Vito Zárt áruszállító | Mercedes-Benz Vans

A Vito Zárt áruszállító az Ön szállítási feladatait is megoldja.

Készen áll, ha Ön is.

Konfigurátor

Professzionális áruszállítás csillaggal.

A Vito zárt áruszállító széles körően támogathatja Önt: akár 6,6 m³ rakományt képes befogadni. A kedvező fogyasztású meghajtások minden kilométeren tartósan hozzájárulnak gazdasági sikeréhez. Amint azt egy Mercedes-Benz modelltől elvárhatja, a biztonsági felszereltségek, a műszakilag kiforrott asszisztens rendszerekkel, példamutató színvonalat képviselnek. Szintén a lehető legmagasabb színvonalat képviselik a három extraként rendelhető audiorendszer és a Mercedes PRO kapcsolattartási megoldásai, amelyek segítségével Vito modelljébe hozhatja a digitális világot.

Kiemelkedő jellemzők.

  1. Minőség
  2. Flexibilitás
  3. Kényelem
  4. Biztonság
  5. Gazdaságosság
  6. Konnektivitás
Készen áll, ha Ön is.

Vito zárt áruszállítóját hamar nagyra fogja értékelni mint kiváló partnert a munkában. Mindent megteszünk azért, hogy az Ön és gépkocsija közötti kapcsolat tartós és megbízható lehessen. Az átadáskor egy kiforrott járművet kap, Mercedes-Benz minőségben, amely 5,5 millió tesztkilométert és széles körű vizsgálatokat állt ki eredményesen. A Vito zárt áruszállítót úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a mindennapi munkára használt gépkocsikkal szemben támasztott kemény követelményeknek. Teljes körű korrózióvédelme, a teljesen horganyzott karosszériával, gondoskodik arról, hogy – cége névjegykártyájaként – évek múlva is jó benyomást kelthessen.

Annyi biztos: a Vito zárt áruszállítóval olyan gépkocsi mellett dönt, amelyben megbízhat. Magas fokú rendelkezésre állásával minden feladatában támogatja Önt. Hiszen számunkra a „Mercedes-Benz Vans. Born to run.“ nemcsak mottó, hanem egyszersmind ígéret is.

Sok terhet levesz a válláról.

A Vito zárt áruszállítóban bőséges hely van mindennek, amit magával kell vinnie. Akár 1346 kg maximális teherbírásával és akár 3 méteres raktérhosszával1 3200 kg-os gépkocsiként hatalmas mennyiségű rakományt szállíthat.

De ez még nem minden: három járműhosszal, két tengelytávval, rugalmas rakományrögzítő rendszerrel és praktikus válaszfalakkal sokoldalú egyéni kialakítási lehetőségeket és különleges kialakításokat nyújt Önnek professzionális szállítási feladataihoz.

További előnyt jelentenek a nagy ajtónyílások és az alacsony rakodóperem, melyek megkönnyítik Önnek a nehéz feladatokat. Így még nagyobb kényelmet, hatékonyságot és biztonságot élvezhet a be- és kirakodáskor.

Itt élvezheti a munkát.

Nézzük munkája kellemes oldalát: a Vito zárt áruszállító tágas utasterével gondoskodik a jó munkakedvről. Az ülések kiváló, strapabíró szövetkárpitot kaptak, ergonomikus párnázatukon pedig hosszú utakon is kényelmesen utazhat. A hideg évszakban értékes extra az ülésfűtés a vezető és a segédvezető részére. Ha elöl két helyre van szüksége az utasoknak, választhatja az extraként rendelhető kétszemélyes segédvezető-ülést.

Az elektromechanikus szervokormánynak és az extraként rendelhető TEMPOMAT-nak, továbbá az állítható kormányoszloppal és fedélzeti számítógéppel rendelkező multifunkciós kormánynak köszönhetően könnyedén juthat el a bevetés helyszínére. Az extraként rendelhető klímaberendezés, illetve automata klímaberendezés segít, hogy mindig jó formában maradhasson.

A kívánságra rendelhető audiorendszerek gondoskodnak útközben a legjobb kapcsolatról és a jó szórakozásról. Az Audio 40 vagy a Becker® MAP PILOT2 navigációs funkciójukkal gyorsabban eljuttatják a céljához. Ha még értékesebbé kívánja tenni Vito zárt áruszállítóját, rendelje meg extraként a Króm belső tér csomagot! Mivel pedig minden eredményes vállalkozás rendezett alapokon nyugszik, a Vito zárt áruszállítót számos praktikus tárolórekesszel láttuk el.

Érje el célját! Példamutató biztonságban.

