Vito Mixto | Mercedes-Benz Vans

A Vito Mixto: az Ön sokoldalú mindentudója a kihívást jelentő feladatokhoz.

Előremozdítja vállalkozását.

Konfigurátor

Személyeket és rakományt szállít.

A Vito Mixto az Ön mindentudója a csillaggal: akár 6 személyt is elszállít, akár 4,1 m³ raktérfogattal. A kedvező fogyasztású meghajtások minden kilométeren tartósan hozzájárulnak gazdasági sikeréhez. Amint azt egy Mercedes-Benztől elvárhatja, a biztonsági felszereltség, műszakilag kiforrott asszisztensrendszerekkel, példamutató színvonalú. Szintén a lehető legmagasabb színvonalat képviselik a három extraként rendelhető audiorendszer és a Mercedes PRO kapcsolattartási megoldásai, amelyek segítségével Vitójába hozhatja a digitális világot.

Kiemelkedő jellemzők.

  1. Minőség
  2. Flexibilitás
  3. Kényelem
  4. Biztonság
  5. Gazdaságosság
  6. Konnektivitás
Készen áll, ha Ön is.

Vito Mixtóját hamar nagyra fogja értékelni mint kiváló partnert a munkában. Mindent megteszünk azért, hogy az Ön és gépkocsija közötti kapcsolat tartós és megbízható lehessen. Az átadáskor egy kiforrott járművet kap, Mercedes-Benz minőségben, amely 5,5 millió tesztkilométert és széles körű vizsgálatokat állt ki eredményesen. A Vito Mixtót úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen az üzleti célra használt gépkocsikkal szemben támasztott kemény követelményeknek. Teljes körű korrózióvédelme, a teljesen horganyzott karosszériával, gondoskodik arról, hogy – cége névjegykártyájaként – évek múlva is jó benyomást kelthessen.

Annyi biztos: a Vito Mixtóval olyan gépkocsi mellett dönt, amelyben megbízhat. Magas fokú rendelkezésre állásával minden feladatában támogatja Önt. Hiszen számunkra a „Mercedes-Benz Vans. Born to run.“ nemcsak mottó, hanem egyszersmind ígéret is.

Egy sokoldalú mindentudó a kihívást jelentő feladatokhoz.

Vannak feladatok, amelyekhez különleges megoldások szükségesek. Ilyen eset például, ha Ön a rakomány mellett személyeket is szeretne szállítani. Erre leginkább a Vito Mixto alkalmas. A részleges üvegezésnek, a kényelmes fellépőnek és az akár hat személy részére is rugalmasan alakítható üléselrendezésnek köszönhetően a funkcionalitás találkozik benne a kényelemmel. Szükség esetén az extraként rendelhető hátsó üléspadot néhány mozdulattal egyszerűen kiveheti.

A kínálatban szereplő három járműhossz közül a leghosszabb változatban beszerelt üléspaddal akár 2,63 m² rakfelületet használhat. További előnyt jelentenek a nagy ajtónyílások és az alacsony rakodóperem, melyek megkönnyítik Önnek a nehéz feladatokat. Így még nagyobb kényelmet, hatékonyságot és biztonságot élvezhet a be- és kirakodáskor.

Itt élvezheti a munkát.

Nézzük munkája kellemes oldalát: a Vito Mixto tágas utasterével gondoskodik a jó munkakedvről. Az ülések kiváló, strapabíró szövetkárpitot kaptak, ergonomikus párnázatukon pedig hosszú utakon is kényelmesen utazhat. A hideg évszakban értékes extra az ülésfűtés a vezető és a segédvezető részére. Ha elöl két helyre van szüksége az utasoknak, választható az extraként rendelhető kétszemélyes segédvezető-ülés.

Az elektromechanikus szervokormánynak és az extraként rendelhető TEMPOMAT-nak, továbbá az állítható kormányoszloppal és fedélzeti számítógéppel rendelkező multifunkciós kormánynak köszönhetően könnyedén juthat el a bevetés helyszínére. Az extraként rendelhető klímaberendezés, illetve automata klímaberendezés segít, hogy mindig jó formában maradhasson.

A kívánságra rendelhető audiorendszerek gondoskodnak útközben a legjobb kapcsolatról és a jó szórakozásról. Az Audio 40 vagy a Becker® MAP PILOT1 navigációs funkciójukkal gyorsabban eljuttatják a céljához. Ha még értékesebbé kívánja tenni Vito Mixtóját, rendelje meg extraként a Króm belső tér csomagot! Mivel pedig minden eredményes vállalkozás rendezett alapokon nyugszik, a Vito Mixtót számos praktikus tárolórekesszel láttuk el, amelyek gondoskodnak a rendről.

