Hatékony vezetési stílus elemzés

Értékes adatokkal segíti Önt flottája hatékonyságának növelésében.

Ajánlatunk

Az erőforrások hatékony alkalmazása kifizetődő. A fogyasztási adatokat és a kopást kiértékelve a Mercedes PRO connect segítségével felderítheti flottája optimalizálási lehetőségeit.

Hatékony vezetési stílus elemzés

 

Csökkentse tartósan energia-, valamint kiesési költségeit, és növelje a gazdaságosságot a vezetési stílus hatékony elemzésével!

A hatékony vezetési stílus elemzés bemutatása.

Az üzemanyag- és állásidők miatti költségek tartós csökkentése.

A Mercedes PRO connect elemei.

Tudjon meg többet a Mercedes PRO connect alkotórészeiről, amelyek lehetővé teszik és mindenekelőtt megkönnyítik a kommunikációt a flottamenedzserek, a járművezetők és a gépkocsik között.

Kezdje el most, és tesztelje ingyenesen!

Biztosítsa új ügyfél előnyét, és használja a „Digitális flottamegoldás“ üdvözlő ajánlattal a „Hatékony vezetési stílus elemzés alap“ terméket, valamint számos további terméket és szolgáltatást most 1 évig díjmentesen.1

1

A jelenlegi Üdvözlő ajánlat lejárta után az Ön Mercedes PRO vállalati fiókja megmarad. Azok a termékek, amelyeket az üdvözlő ajánlattól függetlenül aktiváltak, továbbra is használhatók a saját futamidejüknek megfelelően. Ahhoz, hogy továbbra is használni tudja az összes terméket, kérjük, vegye figyelembe, hogy a további termékeket és szolgáltatásokat az üdvözlő ajánlat lejárta után újra meg kell vásárolnia!

Lorem Ipsum