű a Mercedes-Benzre jellemző megbízhatóság és hosszú élettartam is. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően Vitója mindig az Ön rendelkezésére áll, amikor szüksége van rá. Ehhez a hosszú, akár 40 000 km-es szervizintervallumok is hozzájárulnak. A kitűnő termékminőség a legjobb előfeltétele annak, hogy a karbantartási és javítási költségeket alacsonyan tarthassuk. Annak érdekében, hogy még sok év múlva is látható legyen, mennyire fitt a Vito, kitűnő korrózióvédelemmel, többek között teljesen horganyzott karosszériával láttuk el.

Érje el célját! Példamutató biztonságban.

A Vito példamutató biztonsági és asszisztensrendszerei mindenki előnyére válnak: Önnek, utasainak és még a közlekedés többi résztvevőjének is. A Vitóban a rakomány is kitűnően utazik. Már szériafelszereltségként elkíséri Önt az Oldalszél-asszisztens, az ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens, a légzsák a vezető számára, az utaslégzsák a Vito Mixtóban, személygépkocsiként forgalomba helyezve (M1)2, valamint az ADAPTIVE ESP® elektronikus menetstabilizáló program legújabb generációja. Utóbbi a menetdinamika szabályozása során a gépkocsi rakományát is számításba veszi. A B-oszlopon található QR-kódos mentési matricáról pedig a mentőszolgálatok közvetlenül beolvashatják a gépkocsi típusának megfelelő mentési kártyát.

Az egyik kiemelkedő asszisztensrendszerünk az extraként rendelhető COLLISION PREVENTION ASSIST, amely a városokon kívül is felügyeli a követési távolságot, és figyelmeztet a lehetséges ütközésre. A vezető és a segédvezető részére függöny- és felsőtest-medence-oldallégzsákok, valamint a PRE-SAFE® megelőző utasvédelmi rendszer is rendelhető. Ha pedig tovább szeretné bővíteni Vitója biztonsági felszereltségét, a további biztonsági felszerelések3 között biztosan megtalálja, amit keres. Egyvalami mindegyikben közös: segítik Önt célja biztonságosabb elérésében.
 

Sok terhet levesz a válláról.

A Vitóban minden elfér, amit magával kell vinnie. Akár 1374 kg (zárt áruszállító) maximális teherbírásával és akár 3 méteres raktérhosszával4 3200 kg-os gépkocsiként hatalmas mennyiségű rakományt szállíthat. De ez még nem minden: három járműhosszal, két tengelytávval, rugalmas rakományrögzítő rendszerrel és praktikus válaszfalakkal sokoldalú egyéni kialakítási lehetőségeket és különleges kialakításokat nyújt Önnek professzionális szállítási feladataihoz.

Végül is minden feladat más és más. Mindenekelőtt akkor, ha a rakomány mellett személyeket is szeretne szállítani. Ehhez pontosan a Vito Mixto a megfelelő megoldás. A részleges üvegezésnek, a kényelmes fellépőnek és az akár hat személy részére is rugalmasan alakítható üléselrendezésnek köszönhetően a funkcionalitás találkozik benne a kényelemmel. Szükség esetén az extraként rendelhető hátsó üléspadot néhány mozdulattal egyszerűen kiveheti.

A nagy ajtónyílások és az alacsony rakodóperem segítenek, hogy a nehéz feladatokat is könnyedén leküzdhesse Vitójával. Így aztán még egyszerűbb, hatékonyabb és biztonságosabb lesz a be- és kirakodás.

Itt élvezheti a munkát.

Nézzük munkája kellemes oldalát: a Vito tágas utasterével gondoskodik a jó munkakedvről. Az ülések strapabíró szövetkárpitja meggyőző, ergonomikus párnázatukon pedig hosszú utakon is kényelmesen utazhat. A hideg évszakban értékes extra a rendelhető ülésfűtés a vezető és a segédvezető részére. Ha elöl két helyre van szüksége az utasoknak, választhatja az extraként rendelhető kétszemélyes segédvezető-ülést.

Az elektromechanikus szervokormánynak és az extraként rendelhető TEMPOMAT-nak, továbbá az állítható kormányoszloppal és fedélzeti számítógéppel rendelkező multifunkciós kormánynak köszönhetően könnyedén juthat el a bevetés helyszínére. Az extraként rendelhető klímaberendezés, illetve automata klímaberendezés segít, hogy mindig jó formában maradhasson.

Az extraként rendelhető audiorendszerek gondoskodnak a legjobb kapcsolattartásról és a jó szórakoztatásról útközben, valamint az Audio 40 vagy a Becker® MAP PILOT5 navigációs rendszerekkel arról is, hogy gyorsabban célba érhessen. Ha még értékesebbé kívánja tenni a Vitót, rendelje meg extraként a Belső króm csomagot. Mivel pedig minden eredményes vállalkozás rendezett alapokon nyugszik, a Vitót számos praktikus tárolórekesszel láttuk el, amelyek gondoskodnak a rendről.

1

Vito zárt áruszállító és Vito Mixto 116 CDI BlueEFFICIENCY csomaggal, 7G-TRONIC PLUS váltóval és haszongépjárműként forgalomba helyezve (N1). Városi/országúti/kombinált üzemanyag-fogyasztás: 6,7–6,6/5,3–5,2/5,8–5,7 l/100 km; kombinált CO2-kibocsátás: 153–150 g/km [*]. A valós fogyasztási értékek többek között a gépkocsi tömegétől és a kiválasztott felszereltségektől függenek.

