Digitalizált eVan menedzsment.

Energiával feltöltve áll rajthoz – kellemes temperálással.

Ajánlatunk

 

A Mercedes PRO connect keretében kínáljuk Önnek a „Digitális eVan-menedzsment“ szolgáltatást1, amely fontos információkat nyújt Mercedes-Benz Vans elektromos gépkocsija töltésével, valamint az előzetes klimatizálás lehetőségeivel kapcsolatban.

Távolról vezérelt töltésmenedzsment.1

Tartsa meg a teljes ellenőrzést az akkumulátortöltés és temperálás felett!

 

1

A Mercedes PRO connect szolgáltatások a 2019/03 óta gyártott eVito gépkocsikhoz érhetők el. Ha kérdése van azzal kapcsolatban, hogy a Mercedes PRO connect szolgáltatások rendelkezésre állnak-e az Ön gépkocsijához, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kereskedőjével!

A Mercedes PRO connect elemei.

Tudjon meg többet a Mercedes PRO connect alkotórészeiről, amelyek lehetővé teszik és mindenekelőtt megkönnyítik a kommunikációt a flottamenedzserek, a járművezetők és a gépkocsik között.

Üdvözlő ajánlatunk: kezdje el most ingyenesen!

Biztosítsa új ügyfél előnyét, és használja a „Digitális flottamegoldás“ üdvözlő ajánlattal a „Távolról vezérelt töltésmenedzsment“ terméket, valamint számos további terméket és szolgáltatást most 1 évig díjmentesen.1

1

A jelenlegi Üdvözlő ajánlat lejárta után az Ön Mercedes PRO vállalati fiókja megmarad. Azok a termékek, amelyeket az üdvözlő ajánlattól függetlenül aktiváltak, továbbra is használhatók a saját futamidejüknek megfelelően. Ahhoz, hogy továbbra is használni tudja az összes terméket, kérjük, vegye figyelembe, hogy a további termékeket és szolgáltatásokat az üdvözlő ajánlat lejárta után újra meg kell vásárolnia!

Lorem Ipsum