Marco Polo. A kempingezők álma.

Kezdjen új történetet.

Konfigurátor

Kiáltsa ki a függetlenségét!

Kényelmes lakóautó az igényes kempingezők számára.

A Marco Polo a tökéletes kompakt lakóautó mindazoknak, akik az utazásaik során is hangsúlyt fektetnek a stílusra és a kényelemre. Ugyanis sok mindent nyújt, amire a vezetéshez, a nappali lakókörnyezethez és az alváshoz magas szinten szükség van: az utastér átgondolt belső kialakítást kínál első osztályú konyhával és szekrényekkel, megemelhető tetővel, tetőággyal és egy komfort fekhellyé alakítható kétszemélyes üléspaddal, amelyen akár négy személy is kényelmesen aludhat. Igényes felszereltségével és intuitív infotainment-koncepciójával a mindennapok során és útközben ugyanúgy lenyűgöz. Ráadásul nemcsak külső megjelenésével állít új mércét, hanem kis fogyasztású, ugyanakkor nagy vonóerejű motorjaival is, valamint a Marco Polo 300 d-be beépített csúcsmotor 176 kW-os (239 LE) teljesítményével [üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 7,7 l/100 km; CO2-kibocsátás, kombinált: 201 g/km]1, 2 [*]. Ha ma még nem tudja, hogy holnap merre indul, a Marco Polo segít, hogy szabadon dönthessen!
1

Marco Polo 300 d 9G-TRONIC automata váltóval. Üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 7,7 l/100 km; CO2-kibocsátás, kombinált: 202 g/km.

2

A 9G-TRONIC automata váltó opcionális felszereltségként rendelhető.

Kiemelkedő jellemzők.

  1. Design
  2. Lakótér és alvás
  3. Meghajtás és futómű
  4. Biztonság
Guruló látványosság.

A Marco Polóval bárhol megjelenhet. Karakteres megjelenése, amelyet a modellfrissítéssel még vonzóbbá tettünk, egyedülálló a szabadidő- és lakóautók között. Ha beszáll, egy nagyvonalúan kialakított utastér fogadja. Az igényes üvegfelületű Média Kijelző és a jachtokat idéző, szép padlóburkolat kitűnően példázza a nemes anyagokat és azok gondos kidolgozását.

Még inkább saját ízlésének megfelelően kívánja kialakítani a Marco Polót? Akkor többek között az AMG Line-nal, a sportos gyémántmintázatú hűtőráccsal és a 48,3 cm-es (19") könnyűfém keréktárcsákkal, valamint a Belső design csomaggal csábító lehetőségek állnak rendelkezésére.

Mindenhol otthon lenni.

A Marco Polo az utazás során szinte bárhol második otthont teremt. A modern bútor-koncepciónak, az ülések alatt elhelyezett ruhásszekrénynek és tároló rekeszeknek, valamint a jacht hatású padlóburkolatot és zongoralakk-hatású díszítőelemeket is tartalmazó, exkluzív kiegészítőknek köszönhetően Ön mindig stílusosan utazhat. Közismert, hogy az étel otthon ízlik a legjobban, ezért nem hiányozhat a jól felszerelt konyhablokk sem, beépített hűtőszekrénnyel és praktikus fiókokkal, valamint nagyméretű lehajtható asztallal. Mielőtt felfrissülve a következő úti cél felé indulna, elevenítse fel úti élményeit a komfort fekhelyen vagy a kényelmes tetőágyon, a hangulatvilágítás1 különleges fényében!

Született tehetség – a hajtás tekintetében is.

A Marco Polóval és a Marco Polo HORIZON-nal következetesen a hatékonyság irányába haladunk. Ezzel a Mercedes-Benz felelősségteljesen hozzájárul a jövőhöz, mivel a motorok [üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 7,7 l/100 km; CO2-kibocsátás: 202 g/km]2, 3[*] teljesítik az Euro 6d-TEMP károsanyag-kibocsátási osztály előírásait. Akármi is legyen az úti célja, a nagyobb teljesítményű és kis fogyasztású motorváltozatoknak, valamint az innovatív BlueEFFICIENCY technológiának köszönhetően gazdaságosan lehet úton, miközben nem kell nélkülöznie a menetkomfortot és az agilitást.

Fontos a biztonság.

Bárhol is van úton, a szériakivitelhez tartozó ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztensnek és az Oldalszél asszisztensnek köszönhetően a biztonság állandó útitársa lesz. Extraként rendelhető, innovatív asszisztens- és biztonsági rendszereink tovább fokozzák az amúgy is példamutató biztonsági szintet. Ezek közé a rendszerek közé tartozik például a DISTRONIC aktív követésitávolság-tartó asszisztens4, az Adaptív fékasszisztens a Marco Polo és a Marco Polo HORIZON számára, a COLLISION PREVENTION ASSIST a Marco Polo ACTIVITY számára, továbbá a Sávtartó és Holttérfigyelő asszisztensek, valamint a LED-es Intelligens Világítási Rendszer. Ezekkel a felszereltségekkel felvértezve a Marco Polo szabadidő- és lakóautók – amelyekben Ön és utasai minden utat élvezhetnek – kategóriájukban úttörőnek számítanak. A belső tér kiváló biztonsági színvonalát a TÜV Rheinland az „Ellenőrzött utasvédelem“5 tanúsítvánnyal igazolta.

