A Vito Mixto: az Ön sokoldalú mindentudója a kihívást jelentő feladatokhoz.

Előremozdítja vállalkozását.

Konfigurátor

Személyeket és rakományt szállít.

A Vito Mixto az Ön mindentudója a csillaggal: akár 6 személyt is elszállít, akár 4,1 m³ raktérfogattal. A kedvező fogyasztású meghajtások minden kilométeren tartósan hozzájárulnak gazdasági sikeréhez. Amint azt egy Mercedes-Benztől elvárhatja, a biztonsági felszereltség, műszakilag kiforrott asszisztensrendszerekkel, példamutató színvonalú. Szintén a lehető legmagasabb színvonalat képviselik a három extraként rendelhető audiorendszer és a Mercedes PRO kapcsolattartási megoldásai, amelyek segítségével Vitójába hozhatja a digitális világot.

Kiemelkedő jellemzők.

  1. Minőség
  2. Flexibilitás
  3. Kényelem
  4. Biztonság
  5. Gazdaságosság
  6. Konnektivitás
Készen áll, ha Ön is.

Vito Mixtóját hamar nagyra fogja értékelni mint kiváló partnert a munkában. Mindent megteszünk azért, hogy az Ön és gépkocsija közötti kapcsolat tartós és megbízható lehessen. Az átadáskor egy kiforrott járművet kap, Mercedes-Benz minőségben, amely 5,5 millió tesztkilométert és széles körű vizsgálatokat állt ki eredményesen. A Vito Mixtót úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen az üzleti célra használt gépkocsikkal szemben támasztott kemény követelményeknek. Teljes körű korrózióvédelme, a teljesen horganyzott karosszériával, gondoskodik arról, hogy – cége névjegykártyájaként – évek múlva is jó benyomást kelthessen.

Annyi biztos: a Vito Mixtóval olyan gépkocsi mellett dönt, amelyben megbízhat. Magas fokú rendelkezésre állásával minden feladatában támogatja Önt. Hiszen számunkra a „Mercedes-Benz Vans. Born to run.“ nemcsak mottó, hanem egyszersmind ígéret is.

Egy sokoldalú mindentudó a kihívást jelentő feladatokhoz.

Vannak feladatok, amelyekhez különleges megoldások szükségesek. Ilyen eset például, ha Ön a rakomány mellett személyeket is szeretne szállítani. Erre leginkább a Vito Mixto alkalmas. A részleges üvegezésnek, a kényelmes fellépőnek és az akár hat személy részére is rugalmasan alakítható üléselrendezésnek köszönhetően a funkcionalitás találkozik benne a kényelemmel. Szükség esetén az extraként rendelhető hátsó üléspadot néhány mozdulattal egyszerűen kiveheti.

A kínálatban szereplő három járműhossz közül a leghosszabb változatban beszerelt üléspaddal akár 2,63 m² rakfelületet használhat. További előnyt jelentenek a nagy ajtónyílások és az alacsony rakodóperem, melyek megkönnyítik Önnek a nehéz feladatokat. Így még nagyobb kényelmet, hatékonyságot és biztonságot élvezhet a be- és kirakodáskor.

Itt élvezheti a munkát.

Nézzük munkája kellemes oldalát: a Vito Mixto tágas utasterével gondoskodik a jó munkakedvről. Az ülések kiváló, strapabíró szövetkárpitot kaptak, ergonomikus párnázatukon pedig hosszú utakon is kényelmesen utazhat. A hideg évszakban értékes extra az ülésfűtés a vezető és a segédvezető részére. Ha elöl két helyre van szüksége az utasoknak, választható az extraként rendelhető kétszemélyes segédvezető-ülés.

Az elektromechanikus szervokormánynak és az extraként rendelhető TEMPOMAT-nak, továbbá az állítható kormányoszloppal és fedélzeti számítógéppel rendelkező multifunkciós kormánynak köszönhetően könnyedén juthat el a bevetés helyszínére. Az extraként rendelhető klímaberendezés, illetve automata klímaberendezés segít, hogy mindig jó formában maradhasson.

A kívánságra rendelhető audiorendszerek gondoskodnak útközben a legjobb kapcsolatról és a jó szórakozásról. Az Audio 40 vagy a Becker® MAP PILOT1 navigációs funkciójukkal gyorsabban eljuttatják a céljához. Ha még értékesebbé kívánja tenni Vito Mixtóját, rendelje meg extraként a Króm belső tér csomagot! Mivel pedig minden eredményes vállalkozás rendezett alapokon nyugszik, a Vito Mixtót számos praktikus tárolórekesszel láttuk el, amelyek gondoskodnak a rendről.

