Védje meg magát: Eredeti Alkatrészek vs. hamisítványok.

Egy álkirály poénos lehet. De a hamisított alkatrész már nem vicc.

A hamisított alkatrészek biztonsági kockázatot jelentenek.

Számunkra az Ön biztonsága a legfontosabb. Ezért a Daimler AG következetesen fellép a termékhamisítások ellen. A hamisított óráktól vagy luxustáskáktól eltérően a hamisított alkatrészek nemcsak a márkatulajdonos hírnevét veszélyeztetik, hanem az ügyfelek biztonságát is.

Megtévesztően valódinak tűnnek.

Az eredeti és a hamisított alkatrészek első ránézésre gyakran majdnem azonosnak tűnnek. Így egy hamisított alkatrész optikailag nem egyszer alig különböztethető meg egy Mercedes-Benz Eredeti Alkatrésztől – pedig rendkívüli veszélyeket rejthet magában. Amiben ugyanis eltérnek, az részben súlyos következményekkel jár az Ön biztonsága szempontjából. Ezt jól bizonyítják azok a részletes terméktesztek, amelyeket a Daimler rendszeresen elvégez a különböző hamisítványokon. Az eredmények rémisztőek: ezért kutatja fel a Mercedes-Benz világszerte működő nyomozócsapata a "termékkalózokat" és az alkatrészutánzatokat.

Bűnügyekbe illő machinációk.

A hamisítási üzlet mögött gigantikus hamisítóipar áll, amely nagy gazdasági károkat okoz: a hamisítók nem fizetnek adót, nem tartják be a munkafeltételekre vonatkozó előírásokat, és veszélyeztetik az eredeti alkatrészeket gyártó üzemek munkahelyeit.

Így védheti meg magát.

Ránézésre a hamisítvány sok esetben alig különböztethető meg az eredeti alkatrésztől, és a termék ára sem jelent mindig biztos kritériumot. Mindenesetre azonban ügyelnie kell arra, hogy kitől szerzi be az alkatrészeket.

  • A Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészekben bízzon, amelyeket szerződéses Mercedes-Benz kereskedőktől vagy szervizpartnerektől szerezhet be.
  • Legyen óvatos, ha kétes termékekkel vagy ajánlatokkal találkozik. Gyakran az interneten kínálják a hamisítványokat. Az erőszakosan reklámozott akciós ajánlatok sokszor hamisítványokra utalhatnak.
  • Kérjük, jelentse ezeket az eseteket a Daimler AG márkavédelemmel foglalkozó csoportjának! Ezzel segít bennünket abban, hogy következetesen leküzdhessük a termékhamisításokat, és szavatolhassuk az Ön és más ügyfelek biztonságát.

Ha hamisítványokra lesz figyelmes, kérjük, jelezze ezt a dialog@daimler.com címen, tárgyként a „Márkavédelem“ szót megadva.

Köszönjük együttműködését!
 

Lorem Ipsum