1

Extrafelszereltségként rendelhető.

2

Marco Polo: üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 7,7 l/100 km; CO2-kibocsátás, kombinált: 202 g/km. A valós fogyasztási értékek többek között a gépkocsi tömegétől és a kiválasztott felszereltségektől függenek.

3

Euro 6d-Temp M1: a megadott értékek a meghatározott „NEDC-CO2-értékek“ a 2017/1153/EU 1. végrehajtási utasítás 2. cikkelye szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt. A gépjárműadó alapjaként nagyobb érték lehet a mértékadó.
Euro 6d-TEMP M1: a megadott értékek a meghatározott „WLTP-CO2-értékek“ az (EU) 2017/1153 3. végrehajtási rendelet 2. cikkelye szerint. Az üzemanyag-fogyasztási adatok kiszámítása ezen értékek alapján történt.

4

A DISTRONIC aktív követésitávolság-tartó asszisztens csak a Marco Polo és Marco Polo HORIZON modellekhez áll rendelkezésre.

5

A TÜV Rheinland által meghatározott baleseti folyamat igazolta az utasok védelmét a rakománytól, valamint a beépített bútorok stabilitását. A teszt során a gépjármű szerkezete és az utastér jelentős deformáció nélkül viselte el az 56 km/óra sebességgel történő ütközés során fellépő erőhatásokat. A beépített elemek sértetlenek, a bútorajtók pedig zárva maradtak. További információk a tesztről a beillesztett QR-kód segítségével a TÜV Rheinland online tanúsítvány-adatbázisában találhatók.

Még több stílust visz a kalandjaiba.  

Az ArtVenture különleges modellcsalád.

Az új ArtVenture különleges modellel élvezetes kalandok várják. A gépkocsi oldalához három dekorelem közül választhat, amelyek mindegyike elegáns matt fekete színt kapott akvamarinszínű részletekkel. Ezt a szintén akvamarinszínű sátorszövettel kiegészítve igazán egyedi stílussal fog fellépni. Az ArtVenture különleges modellnél a megemelhető tető nagyméretű első ablakkal rendelkezik. A modell repertoárjában emellett még további design- és komfortfelszereltségek – például az EASY-PACK csomagtérajtó – is beletartoznak. Akár Marco Polo, Marco Polo HORIZON vagy Marco Polo ACTIVITY: ezzel a különleges modellel garantált az gépkocsi egyedülálló megjelenése.

Metálfényezések

A különleges modell grafitszürke metál, szelenitszürke metál és hegyikristály-fehér metál színben rendelhető.  

Színes sátorszövet  

A fóliázáshoz illően a sátorszövet akvamarinszínű.  

Elegáns fóliázás  

A gépkocsi oldalához három dekorelem közül választhat, amelyek mindegyike elegáns matt fekete színt kapott akvamarin részletekkel.

Nagyméretű első ablak

A nagyméretű első ablak sok friss levegőt enged be a megemelhető tető alá.  

Opcionális design- és komfortfelszereltségek  

A különleges modell kiemelkedő felszereltségei közé tartozik az elektromosan nyíló EASY-PACK csomagtérajtó és az Ambiente megvilágítás a konyhablokk alsó szélén.  

Az ArtVenture különleges modell a Marco Polo, a Marco Polo HORIZON és a Marco Polo ACTIVITY modellhez 2019 októberétől érhető el.

Minden útra a megfelelő külső megjelenés.

Már első ránézésre látszik, hogy a Marco Polo és a Marco Polo HORIZON kitűnően beszélik a Mercedes-Benz designnyelvét. Kifejező külső megjelenésük a markáns vonalak és a nagy, nyugodt felületek összjátékából alakul ki. Ez a modern Mercedes-Benz formavilág tökéletesen érvényre juttatja a gépkocsik kimagasló jellemzőit.

A modellek megjelenése még egyénibb, sportosabb és exkluzívabb lehet a Külső sport csomaggal vagy az AMG Line-nal. További lehetőségeket kínál az egyedi kialakításra az ötféle uni- és a hétféle szép metálfényezés, az akár 48,3 cm-es (19") könnyűfém keréktárcsák és az AMG spoiler.

Orrkiképzés

 

Oldalnézet

 

Farkialakítás

Itt jól fogja érezni magát.

Belső kialakítás: magával ragadó nagyvonalúság.

A modern és nagyvonalú kialakítású utastér példaértékűnek számít a lakóautók szegmensében az ergonómia szempontjából, de a látható és tapintható igényességet tekintve is. A design és az anyagválasztás a legmagasabb elvárásokat is kielégíti. Ezt bizonyítja többek között a szellőzőfúvókák kiváló kialakítása vagy az extraként rendelhető sokféle díszítőelem.

Még egyénibben, exkluzívabban és sportosabban alakítható ki a Marco Polo utastere az extraként rendelhető AMG Line vagy a szintén külön rendelhető, elegáns bőrkárpitozást és szép díszítőelemeket tartalmazó Belső design csomag segítségével.

[*] Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és hivatalos specifikus CO₂-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO₂-kibocsátásához és áramfogyasztásához" c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (DAT www.dat.de).

Lorem Ipsum