Érje el célját! Példamutató biztonságban.

A Vito Mixto példamutató biztonsági és asszisztensrendszereiből mindenki profitálhat: Ön, utasai és a közlekedés többi résztvevője is. A szériakivitel biztonsági felszereltségéhez tartozik például az Oldalszélasszisztens és az ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens. A vezető számára rendelkezésre álló, a szériafelszereléshez tartozó légzsák mellett extraként rendelhető légzsák a segédvezető részére, valamint első felsőtest-medence-oldallégzsákok és függönylégzsákok is rendelkezésre állnak. Extraként rendelve az Aktív fékasszisztens, a DISTRONIC aktív követésitávolság-tartó asszisztens, valamint a Sávtartó és Holttérfigyelő asszisztens is segíthetik a vezetést.

Ismerkedjen meg a gazdasági csodával!

Aki takarékosan bánik az erőforrásokkal, mindig szívesen látott partner a vállalkozásban. A Vito Mixto 5 dízelmotorja között biztosan talál egy gazdaságos megoldást a feladataihoz. A Mercedes-Benzre jellemző megbízhatóság és hosszú élettartam gondoskodnak arról, hogy Vito Mixtója mindig a rendelkezésére álljon, amikor szüksége van rá. Ehhez a hosszú, akár 40 000 km-es szervizintervallumok is hozzájárulnak.

Maradjon útközben is összekapcsolva!

A Vitóval egyszerűen magával viheti a digitális világot! Az extraként rendelhető audiorendszerek Bluetooth® segítségével kihangosítást, valamint zenestreaminget kínálnak, és részben lehetővé teszik az okostelefonok integrálását. Így a lehető leggazdaságosabban és legkellemesebben végezheti munkáját – a könnyű kezelhetőségnek is köszönhetően.
Az egyre bővülő Mercedes PRO kapcsolattartási szolgáltatások segítenek Önnek a feladatok könnyebb és gazdaságosabb elvégzésében. Az extraként rendelhető, széles körű kínálat a flottakommunikációtól a gépjármű-műveleteken át a Mercedes-Benz Segélyhívó rendszerig terjed.

1

A Becker® MAP PILOT navigációs rendszer csak az Audio 15-tel együtt rendelhető.

Jó szórakozás, tökéletes tájékozottság.

Az információs és kommunikációs rendszerek, számos kapcsolódási ponttal, gondoskodnak a legjobb összeköttetésről és a kiváló szórakozásról. Az extraként rendelhető Audio 30 és Audio 40 multimédia-rendszer kezelése egy érintőképernyő segítségével intuitív és kényelmes.

LED-es Intelligens Világítási Rendszer

ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens

Oldalszélasszisztens

COLLISION PREVENTION ASSIST

Sávtartó asszisztens

Holttérfigyelő asszisztens

Mercedes PRO: egyszerűbbé és gyorsabbá teszi vállalkozása működését,

Keresse meg a megfelelő megoldásokat Vitójához!

Egy sokoldalú mindentudó a kihívást jelentő feladatokhoz.

Vannak feladatok, amelyekhez különleges megoldások szükségesek. Ilyen eset például, ha Ön a rakomány mellett személyeket is szeretne szállítani. Erre leginkább a Vito Mixto alkalmas. A részleges üvegezésnek, a kényelmes fellépőnek és a variálhatón kialakítható üléselrendezésnek köszönhetően akár hat személy részére is, éppolyan funkcionális, mint amilyen kényelmes.
A kínálatban szereplő három járműhossz közül a leghosszabb változatban az ülőpad mögött akár 2,63 m² rakfelületre rakodhat. További előnyt jelentenek a nagy ajtónyílások és az alacsony rakodóperem, amelyek megkönnyítik a nehéz feladatokat. Így még nagyobb kényelmet és biztonságot élvezhet a be- és kirakodáskor.
Járműhossz
Kompakt
Hosszú
Extra hosszú
Raktérfelület
Raktérhossz
Raktérfogat
 Max. terhelés

Itt élvezheti a munkát.

[*] Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és hivatalos specifikus CO2-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO2-kibocsátásához és elektromos fogyasztásához“ c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (DAT www.dat.de).

Lorem Ipsum