A Vito zárt áruszállító példamutató biztonsági és asszisztensrendszerei mindenki előnyére válhatnak: Önnek, utasainak és a közlekedés többi résztvevőjének is. A terheléstől függően szabályozó ADAPTIVE ESP® Elektronikus menetstabilizáló program, az Oldalszélasszisztens és az ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens szériafelszereltségként megtalálhatók a fedélzeten. A szériafelszereltséghez tartozó vezetői légzsák mellett extraként további légzsákok rendelhetők. Extraként rendelve az Aktív fékasszisztens, a DISTRONIC aktív követésitávolság-tartó asszisztens, valamint a Sávtartó és Holttérfigyelő asszisztens is segíthetik a vezetést.

Ismerkedjen meg a gazdasági csodával!

Aki takarékosan bánik az erőforrásokkal, mindig szívesen látott partner a vállalkozásban. A Vito zárt áruszállító 5 dízelmotorja között biztosan talál egy gazdaságos megoldást a feladataihoz. A Mercedes-Benzre jellemző megbízhatóság és hosszú élettartam gondoskodnak arról, hogy Vito zárt áruszállítója mindig a rendelkezésére álljon, amikor szüksége van rá. Ehhez a hosszú, akár 40 000 km-es szervizintervallumok is hozzájárulnak.

Maradjon útközben is összekapcsolva!

A Vitóval egyszerűen magával viheti a digitális világot! Az extraként rendelhető audiorendszerek Bluetooth® segítségével kihangosítót, valamint zenestreaminget kínálnak, és részben lehetővé teszik az okostelefonok integrálását. Így a lehető leggazdaságosabban és legkellemesebben végezheti munkáját – a könnyű kezelhetőségnek is köszönhetően.

Az egyre bővülő Mercedes PRO kapcsolattartási szolgáltatások segítenek Önnek a feladatok könnyebb és gazdaságosabb elvégzésében. Az extraként rendelhető, széles körű kínálat a Flottakommunikációtól a gépjármű-műveleteken át a Mercedes-Benz Segélyhívó rendszerig terjed.

1

A Vito zárt áruszállító extra hosszú változata esetén érvényes.

2

A Becker® MAP PILOT navigációs rendszer csak az Audio 15-tel együtt rendelhető.

Jó szórakozás, tökéletes tájékozottság.

Az információs és kommunikációs rendszerek, számos kapcsolódási ponttal, gondoskodnak a legjobb összeköttetésről és a kiváló szórakozásról. Az extraként rendelhető Audio 30 és Audio 40 multimédia-rendszer kezelése egy érintőképernyő segítségével intuitív és kényelmes.

Vito zárt áruszállító, COLLISION PREVENTION ASSIST

COLLISION PREVENTION ASSIST

Vito zárt áruszállító, Sávtartó asszisztens

Sávtartó asszisztens

Vito zárt áruszállító, Holttérfigyelő asszisztens

Holttérfigyelő asszisztens

Vito zárt áruszállító, LED-es Intelligens Világítási Rendszer

LED-es Intelligens Világítási Rendszer

Vito zárt áruszállító, ATTENTION ASSIST

ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens

Vito zárt áruszállító, Oldalszélasszisztens

Oldalszélasszisztens

Mercedes PRO: egyszerűbbé és gyorsabbá teszi vállalkozása működését,

Keresse meg a megfelelő megoldásokat Vitójához!  

Sok terhet levesz a válláról.

A Vito zárt áruszállítóban bőséges hely van mindennek, amit magával kell vinnie. Akár 3 m raktér hosszával 3200 kg-os gépkocsiként nagy mennyiségű rakományt szállíthat.

De ez még nem minden: három járműhosszal, két tengelytávval, rugalmas rakományrögzítő rendszerrel és praktikus válaszfalakkal sokoldalú egyéni kialakítási lehetőségeket és különleges kialakításokat nyújt Önnek professzionális szállítási feladataihoz.

További előnyt jelentenek a nagy ajtónyílások és az alacsony rakodóperem, amelyek megkönnyítik a nehéz feladatokat. Így még nagyobb kényelmet, hatékonyságot és biztonságot élvezhet a be- és kirakodáskor.

Járműhossz
Kompakt
Hosszú
Extra hosszú
Raktérfelület
Raktérfogat
Raktérhossz
 Max. terhelés

Itt élvezheti a munkát.

Vito zárt áruszállító

A Mercedes-Benz elektromos transzporterei: praktikusak, gazdaságosak és iparág-specifikusak.

Ismerkedjen meg a Vito zárt áruszállítóval elektromos meghajtással is!

Mercedes-Benz transzporterek
Érdeklődik a Vito zárt áruszállító iránt?
Állítsa össze Vito zárt áruszállítóját vagy vegye fel a kapcsolatot hivatalos márkakereskedőnkkel!
[*] Az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és hivatalos specifikus CO₂-kibocsátásáról további információk az „Útmutató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásához, CO₂-kibocsátásához és áramfogyasztásához" c. kiadványban találhatók, amely térítésmentesen beszerezhető valamennyi értékesítési ponton és a Deutsche Automobil Treuhand GmbH-nál (DAT www.dat.de).