Citan zárt áruszállító | Mercedes-Benz

Az új Citan zárt áruszállító.

Tökéletesen alkalmazkodik szállítási feladataihoz.

Az új Citan zárt áruszállító több területen is kiemelkedik: kompakt külső méretei mellett tágas rak- és vezetőtérrel várja. A nagy hasznos terhelést agilis menettulajdonságokkal kombinálja. Ergonomikus kialakítású vezetőhelyével és az Ön szállítási feladatainak megfelelő variálhatóságával biztosan meg fogja könnyíteni a munkáját.

Biztonságos és nyugodt munkavégzés.

A jármű már szériakivitelben átfogó utasvédelmet nyújt, egyebek mellett hat légzsákkal. Ezenfelül, ha kívánja, számos aktív asszisztensrendszer támogatja vezetés közben.

Nagyméretű, jól kihasználható raktér.

Az új Citan zárt áruszállító sokoldalúan járul hozzá mindennapi munkájának megkönnyítéséhez: a sokféleképpen kihasználható raktér mérete és hasznos terhelése egyaránt nagy.

Robusztus és ergonomikus munkahely.

A belső tér − robusztus üléseivel, egyszerű kezelhetőségével vagy praktikus tárolóhelyeivel − különösen ergonomikus.

A fordulékony Citan nagy terhelésnél is jó menetbiztonsággal rendelkezik.

Fordulékonyság a városi forgalomban, menetbiztonság az országutakon: az új Citan zárt áruszállító agilis, kényelmes és gazdaságosan üzemeltethető.

Egy small van nagy lehetőségekkel.

  

Méretek és tömegadatok. Kompakt tércsoda.

Az új Citan zárt áruszállító sokféle szállítási lehetőséget biztosít Önnek, és nagy raktérfogatával, valamint nagy hasznos terhelésével megkönnyíti a munkáját. Az extraként rendelhető vonóhoroggal akár 1500 kg-ot is vontathat.
Raktérfelület
Raktérfogat
Raktérhossz
 Max. terhelés
2,35 m²
3,3 - 4,0 m³
1567 mm

782 kg

 

Egyértelműen Mercedes-Benz: külső design.

Az új Citan zárt áruszállító formavilágán már első ránézésre látható, hogy rokon a Mercedes-Benz nagyobb transzportereinek designjával.

Karakteres orrkialakítás

A karakteres gépkocsiorr leglátványosabb elemei a karcsú, szép kialakítású fényszórók, valamint a Mercedes-Benzre jellemző hűtőrács a középen elhelyezett Mercedes csillaggal.

Markáns oldaldesign

A markáns oldaldesign jól kiemeli az új Citan zárt áruszállító lendületességét. Az újdonságok között említhetők a 40,6 cm-es (16 col) design acél keréktárcsák.

Funkcionális hátsó kialakítás

Az aszimmetrikusan nyíló hátsó ajtókkal nagy raktérnyílás áll rendelkezésre, amely mellett a Mercedes-Benzre jellemző, szép formájú hátsó lámpák találhatók.