Mercedes-Benz Citan | Mercedes-Benz transzporterek

Az új Citan. Óriási.

Az új Citan: az év nemzetközi furgonja díj nyertese 2022-ben.

A Mercedes-Benz Citan magasra helyezi a lécet. A hatékonyság, a biztonság, a fenntarthatóság és a környezetvédelem kategóriákban elért minősége meggyőzte a díj 25 fős nemzetközi zsűrijét. Tagjai 14 új modellt teszteltek és minősítettek a kishaszongépjárművek szegmensében. Az egyhangú szavazás eredményeként a Citan az első helyezett!

Kis furgon nagy lehetőségekkel.

A márkára jellemző formavilágával és ergonomikus belső terével, ahol minden kézre áll, az új Citan igazi Mercedes-Benzként lép fel. Szálljon be, és ismerkedjen meg az extraként rendelhető MBUX (Mercedes-Benz User Experience) multimédia-rendszer és a digitális extrafelszereltségek lehetőségeivel! Sokféle előrelátó asszisztensrendszer segíti vezetés közben. Újdonságot jelent a két új kivitel, a BASE és a PRO, amelyekkel igényei szerint alakíthatja kompakt furgonját. És még csak pár újdonságról ejtettünk szót. Tudjon meg többet!

Most újdonság: eCitan zárt dobozos gépkocsi és eCitan Tourer*.

Az elektromos furgoncsalád új tagjai.

Kompakt, robusztus, elektromos: az új eCitan zárt dobozos gépkocsi városi környezetben és azon túl is használható.A WLTP szerint akár xxx kilométeres hatótávolsággal ideálisan alkalmasak futár- és kézbesítőjárművekként vagy városi ingázásra való használatra. A gyorstöltő állomásokon az akkumulátor választhatóan 38 perc alatt 10 %-ról 80 %-ra tölthető. Jelentős pluszpontot könyvelhet el azzal, hogy a raktere méreteit és a teherbírását tekintve nem kell semmilyen csökkenéssel számolni a hagyományos modellekhez képest.

* eCitan Tourer személygépkocsi forgalmi rendszámmal [M1] és 45 kWh akkumulátorkapacitással: WLTP | Kombinált villamosenergia-fogyasztás: xx,x-xx,x kWh/100 km. CO2-kibocsátás, kombinált: 0 g/km.

Az új MBUX Multimédia rendszer

Az új Citan infotainment-felszereltsége szinte mindenre tudja a megoldást: gyorsabban szeretne célba érni a legfrissebb közlekedési információk segítségével, vagy vezeték nélkül töltené mobileszközét? Jó lenne, ha az extraként rendelhető MBUX Multimédia rendszert a nagy felbontású érintőképernyővel, a multifunkciós kormány gombjaival vagy szóbeli utasítással kezelhetné? Itt minden lehetséges. Ugyancsak az újdonságok között említhetők a digitális extrafelszereltségek, amelyek szinte korlátlan lehetőséget biztosítanak az információszerzésre és a kikapcsolódásra a furgonban, ráadásul még biztonságosabbá teszik az útjait.
Citan, MBUX

Az új Citan kiemelt felszereltségei

Citan, vezeték nélküli töltőrendszer mobileszközökhöz

Vezeték nélküli töltőrendszer mobileszközökhöz