Kényelem.

Megelőzi a jelent.

Mercedes-Benz User Experience (MBUX)


A jövő az elektromos hajtásé. És az emberi intuícióé.

Mercedes-Benz User Experience (MBUX)


A jövő az elektromos hajtásé. És az emberi intuícióé.
Mercedes-Benz EQV: MBUX
Mercedes-Benz EQV: előklimatizálás

Előklimatizálás

Mercedes-Benz EQV, beszédvezérlés

Beszédvezérlés

Mercedes-Benz EQV, érintésvezérelt kezelési koncepció

Érintésvezérelt kezelési koncepció

  Mercedes-Benz EQV navigáció

  Navigáció

  Mercedes-Benz EQV rádió

  Rádió

  Mercedes-Benz EQV zene

  Zene

  Variálhatóság


  Kellemes környezet akár nyolc személy számára.

  Két üléssor – számtalan lehetőség.

  Variálhatóság


  Kellemes környezet akár nyolc személy számára.

  Két üléssor – számtalan lehetőség.

  Egyéni üléselrendezés
  Az ülések egyéni igények szerinti állítása
  Megtekintés újra
  A képen a Mercedes-Benz EQV üléselrendezés-változata látható.
  A képen a Mercedes-Benz EQV üléselrendezés-változata látható.
  A képen a Mercedes-Benz EQV üléselrendezés-változata látható.
  A képen az EQV üléselrendezés-változata

  Komfortfelszereltségek


  Mindig lenyűgözi, és a fenntarthatóságot szolgálja.

  Komfortfelszereltségek


  Mindig lenyűgözi, és a fenntarthatóságot szolgálja.

  Üléskomfort csomag

  EQV a Mercedes-EQ családból: Üléskomfort csomag

  Üléskomfort csomag

  Az Üléskomfort csomag1 által nyújtott kényelmet főképpen a hosszú utakon fogja nagyra értékelni: mind a vezető, mint az első utas ülését üléspárnahossz-állítással, valamint négy irányban állítható deréktámasszal láttuk el. Magas szintű ergonómiájukkal teljesítik az „AGR e. V.” (Aktion Gesunder Rücken − a gerinc egészsége érdekében tevékenykedő német szervezet) feltételeit.

  Panoráma-tolótető

  Mercedes-Benz EQV: panoráma-tolótető

  Panoráma-tolótető

  Az igényes panoráma-tolótető nagy üvegfelületeivel sok fényt enged a belső térbe, és világos, barátságos környezetet teremt gépkocsijában. A tolótető első része elektromosan nyitható, így kiegészítő szellőzési lehetőséget nyújt.

  Burmester® térhatású hangrendszer

  Mercedes-Benz EQV: Burmester térhatású hangrendszer

  Burmester® térhatású hangrendszer

  A Burmester® térhatású hangrendszer tökéletesen összehangolt erősítő- és hangszórórendszere lenyűgöző térbeli hangzást varázsol a gépkocsiban. A 15 hangszóró és a bassreflexdoboz teljesítménye együttesen 640 W. A többcsatornás térhangzás-technológiának köszönhetően minden ülőhelyen impozáns hangzás élvezhető.

  Asztal csomag

  Mercedes-Benz EQV: Asztal csomag

  Asztal csomag

  Az Asztal csomag számos olyan funkcionális extrát tartalmaz, amelyek kellemesebbé teszik az utazást a gépkocsiban hátul ülve. A kihajtható és eltolható asztalon lehet falatozni, dolgozni vagy játszani. Az oldalfalakon lévő pohártartók biztonságosan rögzítik az italokat. Mindezeken felül a vezető- és az utasülés háttámláján található hálókkal, amelyek további praktikus tárolási lehetőségeket kínálnak, valamint a hátsó különálló ülésekkel még jobban használhatóvá válik az utastér. A 12 V-os csatlakozóaljzaton csatlakoztathatók és tölthetők a mobileszközök.

  Fekhely csomag

  Mercedes-Benz EQV: Fekhely csomag

  Fekhely csomag

  A Fekhely csomaggal a 3-as üléspadból a 2. hátsó üléssorban egy pillanat alatt kényelmes fekvőhely alakítható ki – például gyors pihenéshez vagy útközbeni éjszakázáshoz. A hozzá tartozó ágyhosszabbítással egybefüggő, kb. 1,93 m x 1,35 m méretű fekvőfelület jön létre. A kíváncsi pillantásoktól a sötétre színezett üveg védi a pihenőket.

  Középkonzol integrált hűtőrekesszel

  Mercedes-Benz EQV: középkonzol integrált hűtőrekesszel

  Középkonzol integrált hűtőrekesszel

  Az integrált hűtőrekesszel rendelkező középkonzollal még hangsúlyosabb lesz a gépkocsi belső terének prémium kialakítása. A két temperálható pohártartó hasznos segítség a vezető és az első utas számára egyaránt. Elöl a kárpitozott kartámasz szolgálja a kényelmet, amely alatt egy multimédia-doboz található két USB-csatlakozóval és egy SD-kártyanyílással, továbbá egy nagyméretű tárolódoboz, valamint egy 3,2 l-es hűtőrekesz, két 0,5 l-es palacknak elegendő hellyel. Hátul egy 230 V-os és egy 12 V-os csatlakozóaljzat, valamint egy Ambiente megvilágítással rendelkező tárolórekesz tartozik a felszereltséghez.

  Ambiente megvilágítás a műszerfalon

  Mercedes-Benz EQV: Ambiente megvilágítás a műszerfalon

  Ambiente megvilágítás a műszerfalon

  A műszerfal Ambiente megvilágítása jóleső közvetett fénnyel üdvözli a vezetőt és az elöl ülő utast. A kívánt hangulatvilágítástól függően három színárnyalat − „neutral“, „solar“ és „polar“ − teremt elegáns és kellemes atmoszférát. A fényerősséget öt fokozatban lehet állítani. Mivel így sötétben a belső tér és a külső környezet fényerőssége közötti különbség kisebb, könnyebb a szem számára a belsőről a külső irányba váltani.

  AIRMATIC

  A képen az AIRMATIC légrugózás.

  AIRMATIC

  Autópálya vagy nyomvályús földút: az AIRMATIC légrugózással[1] rendkívül kényelmes és biztonságos vezetési élményben lesz része, valamint élvezheti járműve jobb terepjáró képességét és fokozott sportosságát nagy sebességeknél.
  Egyénileg megválasztható menetprogramok, jobb kezelhetőség és kisebb üzemanyag-fogyasztás nagy sebességeknél, valamint állandó járműszint be- és kirakodás[2] vagy utánfutó vontatása közben: ezek az AIRMATIC légrugózás[1] további előnyei.

  [1] Előreláthatólag 2021/10-től áll rendelkezésre.

  [2] Bekapcsolt gyújtásnál, illetve járó motornál.

  EQV 300 | áramfogyasztás, kombinált: 28 kWh/100 km, CO2-kibocsátás, kombinált: 0 g/km<p>Az értékek a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletének XXI. mellékletében meghatározott WLTP mérési módszer alapján kerültek meghatározásra. Az üzemanyag-fogyasztási értékek kiszámítása ezen értékek alapján történt. </p>