Felszereltségek az X-osztály számára.

Az extrafelszereltségek kiemelkedő jellemzői.

Az X-osztály extrafelszereltségeinek gazdag választéka aligha hagy kívánnivalót maga után. Ha Ön még markánsabb stílust szeretne, vagy pick-up-specifikus funkcionális követelményei vannak, biztosan megfelelő megoldást talál az extrafelszereltségek bő kínálatából és a speciálisan az X-osztályhoz rendelhető Mercedes-Benz Eredeti Tartozékok köréből.

Plus csomag

Komfort csomag

Parkolás csomag 360°-os kamerával

Rakományrögzítő sínrendszer

180°-ban nyitható hátfalajtó

Softcover

A felszereltségek áttekintése.

  1. Meghajtás és futómű


  2. Biztonság
  3. Multimédia-rendszer és navigáció  4. Külső megjelenés


  5. Belső tér

  6. Eredeti Tartozékok
1

X 350 d 4MATIC 7G-TRONIC PLUS-szal. Üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 10,1-10,2 l/100 km; CO2-kibocsátás, kombinált: 264-268 g/km (mért WLTP értékek) [*]. A valós fogyasztási értékek többek között a gépkocsi tömegétől és a kiválasztott felszereltségektől függenek.

2

A regisztrációtól számított három évig költségmentesen. Nincs szükséges felmondásra, költségtérítés ellenében meghosszabbítható a Mercedes me connect Store-on keresztül.

* Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO2-kibocsátásához és áramfogyasztásához" c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (DAT www.dat.de).

Lorem Ipsum