Mercedes-Benz Citan | Mercedes-Benz transzporter

Az új Citan 2021. 09. 13-tól rendelhető.

Az új Citan zárt áruszállítóként és Tourerként.

Ha egy nagy helykínálatú haszongépjárművet keres, amelyet a városi forgalom sűrűjében is könnyedén és dinamikusan vezethet, akkor az új Citan pontosan megfelel Önnek. Miközben kívül kompakt méreteivel tűnik ki, belül tágas térrel fogadja. És ahogy a Mercedes-Benz Vans gépjárműveinél már megszokhattuk, magabiztos fellépés, kiváló biztonsági színvonal és robusztusság jellemző rá.

Az eCitan: az eVans család új tagja.

Elektromosan minden transzporter szegmensben

Az új eCitan, a Citan teljesen elektromos hajtású modellváltozata 2022 második félévében indul útjára. WLTP szerinti legnagyobb hatótávolsága 285 - 300 kilométer. Ezzel megfelel mindazoknak, akik üzleti célra, például többnyire városi futárautóként és áruszállító járműként szeretnék használni ezeket a modelleket. Akkumulátora gyorstöltő állomásokon 40 percen belül 80 százalékig tölthető. Jelentős pluszpontot könyvelhet el azzal,  hogy a raktér méreteit és a hasznos terhelést tekintve nem kell semmilyen csökkenéssel számolni a belsőégésű motorral rendelt modellekhez képest. Ráadásul vonóhorog is elérhető az eCitanhoz.

Az új MBUX.

Az MBUX, azaz a Mercedes-Benz User Experience segítségével új élményként élheti meg a multimédiát a gépkocsijában. Igaz ez a sokféle funkcióra és kapcsolódási opcióra, de arra a számos lehetőségre is, amellyel kezelheti a multimédia-rendszert.
Citan, MBUX
 • 7 colos MBUX multimédia rendszer

  7 colos MBUX multimédia rendszer

  A nagy felbontású, 17,8 cm-es (7 col) képátlójú érintőképernyővel a mobileszközeinél megszokott módon kezelheti a multimédia-rendszert, de a multifunkciós kormány gombjait is használhatja a kezeléshez.
 • USB-csatlakozó, C típusú

  USB-csatlakozó, C típusú

  A C típusú USB-csatlakozóval egy integrált médiainterfészt kap, amellyel például zenét hallgathat okostelefonjáról a gépkocsiban.
 • Beszédvezérlés

  Beszédvezérlés

  Elég csak kimondania a „Hey Mercedes“ szavakat a sokoldalú beszédvezérlés elindításához és a multimédia-rendszer kényelmes kezeléséhez. (Ez a funkció csak bizonyos nyelveken érhető el, magyarul nem.)
 • Okostelefon-integráció

  Okostelefon-integráció

  Az Okostelefon-integráció segítségével a multimédia-rendszeren keresztül kényelmesen hozzáférhet mobileszköze kiválasztott alkalmazásaihoz.