Érje el célját! Példamutató biztonságban.

A Vito Mixto példamutató biztonsági és asszisztensrendszereiből mindenki profitálhat: Ön, utasai és a közlekedés többi résztvevője is. A szériakivitel biztonsági felszereltségéhez tartozik például az Oldalszélasszisztens és az ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens. A vezető számára rendelkezésre álló, a szériafelszereléshez tartozó légzsák mellett extraként rendelhető légzsák a segédvezető részére, valamint első felsőtest-medence-oldallégzsákok és függönylégzsákok is rendelkezésre állnak. Extraként rendelve az Aktív fékasszisztens, a DISTRONIC aktív követésitávolság-tartó asszisztens, valamint a Sávtartó és Holttérfigyelő asszisztens is segíthetik a vezetést.

Ismerkedjen meg a gazdasági csodával!

Aki takarékosan bánik az erőforrásokkal, mindig szívesen látott partner a vállalkozásban. A Vito Mixto 5 dízelmotorja között biztosan talál egy gazdaságos megoldást a feladataihoz. A Mercedes-Benzre jellemző megbízhatóság és hosszú élettartam gondoskodnak arról, hogy Vito Mixtója mindig a rendelkezésére álljon, amikor szüksége van rá. Ehhez a hosszú, akár 40 000 km-es szervizintervallumok is hozzájárulnak.

Maradjon útközben is összekapcsolva!

A Vitóval egyszerűen magával viheti a digitális világot! Az extraként rendelhető audiorendszerek Bluetooth® segítségével kihangosítást, valamint zenestreaminget kínálnak, és részben lehetővé teszik az okostelefonok integrálását. Így a lehető leggazdaságosabban és legkellemesebben végezheti munkáját – a könnyű kezelhetőségnek is köszönhetően.
Az egyre bővülő Mercedes PRO kapcsolattartási szolgáltatások segítenek Önnek a feladatok könnyebb és gazdaságosabb elvégzésében. Az extraként rendelhető, széles körű kínálat a flottakommunikációtól a gépjármű-műveleteken át a Mercedes-Benz Segélyhívó rendszerig terjed.

1

A Becker® MAP PILOT navigációs rendszer csak az Audio 15-tel együtt rendelhető.

Jó szórakozás, tökéletes tájékozottság.

Az információs és kommunikációs rendszerek, számos kapcsolódási ponttal, gondoskodnak a legjobb összeköttetésről és a kiváló szórakozásról. Az extraként rendelhető Audio 30 és Audio 40 multimédia-rendszer kezelése egy érintőképernyő segítségével intuitív és kényelmes.

Vito Mixto, LED-es Intelligens Világítási Rendszer

LED-es Intelligens Világítási Rendszer

Vito Mixto, ATTENTION ASSIST

ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens

Vito Mixto, Oldalszélasszisztens

Oldalszélasszisztens

Vito Mixto, COLLISION PREVENTION ASSIST

COLLISION PREVENTION ASSIST

Vito Mixto, Sávtartó asszisztens

Sávtartó asszisztens

Vito Mixto, Holttérfigyelő asszisztens

Holttérfigyelő asszisztens

Mercedes PRO: egyszerűbbé és gyorsabbá teszi vállalkozása működését,

Keresse meg a megfelelő megoldásokat Vitójához!

Egy sokoldalú mindentudó a kihívást jelentő feladatokhoz.

Vannak feladatok, amelyekhez különleges megoldások szükségesek. Ilyen eset például, ha Ön a rakomány mellett személyeket is szeretne szállítani. Erre leginkább a Vito Mixto alkalmas. A részleges üvegezésnek, a kényelmes fellépőnek és a variálhatón kialakítható üléselrendezésnek köszönhetően akár hat személy részére is, éppolyan funkcionális, mint amilyen kényelmes.
A kínálatban szereplő három járműhossz közül a leghosszabb változatban az ülőpad mögött akár 2,63 m² rakfelületre rakodhat. További előnyt jelentenek a nagy ajtónyílások és az alacsony rakodóperem, amelyek megkönnyítik a nehéz feladatokat. Így még nagyobb kényelmet és biztonságot élvezhet a be- és kirakodáskor.
Járműhossz
Kompakt
Hosszú
Extra hosszú
Raktérfelület
Raktérhossz
Raktérfogat
 Max. terhelés

Itt élvezheti a munkát.

Vito Mixto
Mercedes-Benz transzporterek
Érdeklődik a Vito Mixto iránt?
Állítsa össze Vito Mixtoját vagy vegye fel a kapcsolatot hivatalos márkakereskedőnkkel!
[*] Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és hivatalos specifikus CO2-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO2-kibocsátásához és elektromos fogyasztásához“ c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (DAT www.dat.de).