Flottaértékesítés I Mercedes-Benz
Mercedes-Benz flottaértékesítés

Mercedes-Benz flottaértékesítés

Üdvözöljük a Mercedes-Benz flottaértékesítési oldalán!

Tisztelt Érdeklődő!

A Mercedes-Benz Hungária Kft. kiemelt figyelmet fordít céges ügyfeleire és egyedi, kedvező, az adott cég kívánalmainak legjobban megfelelő ajánlatok kidolgozásával segít a minőségi gépjárműpark kialakításában és hatékony működtetésében. Személy- és haszongépjárműveink széles választéka és kiváló minősége biztosítja a gépjárműpark értékállóságát, az átlagosnál magasabb maradványértékét.

 

Kiemelt ügyfeleink körébe tartoznak többek között:

  • Minden olyan vállalat akinek saját vagy anyacége folytán nemzetközi keretszerződése van a Daimler AG-vel
  • Minden olyan hazai vállalkozás aki jelentős (30 db-ot elérő) gépkocsiparkkal rendelkezik
  • Finanszírozó, illetve flottapark kezelő cégek
  • Nemzetközi és hazai autókölcsönzők

 

A fenti kiemelt ügyfélkörön túlmenően a kisebb vállalkozások, magánvállalkozók számára is kedvező feltételeket kínálnak márkekereskedőink.

Saját finanszírozónk a Mercedes-Benz Lízing versenyképes finanszírozási lehetőséget kínál céges ügyfeleinknek a pénzügyi lízingtől kezdve a teljeskörű szolgáltatást nyújtó operatív lízinggel bezárólag.

Részletes ajánlatért forduljon bizalommal hozzánk, vagy márkakereskedő partnereinkhez.

 

Reméljük, még ma visszautasíthatatlan ajánlatot adhatunk Önnek!

Termékpalettánk.

Minden nap tökéletes munkát végezni: ez az Ön ambíciója, egyúttal a mi motivációnk. Annak érdekében, hogy vállalkozása sikeres legyen, erős partnerekre van szüksége: Válassza akár a fordulékony városi áruszállító Citan, a professzionálisan és sokféleképpen tehetséges Vito, a funkcionális és terepjáró képességű X-osztály, a stílusos és kényelmes V-osztály vagy akár a sokoldalú és klasszikus Sprinter modelleket, egy olyan járműre talál, amely mindig bevetésre kész, és amelyre nyugodtan rábízhatja magát. Így aztán teljes egészében a munkájára koncentrálhat.

Szerviz és mobilitás.

Teljes körűen gondoskodunk Mercedes-Benz flottájáról, mégpedig az Ön elvárásainak megfelelően. Mercedes-Benz minőségben kínálunk megelőző szolgáltatásokat és gyors segítséget, továbbá természetesen karbantartjuk és ápoljuk járművét. Szakembereink a szervizekben és mindenhol - ahol csak szüksége van rájuk - rendelkezésére állnak.