Az X-osztály műszaki, méret- és tömegadatai.

Méretek és tömegadatok.

Gépkocsitípus
Magasság
ECO start-stop funkció

Magabiztos előrehaladás erőteljes motorokkal.

Öt dízelmotor közül választhat.

Az X-osztály minden meghajtásváltozatban erőteljes és kitartó szívvel rendelkezik. A csúcs motorizáltság V6-os dízelmotorral [X 350 d 4MATIC. Kombinált üzemanyag-fogyasztás: 9,0–8,8 l/100 km; kombinált CO2-kibocsátás: 236–230 g/km] 1* 550 Nm-es maximális forgatónyomatékkal és már alacsony fordulatszámoknál is nagy vonóerővel kápráztat el. Ennek köszönhetően az előrehaladást közúton és terepen szinte semmi sem akadályozhatja. Minden motorváltozatnál közös a Common-Rail közvetlen befecskendezés, piezo befecskendező-fúvókákkal, a turbófeltöltés és az SCR-technológia (szelektív katalitikus redukció) a kipufogógáz-tisztításhoz, valamint a nehéz utánfutók vontatásának képessége.

1

X 350 d 4MATIC 7G-TRONIC PLUS-szal. Üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 10,1-10,2 l/100 km; CO2-kibocsátás, kombinált: 264-268 g/km (mért WLTP értékek) [*]. A valós fogyasztási értékek többek között a gépkocsi tömegétől és a kiválasztott felszereltségektől függenek.

Motorok és fogyasztási értékek.

Gépkocsitípus
Magasság
ECO start-stop funkció
Az Eredeti Tartozékok (pl. hosszanti tetőrudak, hardtop stb.) a gépkocsi vonatkozó tulajdonságait, mint pl. tömeg, gördülési és légelenállás, megváltoztathatják, és az út- és időjárási viszonyok mellett befolyással lehetnek a fogyasztás és a menetteljesítmények értékeire. További műszaki adatok a www.mercedes-benz.hu oldalon találhatók
* Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO2-kibocsátásához és áramfogyasztásához" c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (DAT www.dat.de).

Lorem Ipsum