Citan zárt áruszállító | Felszereltségek és tartozékok | Mercedes-Benz
Citan zárt áruszállító, felszereltség

Pontosan azt kapja, amire szüksége van: felszereltségek és tartozékok Citan zárt áruszállítójához.

A számos felszereltség áttekintése.

 1. Felszereltségcsomagok
 2. Belső tér

  Kétszemélyes segédvezető-ülés nem állítható üléstámlával

  A kétszemélyes segédvezető-ülés egy harmadik személy számára is helyet biztosít a vezetőtérben. Mindkét ülőhely fel van szerelve állítható magasságú fejtámlával és hárompontos biztonsági övvel. Az egyrészes ülőpárna előrehajtható, és további tárolóhelyet biztosít az ülés alatt.

  Extrafelszereltség.
  Citan zárt áruszállító, kétszemélyes segédvezető-ülés nem állítható üléstámlával.

  Bőrborítású kormány

  A bőrborítású kormánykerékkel még gazdagabb a vezetőtér megjelenése. A kellemes tapintású, bőrbevonatú és ergonomikus formai kialakítású kormánykerék-koszorú már megjelenésében is egyedi és kényelmet sugárzó.

  Extrafelszereltség.
  Citan zárt áruszállító, bőrborítású kormány

  LED-es raktérvilágítás

  A LED-es raktérvilágítás jó megvilágítást ad a raktérnek, így hozzájárul a jobb tájékozódáshoz sötétben, valamint a jobb látási viszonyokhoz a jármű be- és kirakodásakor.

  Extrafelszereltség.
  Citan zárt áruszállító, LED-es raktérvilágítás

  Okostelefon-tartó

  Az univerzális okostelefon-tartó lehetővé teszi különböző mobilkészülékek használatát a gépkocsiban. Elérhető helyen van rögzítve a gépjárművezető látóterében a műszerfalon és 57 - 95 mm közötti szélességben hozzáigazítható a mobiltelefonhoz vagy az okostelefonhoz.

  Extrafelszereltség.
  Citan zárt áruszállító, okostelefon-tartó

  Tárolórekesz a műszerfalon

  A műszerfalon lévő, fedéllel ellátott, praktikus tárolórekesz rengeteg és jól elérhető helyet kínál a mindennapi tárgyak, például okostelefon, tablet, pénztárca vagy kulcsok számára.

  Extrafelszereltség.
  Citan zárt áruszállító, tárolórekesz a műszerfalon

  Tárolórekeszes kartámasz

  A nagy tárolórekesszel ellátott kartámasz a vezető- és a segédvezető-ülés között található. Ha zárva van, a kart kényelmesen a puha, párnázott kartámaszra lehet helyezni.

  Extrafelszereltség.
  Citan zárt áruszállító, tárolórekeszes kartámasz
 3. Külső megjelenés

  Tolóajtó bal és jobb oldalon

  A bal és jobb oldali tolóajtónak köszönhetően rugalmasabban rakodhat gépkocsijába. A tolóajtók nyitásához csak kis hely szükséges, ezért szűkebb helyekre is behajthat.

  Extrafelszereltség.
  Citan zárt áruszállító, bal oldali tolóajtó

  Kétszárnyas hátsó ajtó ablakkal

  A hátsó ajtók törlő- és mosóberendezéssel rendelkező ablakainak köszönhetően jobban kiláthat hátrafelé a raktéren keresztül, így könnyebben manőverezhet és tolathat gépkocsijával.

  Extrafelszereltség.
  Citan zárt áruszállító, kétszárnyas hátsó ajtó ablakkal

  Raktérajtó

  A raktérajtót maximum kb. 90°-os szögig fel lehet hajtani, amivel nagy ajtónyílás jön létre a be- és kirakodáshoz. A beépített ablak, amely javítja a hátrafelé való kilátást, fűtéssel, valamint törlő- és mosóberendezéssel van ellátva.

  Extrafelszereltség.
  Citan zárt áruszállító, raktérajtó

  Ködfényszóró, LED-es

  A LED-es ködfényszórók a szembejövő forgalom vakítását elkerülve javítják a látási viszonyokat kedvezőtlen időjárás esetén.

  Extrafelszereltség.
  Citan zárt áruszállító, LED-es ködfényszórók

  Fényezett lökhárítók

  A gépkocsi színére fényezett első és hátsó lökhárítók gazdagabbá teszik az egész jármű megjelenését.

  Extrafelszereltség.
  Citan zárt áruszállító, fényezett lökhárítók

  Vonóhorog, alacsonyan lévő gömbfejjel

  A gyárilag felszerelt, alacsonyan lévő gömbfejjel rendelkező vonóhorog segítségével csatlakoztatott utánfutónál is ki tudja nyitni a hátsó ajtókat. A gyári beépítésnek köszönhetően nincs szükség utólagos szervizlátogatásra és kiegészítő műszaki vizsgára.

  Extrafelszereltség.
  Citan zárt áruszállító, vonóhorog alacsonyan lévő gömbfejjel
 4. Kényelem

  THERMOTRONIC automatikus klímaberendezés

  A THERMOTRONIC automatikus klímaberendezés automatikusan jó közérzetet biztosító klímáról gondoskodik a vezetőtérben, közvetlen napsugárzás esetén vagy nagyon meleg, illetve nagyon hideg külső hőmérsékleteknél is.

