Citan Tourer | Felszereltség és tartozékok | Mercedes-Benz
Citan zárt áruszállító

Pontosan azt kapja, amire szüksége van: felszereltségek és tartozékok Citan Toureréhez.

A számos felszereltség áttekintése.

 1. Felszereltségcsomagok
 2. Belső tér

  Tárolórekesz a műszerfalon

  A műszerfalon lévő, fedéllel ellátott, praktikus tárolórekesz rengeteg és jól elérhető helyet kínál a mindennapi tárgyak, például okostelefon, tablet, pénztárca vagy kulcsok számára.

  Extrafelszereltség.
  Citan Tourer, tárolórekesz a műszerfalon

  Tárolórekeszes kartámasz

  A nagy tárolórekesszel ellátott kartámasz a vezető- és a segédvezető-ülés között található. Ha zárva van, a kart kényelmesen a puha, párnázott kartámaszra lehet helyezni.

  Extrafelszereltség.
  Citan Tourer, tárolórekeszes kartámasz

  Bőrborítású kormány

  A bőrborítású kormánykerékkel még gazdagabb a vezetőtér megjelenése. A kellemes tapintású, bőrbevonatú és ergonomikus formai kialakítású kormánykerék-koszorú már megjelenésében is egyedi és kényelmet sugárzó.

  Extrafelszereltség.
  Citan Tourer, bőrborítású kormány

  LED-es belsőtér-világítás

  Az első és hátsó LED-es belső világítás jól megvilágítja a belső teret. A LED-technológia kitűnik a fényforrás hosszú élettartamával és alacsony energiafogyasztásával.

  Extrafelszereltség.
  Citan Tourer, LED-es belsőtér-világítás


 3. Külső megjelenés

  Bal és jobb oldali tolóajtó ablakkal

  A bal oldali tolóajtó, a jobb oldali tolóajtóval együtt, nagyobb rugalmasságot biztosít a be- és kiszállásnál. A tolóajtók nyitásához csak kis hely szükséges, így a gépkocsivezető szűkebb parkolóhelyekre is beállhat.

  Citan Tourer, bal oldali tolóajtó ablakkal

  Kétszárnyas hátsó ajtó ablakkal

  A hátsó ajtók törlő- és mosóberendezéssel rendelkező ablakainak köszönhetően jobban kiláthat hátrafelé a raktéren keresztül, így könnyebben manőverezhet és tolathat gépkocsijával.

  Extrafelszereltség.
  Citan Tourer, kétszárnyas hátsó ajtó ablakkal

  Csomagtérajtó

  A csomagtérajtót maximum kb. 90°-os szögig fel lehet hajtani, amivel nagy ajtónyílás jön létre a be- és kirakodáshoz. A beépített ablak, amely javítja a hátrafelé való kilátást, fűtéssel, valamint törlő- és mosóberendezéssel van ellátva.

  Citan Tourer, csomagtérajtó


  Ködfényszóró, LED-es

  A LED-es ködfényszórók a szembejövő forgalom vakítását elkerülve javítják a látási viszonyokat kedvezőtlen időjárás esetén.

  Extrafelszereltség.
  Citan Tourer, LED-es ködfényszórók

  Rögzített gömbfejes vonóhorog

  A gyárilag felszerelt vonóhorog segítségével a megadott legnagyobb tömegig szállíthat vontatmányt a gépkocsijával. A gyári beépítésnek köszönhetően nincs szükség utólagos szervizlátogatásra és kiegészítő műszaki vizsgára.

  Extrafelszereltség.
  Citan Tourer, rögzített gömbfejes vonóhorog
 4. Kényelem

  Tolatókamera

  A tolatókamera láthatóvá teszi a közvetlenül a gépkocsi mögötti tartományt, és javíthatja az áttekinthetőséget parkoláskor, illetve manőverezéskor, főképpen a szűk helyek esetén. Emellett segít jobban felismerni az alacsony tárgyakat a jármű mögött területen.

  Extrafelszereltség.
  Citan Tourer, tolatókamera

  Tolatókamera kijelzővel a belső visszapillantó tükörben

  Ez a tolatókamera a belső visszapillantó tükörben lévő kijelzőn láthatóvá teszi a közvetlenül a gépkocsi mögött lévő tartományt. Ezzel növeli a biztonságot a parkolásnál és a manőverezésnél – különösen akkor, ha kis hely áll rendelkezésre –, és segít elkerülni a jármű megsérülését.

