Citan Tourer | Mercedes-Benz

Az új Citan Tourer. 

Amikor egy kisméretű személygépjárműtől valami nagyot várhat.

Egy kompakt, de tágas utasterű személyjárművet keres, amely dinamikusan és kényelmesen vezethető, és nem jön zavarba semmilyen közlekedési helyzetben? Olyan gépkocsira gondol, amely megkönnyíti a munkáját, egyúttal cége „névjegye”, és nem ismer kompromisszumot, ha a biztonsági felszereltségekről van szó? Akkor meg kell ismernie az új Citan Tourert!
 

Minden téren a biztonságot szem előtt tartva alakítottuk ki.

Asszisztensrendszerek széles választéka – számos közülük már szériafelszereltségként – és hét légzsák gondoskodik a Mercedes-Benzre jellemző magas biztonsági színvonalról.

Funkcionalitás csúcsformában.

A belső tér formavilágára a letisztultság, az átláthatóság és az igényes megjelenés jellemző. Így lesz egyszerre funkcionális és reprezentatív.

Tágas, variálható utastér.

Az új Citan Tourer tágas, jól hozzáférhető utasterét sokféle módon alakíthatja, hogy pontosan megfeleljen utasai igényeinek.

Dinamikus, kényelmes és gazdaságos vezetés.

Az új Citan Tourer menettulajdonságai – a gazdaságos, dinamikus motoroktól kezdve a kényelmes, sebességtől függő szervokormányzásig – meg fogják győzni.

Egy small van nagy lehetőségekkel.

  

Utastér. Egy tér tele lehetőséggel.

Utasai már az utazás első pillanatától kezdve remekül érezhetik magukat az új Citan Tourerben, hiszen kényelmesen, a billenőablakokkal jó szellőzést biztosító, szériafelszereltséghez tartozó, két tolóajtón szállhatnak be. Mindegyik ülés strapabíró szövettel van bevonva. Az ülések támláit 1/3 - 2/3 arányban döntve sík csomagtérpadló alakítható ki.
Helyek az utastérben
Csomagtér
Max. csomagtér
Max. terhelhetőség

5

517 l

2390 l

 

539 kg

Egy kisméretű személygépjármű nagystílű fellépéssel: a külső design.

Egyértelműen Mercedes-Benz: az új Citan zárt áruszállító formavilágán már első ránézésre látható, hogy rokon a Mercedes-Benz nagyobb transzportereinek designjával.

Karakteres orrkialakítás

A karakteres gépkocsiorr leglátványosabb elemei a karcsú, szép kialakítású fényszórók, valamint a Mercedes-Benzre jellemző hűtőrács a középen elhelyezett Mercedes csillaggal.

Markáns oldaldesign

A markáns oldaldesign jól kiemeli az új Citan Tourer lendületességét. Az újdonságok között említhetők a 40,6 cm-es (16 col) design acél keréktárcsák.