  Extrafelszereltség.
  Citan zárt áruszállító, THERMOTRONIC automatikus klímaberendezés

  Tolatókamera

  A tolatókamera láthatóvá teszi a közvetlenül a gépkocsi mögötti tartományt, és javíthatja az áttekinthetőséget parkoláskor, illetve manőverezéskor, főképpen a szűk helyek esetén. Emellett segít jobban felismerni az alacsony tárgyakat a jármű mögött területen.

  Extrafelszereltség.
  Citan zárt áruszállító, tolatókamera

  Tolatókamera kijelzővel a belső visszapillantó tükörben

  Ez a tolatókamera a belső visszapillantó tükörben lévő kijelzőn láthatóvá teszi a közvetlenül a gépkocsi mögött lévő tartományt. Ezzel növeli a biztonságot a parkolásnál és a manőverezésnél – különösen akkor, ha kis hely áll rendelkezésre –, és segít elkerülni a jármű megsérülését.

  Extrafelszereltség.
  Citan zárt áruszállító, tolatókamera kijelzővel a belső visszapillantó tükörben

  Ülésfűtés a vezető és az első utas számára

  Az elektromos ülésfűtés a bekapcsolása után azonnal felmelegíti a hideg üléseket, így növeli az üléskomfortot és jó közérzetet biztosít.

  Extrafelszereltség.
  Citan zárt áruszállító, ülésfűtés a vezető és az első utas számára

  Állítható magasságú vezetőülés deréktámasszal

  A deréktámasszal ellátott, állítható magasságú vezetőülés ergonomikus, a hátat kímélő üléspozíciót biztosít. Az üléstámla hossza és dőlése módosítható, de emellett az ülés magasságát és a deréktámaszt is igényei szerint állíthatja be.

  Extrafelszereltség.
  Citan zárt áruszállító, állítható magasságú vezetőülés deréktámasszal
 5. Technika
 6. Biztonság

  Aktív fékasszisztens

  Az Aktív fékasszisztens segít megakadályozni a gépkocsi előtt haladó járművekkel és az úton átkelő gyalogosokkal történő baleseteket, illetve mérsékli az ilyen balesetek következményeit.

  Extrafelszereltség.
  Citan zárt áruszállító, Aktív fékasszisztens

  Aktív sávtartó asszisztens

  Az Aktív sávtartó asszisztens segíthet megelőzni a baleseteket: felismeri a forgalmi sávból való véletlen kitérést, figyelmeztet erre, és szükség esetén beavatkozik a kormányzásba. Mindeközben azonban folyamatosan Ön irányít: ha aktívan kormányoz, fékez vagy gyorsít, a rendszer nem avatkozik be.

  Extrafelszereltség.
  Citan zárt áruszállító, Aktív sávtartó asszisztens

  Holttérfigyelő asszisztens

  A Holttérfigyelő asszisztenssel biztonságosabban vezethet, különösen sávváltáskor. Radartechnológia segítségével észleli a külső visszapillantó tükrök által nem mutatott területet. Vizuálisan és hangjelzéssel is figyelmeztethet a más közlekedőkkel történő esetleges oldalirányú ütközésre.

  Extrafelszereltség.
  Citan zárt áruszállító, Holttérfigyelő asszisztens

  Táblafelismerő asszisztens

  A Táblafelismerő asszisztens segítségével könnyebb betartania a sebességkorlátozásokat és más előírásokat. Használata fokozza a biztonságot.

  Extrafelszereltség.
  Citan zárt áruszállító, Táblafelismerő asszisztens

  Távfény asszisztens

  A Távfény asszisztens a közlekedési helyzetnek megfelelően automatikusan be- és kikapcsolja az országúti fényszórót, amivel mentesíti a vezetőt a tompított és az országúti fényszóró közötti manuális átkapcsolástól. A rendszer vezérlése a szélvédő mögött lévő kamerán keresztül történik, amely folyamatosan felveszi a gépkocsi előtti közlekedési helyzetet.

  Extrafelszereltség.
  Citan zárt áruszállító, Távfényasszisztens

  Gumiabroncsnyomás-ellenőrzés az első és hátsó tengelyen, vezeték nélküli

  A gumiabroncsnyomás-ellenőrzés mind a négy keréknél ellenőrzi a gumiabroncs-levegőnyomást. Figyelmezteti a vezetőt a gumiabroncsokban létrejövő nyomáscsökkenésre, és így növeli a közlekedésbiztonságot és a gumiabroncsok élettartamát. Kisebb nyomáscsökkenés vagy nagyobb nyomáskülönbség esetén vizuális figyelmeztetést ad.

  Extrafelszereltség.
  Citan zárt áruszállító, gumiabroncsnyomás-ellenőrzés az első és hátsó tengelyen, vezeték nélküli

Ismerje meg most a Citan zárt áruszállítót!

Tesztvezetés foglalása ikon

Tesztvezetés.

Regisztráljon próbaútra!
Regisztráció
Márkaképviselet keresése ikon

Márkaképviselet keresése.

Találja meg Önhöz legközelebb eső márkakereskedésünket!
Keresés
Gépkocsi konfigurálása ikon

Konfigurátor.

Állítsa össze igényei szerint!
Részletes információk
[*] Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és hivatalos specifikus CO₂-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO₂-kibocsátásához és áramfogyasztásához” c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (DAT www.dat.de).