Győzelemre viszi a csapatot.

Vito Tourer most 16% kedvezménnyel!

Válasszon megbízható, kényelmes, biztonságos személyszállítást a csapatnak! 

A Mercedes-Benz Vito Tourert a sportszövetségek és sportegyesületek* most 16% kedvezménnyel vásárolhatják meg. Az ajánlat a 2020. március 31-ig, vagy az ajánlat visszavonásáig megkötött végvevős szerződésekre érvényes, a regisztrációs adó nélküli, extrákkal növelt listaárra vonatkozik, minden Vito Tourer modellre, és más kedvezménnyel, akcióval össze nem vonható.

*A 2014. évi I. törvény 19 § (3) bekezdése alapján sportszövetségnek, illetve a 16 § (1) bekezdése alapján sportegyesületnek minősülő sportszervezetek.

Regisztráljon tesztvezetésre!

Próbálja ki élőben is, mit tud a Vito Tourer! Jelentkezzen 2-4 napos Vito Tourer tesztvezetésünkre, és hozza akár az egész csapatot. Az ajánlat kizárólag a Mercedes-Benz Vito Tourer modellre vonatkozik, az aktuálisan rendelkezésre álló járműpark függvényében. Jelentkezést csak sportegyesülettől vagy sport szövetségi tevékenységi kört végző szervezettől fogadunk el, kizárólag a szakosztályvezető vagy az elnök jóváhagyásával. Az ajánlat 2020. március 31-ig érvényes.

A regisztrációs ív kitöltése után kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot időpont-egyeztetés céljából.

Vito Tourer: Győzelemre viszi a csapatot

A Vito Tourer megfelelően kialakított üléselrendezésének köszönhető tágas utasterében (akár 9 fő) kényelmesen utazhat a csapat a versenyekre, és még a csomagoknak és a sportfelszereléseknek is bőven marad hely.
A komfortfelszereltségek, valamint az innovatív asszisztens- és biztonsági rendszerek gondoskodnak róla, hogy biztonságosabban érhessük el célunkat. Így az utazás is élménnyé válik, a csapat pedig kipihenten érkezhet, és már csak a saját teljesítményére kell koncentrálnia.

Mercedes-Benz Vito Tourer kombinált üzemanyag-fogyasztás: 6,8-8,0 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 178-211 g/km (mért WLTP értékek).

Lorem Ipsum