Sikeressé teszi vállalkozását: a Vito zárt áruszállító.

Készen áll, ha Ön is.

Konfigurátor

A Vito. Akarja, tudja, teszi.

Mindig bevetésre kész kíván lenni? Nem tud ellenállni az új kihívásoknak? Céltudatosan végzi munkáját? Akkor Ön és a Vito zárt áruszállító kitűnően összeillenek: a Vito mindig célba juttatja – az országutakon és a cége sikeréhez vezető úton egyaránt. Gazdaságosság és minőség tekintetében éppolyan példamutató, mint a rugalmasság és a biztonság terén, hiszen egy valódi haszonjármű-specialistától származik.

Hatékony dízelmotorjaival minden kilométeren tartósan hozzájárul az Ön sikeréhez. Az innovatív asszisztens- és biztonsági rendszereknek köszönhetően pedig még biztonságosabban érheti el céljait. A meghajtási módok terén is egyedülálló választékot kínál: elsőkerék-, hátsókerék- vagy összkerékhajtás, hogy Ön kiválaszthassa feladataihoz a megfelelőt.

A Mercedes-Benz partnerek sűrű hálózata széles körű szervizszolgáltatásokkal gondoskodik arról, hogy Vito zárt áruszállítója folyamatosan megtarthassa megbízhatóságát. A karbantartás és a javítás terén bízzon Mercedes-Benz szervizében! Ők ismerik legjobban gépkocsiját. Így a Vito zárt áruszállító sokáig értékes partnere marad.

Mercedes-Benz Vans. Born to run.

Kiemelkedő jellemzők.

  1. Minőség
  2. Gazdaságosság
  3. Biztonság
  4. Flexibilitás
  5. Kényelem
Készen áll, ha Ön is.

Vito zárt áruszállítóját hamar nagyra fogja értékelni mint kiváló partnert a munkában. Mindent megteszünk azért, hogy az Ön és gépkocsija közötti kapcsolat tartós és megbízható lehessen. Az átadáskor egy kiforrott járművet kap, Mercedes-Benz minőségben, amely 5,5 millió tesztkilométert és széles körű vizsgálatokat állt ki eredményesen. A Vito zárt áruszállítót úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a mindennapi munkára használt gépkocsikkal szemben támasztott kemény követelményeknek. Teljes körű korrózióvédelme, a teljesen horganyzott karosszériával, gondoskodik arról, hogy – cége névjegykártyájaként – évek múlva is jó benyomást kelthessen.

Annyi biztos: a Vito zárt áruszállítóval olyan gépkocsi mellett dönt, amelyben megbízhat. Magas fokú rendelkezésre állásával minden feladatában támogatja Önt. Hiszen számunkra a „Mercedes-Benz Vans. Born to run.“ nemcsak mottó, hanem egyszersmind ígéret is.

Ismerkedjen meg a gazdasági csodával!

Aki takarékosan bánik az erőforrásokkal, mindig szívesen látott partner a vállalkozásban. Ezért a Vito zárt áruszállító mindent megtesz, hogy az Ön vállalkozását gazdaságosabbá és ezáltal sikeresebbé tegye.

Az ötféle, kedvező fogyasztású dízelmotorral takarékosan közlekedhet. Éppilyen példamutató a Mercedes-Benzre jellemző megbízhatóság és hosszú élettartam. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően Vito zárt áruszállítója mindig az Ön rendelkezésére áll, amikor szüksége van rá. Ehhez a hosszú, akár 40 000 km-es szervizintervallumok is hozzájárulnak. A kitűnő termékminőség a legjobb előfeltétele annak, hogy a karbantartási és javítási költségeket alacsonyan tarthassuk.

Annak érdekében, hogy a Vitón még sok év múlva is látható legyen, mennyire fitt, kitűnő korrózióvédelemmel, többek között teljesen horganyzott karosszériával láttuk el.

Érje el célját! Példamutató biztonságban.

A Vito zárt áruszállító példamutató biztonsági és asszisztensrendszerei mindenki előnyére válnak: Önnek, utasainak és a közlekedés többi résztvevőjének is. Az Oldalszélasszisztens, az ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens és a vezető számára rendelkezésre álló légzsák már szériafelszereltségként a fedélzeten van. Az ADAPTIVE ESP® elektronikus stabilitásprogram szériafelszereltséghez tartozó, legújabb generációja a gépkocsi rakományát is számításba veszi a menetdinamika szabályozása során. A B-oszlopon található QR-kódos mentési matricáról pedig a mentőszolgálatok közvetlenül beolvashatják a gépkocsi típusának megfelelő mentési kártyát.

Az egyik kiemelkedő asszisztensrendszerünk az extraként rendelhető COLLISION PREVENTION ASSIST, amely a városokon kívül is felügyeli a követési távolságot, és figyelmeztet a lehetséges ütközésre. A vezető és a segédvezető részére függöny- és felsőtest-medence-oldallégzsákok, valamint a PRE-SAFE® megelőző utasvédelmi rendszer is rendelhető. Ha pedig bővíteni szeretné Vito zárt áruszállítója biztonsági felszereltségét, a további biztonsági felszerelések között biztosan megtalálja, amit keres. Egyvalami mindegyikben közös: segítik Önt célja biztonságosabb elérésében.

Sok terhet levesz a válláról.