  Extrafelszereltség.
  Citan Tourer, tolatókamera kijelzővel a belső visszapillantó tükörben

  Ülésfűtés a vezető és az első utas számára

  Az elektromos ülésfűtés a bekapcsolása után azonnal felmelegíti a hideg üléseket, így növeli az üléskomfortot, és jó közérzetet biztosít.

  Extrafelszereltség.
  Citan Tourer, ülésfűtés a vezető és az első utas számára

  Állítható magasságú vezetőülés deréktámasszal

  A deréktámasszal ellátott, állítható magasságú vezetőülés ergonomikus, a hátat kímélő üléspozíciót biztosít. Az üléstámla hossza és dőlése módosítható, de emellett az ülés magasságát és a deréktámaszt is igényei szerint állíthatja be.

  Extrafelszereltség.
  Citan Tourer, állítható magasságú vezetőülés deréktámasszal

  Okostelefon-tartó

  Az univerzális okostelefon-tartó lehetővé teszi különböző mobilkészülékek használatát a gépkocsiban. Jól elérhetően van rögzítve a gépjárművezető látóterében a műszerfalon, és 57 mm - 95 mm közötti szélességben hozzáigazítható a mobiltelefonhoz vagy az okostelefonhoz.

  Extrafelszereltség.
  Citan Tourer, okostelefon-tartó

  Külső visszapillantó tükör, elektr. behajtható és állítható

  A külső visszapillantó tükrök elektromosan állíthatók és fűthetők. Például egy gépkocsivezető-váltás után kényelmesen és gyorsan beállíthatók. Fűtésük megakadályozza a bepárásodást, illetve a jegesedést.

  Citan Tourer, elektr. behajtható és állítható külső visszapillantó tükör
 5. Technika
 6. Biztonság

  Aktív fékasszisztens

  Az Aktív fékasszisztens segít megakadályozni a gépkocsi előtt haladó járművekkel és az úton átkelő gyalogosokkal történő baleseteket, illetve mérsékli az ilyen balesetek következményeit.

  Extrafelszereltség.
  Citan Tourer, Aktív fékasszisztens

  Aktív sávtartó asszisztens

  Az Aktív sávtartó asszisztens segíthet megelőzni a baleseteket: felismeri a forgalmi sávból való véletlen kitérést, figyelmeztet erre, és szükség esetén beavatkozik a kormányzásba. Mindeközben azonban folyamatosan Ön irányít: ha aktívan kormányoz, fékez vagy gyorsít, a rendszer nem avatkozik be.

  Citan Tourer, Aktív sávtartó asszisztens

  Holttérfigyelő asszisztens

  A Holttérfigyelő asszisztenssel biztonságosabban vezethet, különösen sávváltáskor. Radartechnológia segítségével észleli a külső visszapillantó tükrök által nem mutatott területet. Vizuálisan és hangjelzéssel is figyelmeztethet a más közlekedőkkel történő esetleges oldalirányú ütközésre.

  Citan Tourer, Holttérfigyelő asszisztens

  Táblafelismerő asszisztens

  A Táblafelismerő asszisztens segítségével könnyebb betartania a sebességkorlátozásokat és más előírásokat. Használata fokozza a biztonságot.

  Extrafelszereltség.
  Citan Tourer, Táblafelismerő asszisztens

  Távfény asszisztens

  A Távfény asszisztens a közlekedési helyzetnek megfelelően automatikusan be- és kikapcsolja az országúti fényszórót, amivel mentesíti a vezetőt a tompított és az országúti fényszóró közötti manuális átkapcsolástól. A rendszer vezérlése a szélvédő mögött lévő kamerán keresztül történik, amely folyamatosan felveszi a gépkocsi előtti közlekedési helyzetet.

  Extrafelszereltség.
  Citan Tourer, Távfényasszisztens

  Mercedes-Benz Segélyhívó rendszer

  Baleset esetén a Mercedes-Benz Segélyhívó rendszer hozzájárul ahhoz, hogy gyorsan hatékony segítség érkezzen a baleset helyszínére.

  Citan Tourer, Mercedes-Benz Segélyhívó rendszer

Ismerje meg most a Citan Tourert!

Tesztvezetés foglalása ikon

Tesztvezetés.

Regisztráljon próbaútra!
Regisztráció
Márkaképviselet keresése ikon

Márkaképviselet keresése.

Találja meg Önhöz legközelebb eső márkakereskedésünket!
Keresés
Gépkocsi konfigurálása ikon

Konfigurátor.

Állítsa össze igényei szerint!
Részletes információk
[*] Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és hivatalos specifikus CO₂-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO₂-kibocsátásához és áramfogyasztásához” c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (DAT www.dat.de).