Mercedes-Benz Citan | Mercedes-Benz Transzporterek

Az új Citan. Óriási.

Egy „small van” nagy lehetőségekkel.

A márkára jellemző formavilágával és ergonomikus belső terével, ahol minden kézre áll, az új Citan igazi Mercedes-Benzként lép fel. Szálljon be, és ismerkedjen meg az extraként rendelhető MBUX (Mercedes-Benz User Experience) multimédia-rendszer és az intelligens kapcsolódási megoldások lehetőségeivel! Sokféle előrelátó asszisztensrendszer segíti vezetés közben. Újdonságot jelent a két új kivitelváltozat, a BASE és a PRO, amelyekkel igényei szerint alakíthatja kompakt transzporterét. És még csak pár újdonságról ejtettünk szót. Tudjon meg többet!

Az eCitan: az eVans család új tagja.

Elektromosan minden transzporterosztályban

Az eCitan, a Citan teljesen elektromos modellváltozata 2022 második félévében indul útjára. WLTP szerinti legnagyobb hatótávolsága 285 - 300 kilométer. Ezzel megfelel mindazoknak, akik üzleti célra, például többnyire a városi terítőfuvarozásban szeretnék használni ezeket a modelleket. Akkumulátora gyorstöltő állomásokon 40 percen belül 80 százalékig tölthető. Jelentős pluszpontot könyvelhet el azzal, hogy a raktere méreteit és a teherbírását tekintve nem kell semmilyen csökkenéssel számolni a hagyományos modellekhez képest. Ráadásul vonóhorog is rendelhető az eCitanhoz.

Az új MBUX multimédia-rendszer

Az új Citan infotainment-felszereltsége szinte mindenre tudja a megoldást: gyorsabban szeretne célba érni a friss közlekedési információk segítségével, vagy vezeték nélkül töltené mobileszközét? Jó lenne, ha az extraként rendelhető MBUX multimédia-rendszert a nagy felbontású érintőképernyővel, a multifunkciós kormány gombjaival vagy a beszédvezérléssel kezelhetné? Itt minden lehetséges. Ugyancsak az újdonságok között említhetők a Mercedes me konnektivitási szolgáltatásai, amelyek szinte korlátlan lehetőséget biztosítanak az információszerzésre és a kikapcsolódásra járművében, ráadásul még biztonságosabbá teszik az útjait.
Citan, MBUX

Az új Citan kiemelt felszereltségei

Citan, vezeték nélküli töltőrendszer mobileszközökhöz

Vezeték nélküli töltőrendszer mobileszközökhöz