A Vito zárt áruszállítóban bőséges hely van mindennek, amit magával kell vinnie. Akár 1346 kg maximális teherbírásával és akár 3 méteres raktérhosszával1 3200 kg-os gépkocsiként hatalmas mennyiségű rakományt szállíthat.

De ez még nem minden: három járműhosszal, két tengelytávval, rugalmas rakományrögzítő rendszerrel és praktikus válaszfalakkal sokoldalú egyéni kialakítási lehetőségeket és különleges kialakításokat nyújt Önnek professzionális szállítási feladataihoz.

További előnyt jelentenek a nagy ajtónyílások és az alacsony rakodóperem, melyek megkönnyítik Önnek a nehéz feladatokat. Így még nagyobb kényelmet, hatékonyságot és biztonságot élvezhet a be- és kirakodáskor.

Itt élvezheti a munkát.

Nézzük munkája kellemes oldalát: a Vito zárt áruszállító tágas utasterével gondoskodik a jó munkakedvről. Az ülések kiváló, strapabíró szövetkárpitot kaptak, ergonomikus párnázatukon pedig hosszú utakon is kényelmesen utazhat. A hideg évszakban értékes extra az ülésfűtés a vezető és a segédvezető részére. Ha elöl két helyre van szüksége az utasoknak, választhatja az extraként rendelhető kétszemélyes segédvezető-ülést.

Az elektromechanikus szervokormánynak és az extraként rendelhető TEMPOMAT-nak, továbbá az állítható kormányoszloppal és fedélzeti számítógéppel rendelkező multifunkciós kormánynak köszönhetően könnyedén juthat el a bevetés helyszínére. Az extraként rendelhető klímaberendezés, illetve automata klímaberendezés segít, hogy mindig jó formában maradhasson.

A kívánságra rendelhető audiorendszerek gondoskodnak útközben a legjobb kapcsolatról és a jó szórakozásról. Az Audio 40 vagy a Becker® MAP PILOT2 navigációs funkciójukkal gyorsabban eljuttatják a céljához. Ha még értékesebbé kívánja tenni Vito zárt áruszállítóját, rendelje meg extraként a Króm belső tér csomagot! Mivel pedig minden eredményes vállalkozás rendezett alapokon nyugszik, a Vito zárt áruszállítót számos praktikus tárolórekesszel láttuk el.

1

A Vito zárt áruszállító extra hosszú változata esetén érvényes.

2

A Becker® MAP PILOT navigációs rendszer csak az Audio 15-tel együtt rendelhető.

Nagy kibontakozási lehetőségek.

Annak van a legjobb esélye a sikerre, aki teljesen ki tud bontakozni. A Vito zárt áruszállító ezért három járműhosszával kitűnően képes alkalmazkodni az Ön egyéni helyigényéhez. Tágas belső méretei ellenére is megelégszik az 1910 mm-es1 magassággal, így problémamentesen behajthat a legtöbb garázsba, parkolóházba, mélygarázsba és autómosóba.
Járműhossz
Kompakt
Hosszú
Extra hosszú
Raktérfelület
Raktérfogat
Raktérhossz
 Max. terhelés
3,97 m²
5,5 m³
2586 mm
1346 kg
4,38 m²
6,0 m³
2831 mm
1316 kg
4,76 m²
6,6 m³
3061 mm
1281 kg
1

+48 mm hosszanti tetősínekkel.

Biztosra megy.

A Vito zárt áruszállító magas szintű biztonsági felszereltségéhez tartozik például szériafelszerelésként az Oldalszélasszisztens és az ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens. A vezető számára rendelkezésre álló, a szériafelszereléshez tartozó légzsák mellett extraként rendelhető légzsák a segédvezető részére, valamint első felsőtest-medence oldallégzsákok és függönylégzsákok is rendelkezésre állnak. Ezenfelül, ha kívánja, a COLLISION PREVENTION ASSIST ütközésfigyelmeztetés, valamint a Sávtartó és Holttérfigyelő asszisztens is hozzájárul a biztonsághoz.

COLLISION PREVENTION ASSIST

Sávtartó asszisztens

Holttérfigyelő asszisztens

LED-es Intelligens Világítási Rendszer

ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens

Oldalszélasszisztens

Mercedes PRO: egyszerűsíti és felgyorsítja vállalkozását.

A Mercedes PRO1 a Mercedes-Benz Vans új márkája az összes jelenlegi és jövőbeni szolgáltatáshoz, megoldáshoz és digitális szolgáltatáshoz az Ön mindennapi üzleti élete számára. Célunk: a digitális lehetőségek kihasználása vállalkozásának még hatékonyabbá tétele érdekében.

A Mercedes PRO valamennyi kapcsolódó szolgáltatásunkat egy webalapú platformon foglalja össze az Ön számára. Először egyes kiválasztott szolgáltatások állnak majd rendelkezésre, amelyeket folyamatosan bővítünk és az igényeihez igazítunk. Arra törekszünk, hogy elvárásait összekapcsoljuk az általunk kifejlesztett jövőbe mutató technológiákkal, és azokat intelligensen beépítsük mindennapi munkájába.

1

A Mercedes PRO kiválasztott európai országokban áll rendelkezésre. További információkért, kérjük, forduljon Mercedes-Benz kereskedőjéhez.

[*] Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és hivatalos specifikus CO₂-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO₂-kibocsátásához és áramfogyasztásához" c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (DAT www.dat.de).

Lorem Ipsum