2

Extraként rendelhető a Vito zárt áruszállítóhoz és a Vito Mixtóhoz haszonjárműként forgalomba helyezve (N1), szériafelszereltség a Vito Mixtóhoz személygépkocsiként forgalomba helyezve (M1).

3

Lásd: Széria- és extrafelszereltségek és Biztonság menüpontok.

4

Az extra hosszú változat esetén érvényes.

5

A Becker® MAP PILOT navigációs rendszer csak az Audio 15-tel együtt rendelhető.

Nagy kibontakozási lehetőségek.

Annak van a legjobb esélye a sikerre, aki teljesen ki tud bontakozni. A Vito Mixto ezért három járműhosszával kitűnően képes alkalmazkodni az Ön egyéni helyigényéhez. Tágas belső méretei ellenére is megelégszik az 1910 mm-es magassággal, így problémamentesen behajthat a legtöbb garázsba, parkolóházba, mélygarázsba és autómosóba.
Járműhossz
Kompakt
Hosszú
Extra hosszú
Raktérfelület
Raktérhossz
Raktérfogat
 Max. terhelés
1,86 m2
2433 mm
3,1 m3
1310 kg
2,26 m2 
2678 mm
3,6 m3
1285 kg
2,26 m2
2678 mm
 3,6 m3
1260

Olyan sokoldalú, mint az Ön feladatai.

Teljes erővel előre! Három meghajtásváltozattal.

Eljutni valahova nem nehéz. Ön azonban szeretne tovább is haladni. Ezért a Vito Mixtóhoz, első transzporterként kategóriájában, három hajtásmód áll rendelkezésre: elsőkerék-1, hátsókerék- és összkerékhajtás. Terveinek és közlekedési igényeinek megfelelően válassza gépkocsiját olyan meghajtással, amely alkalmazási területének és a kívánt menettulajdonságoknak leginkább megfelel.

Útközben a 9G-TRONIC automata váltó vagy a 7G-TRONIC PLUS magas szinten tartja a menetkényelmet és alacsonyan a fogyasztást. A szériafelszereltséghez tartozó hatfokozatú kézi kapcsolású váltó is meg fogja győzni, amely kiválóan egyensúlyoz az agilitás és a hatékonyság között. Bármelyik meghajtásváltozat mellett döntsön is, a szériakivitel részét képező elektromechanikus szervokormánnyal, a kényelmes futóműhangolással és a független kerékfelfüggesztéssel a személygépkocsikéval azonos szinten élvezheti a hatékonyságot, a futáskultúrát és a menetkényelmet a Vito Mixtóban.

1

Az elsőkerék-hajtással szerelt és személygépkocsiként forgalomba helyezett Vito Mixto (M1) 2018/06-tól meghatározott országokban átmenetileg nem rendelhető. További információkért, kérjük, forduljon Mercedes-Benz kereskedőjéhez!

Biztosra megy.

A Vito Mixto magas szintű biztonsági felszereltségéhez tartozik például szériafelszerelésként az Oldalszélasszisztens és az ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens. A vezető számára rendelkezésre álló, a szériafelszereléshez tartozó légzsák mellett extraként rendelhető légzsák a segédvezető1részére, valamint első felsőtest-medence oldallégzsákok és függönylégzsákok is rendelkezésre állnak. Ezenfelül, ha kívánja, a COLLISION PREVENTION ASSIST ütközésfigyelmeztetés, valamint a Sávtartó és Holttérfigyelő asszisztens is hozzájárul a biztonsághoz.

LED-es Intelligens Világítási Rendszer

ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens

Oldalszél-asszisztens

COLLISION PREVENTION ASSIST

Sávtartó asszisztens

Holttérfigyelő asszisztens

1

A Vito Mixtónál, személygépkocsiként (M1) forgalomba helyezve, az utasoldali első légzsák a szériafelszereltséghez tartozik.

Mercedes PRO: egyszerűsíti és felgyorsítja vállalkozását.

A Mercedes PRO1 a Mercedes-Benz Vans új márkája az összes jelenlegi és jövőbeni szolgáltatáshoz, megoldáshoz és digitális szolgáltatáshoz az Ön mindennapi üzleti élete számára. Célunk: a digitális lehetőségek kihasználása vállalkozásának még hatékonyabbá tétele érdekében.

A Mercedes PRO valamennyi kapcsolódó szolgáltatásunkat egy webalapú platformon foglalja össze az Ön számára. Először egyes kiválasztott szolgáltatások állnak majd rendelkezésre, amelyeket folyamatosan bővítünk és az Ön kívánságaihoz igazítunk. Arra törekszünk, hogy igényeit összekapcsoljuk az általunk kifejlesztett jövőbe mutató technológiákkal, és azokat intelligensen beépítsük mindennapi munkájába.

1

A Mercedes PRO kiválasztott európai országokban áll rendelkezésre. További információkért, kérjük, forduljon Mercedes-Benz kereskedőjéhez.

* Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO2-kibocsátásához és áramfogyasztásához" c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (DAT www.dat.de).