Marco Polo ACTIVITY. Egyéni utazóknak.

Olyan változatos, mint az élet.

Első a szabadidő. Azután a szórakozás.

A variálható és gazdaságos szabadidő-autó.

A mindennapoknak vége, kezdődik a szabadidő! A Marco Polo ACTIVITY variálható és gazdaságos szabadidő-autó a családok és a spontán szabadidős tevékenységek számára.. A praktikus megemelhető tetőnek és a komfort fekhelyként funkcionáló háromszemélyes üléspadnak köszönhetően pillanatok alatt akár öt kényelmes hálóhely áll rendelkezésére. A családi szabadidő-autó 2350 mm-es maximális belső magasságával, elfordítható első komfort üléseivel és a lehajtható asztallal mindig kényelmes helyet kínál a piknikhez. Éppen ilyen sokszínűek a Marco Polo ACTIVITY meghajtási változatai is: hátsókerék- vagy összkerékhajtással rendelhető. Kiváló fordulékonyságával és az átlagos méretű garázsokhoz alkalmas, 2 méter alatti magasságával megbízható társ a mindennapokban is.

Kiemelkedő jellemzők.

 1. Lakótér és alvás
 2. Biztonság
Sok út, egy cél: a még több kaland.

A Marco Polo ACTIVITY nem ismeri az unalmas napokat: A kitűnően variálható utastér funkcionális helykínálattal és számos praktikus tárolási lehetőséggel kápráztatja el. Elfordítható komfortülések a vezető és az első utas számára, praktikus lehajtható asztal, 12 V-os csatlakozóaljzatok és oldalra nyitható ablakok gondoskodnak arról, hogy a felfedezőknek a mindennapoktól távol se kelljen nélkülözniük a kényelmet. A mechanikusan megemelhető tetőnek, valamint a kényelmes komfort fekhelynek köszönhetően – amely extraként fekvőbetéttel is rendelhető – kellemes, akár a 2350 mm-es belső magasságot is élvezheti, ráadásul a Marco Polo ACTIVITY néhány mozdulattal szabadidő-autóvá is alakítható, akár öt kényelmes hálóhellyel!

Fontos a biztonság.

Bárhol is van úton, a szériakivitelhez tartozó ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztensnek és az Oldalszél asszisztensnek köszönhetően a biztonság állandó útitársa lesz. Extraként rendelhető, innovatív asszisztens- és biztonsági rendszereink tovább fokozzák az amúgy is példamutató biztonsági szintet. Ezek közé a rendszerek közé tartozik például a DISTRONIC aktív követésitávolság-tartó asszisztens1, az Adaptív fékasszisztens a Marco Polo és a Marco Polo HORIZON számára, a COLLISION PREVENTION ASSIST a Marco Polo ACTIVITY számára, továbbá a Sávtartó és Holttérfigyelő asszisztens, valamint a LED-es Intelligens Világítási Rendszer. Ezekkel a felszereltségekkel felvértezve a Marco Polo szabadidő- és lakóautók – amelyekben Ön és utasai minden utat élvezhetnek – kategóriájukban úttörőnek számítanak. A belső tér kiváló biztonsági színvonalát a TÜV Rheinland az „Ellenőrzött utasvédelem“2 tanúsítvánnyal igazolta.

1

A DISTRONIC aktív követésitávolság-tartó asszisztens csak a Marco Polo és Marco Polo HORIZON modellekhez áll rendelkezésre.

2

A TÜV Rheinland által meghatározott baleseti folyamat igazolta az utasok védelmét a rakománytól, valamint a beépített bútorok stabilitását. A teszt során a gépjármű szerkezete és az utastér jelentős deformáció nélkül viselte el az 56 km/óra sebességgel történő ütközés során fellépő erőhatásokat. A beépített elemek sértetlenek, a bútorajtók pedig zárva maradtak. További információk a tesztről a beillesztett QR-kód segítségével a TÜV Rheinland online tanúsítvány-adatbázisában találhatók.

Alvás. Relaxációs zóna.

Kényelmes fekvőhely akár öt személy számára.

Akár utazásnál, szabadidős tevékenységek közben vagy a hétköznapokban, a Marco Polo ACTIVITY akár öt alvóhelyet biztosít a rövidebb vagy hosszabb pihenőkhöz. A megemelhető tető alatt tágas, kellemes alvóhely található két személy számára elegendő hellyel. Különösen ergonomikusak a habszivacs matracok alatt lévő, pontszerű elasztikus alátámasztást biztosító rugóelemek. Alul a lehajtott háromszemélyes üléspadon az ágyhosszabbítás segítségével nagyméretű, sík fekvőfelület jön létre akár három személy számára. A kívánságra rendelhető, fekete üveges, hátsó színezett üvegezés véd a kíváncsi pillantásoktól és a túl erős fénytől.

Minden a kellemes pihenésért.

 • Tetőágy két személy számára kb. 2,05 m x 1,13 m fekvőfelülettel (kb. 200 kg-os összes terhelhetőséggel) és védőhálóval
 • Kiváló minőségű, ergonomikus habszivacs matrac a tetőágy számára pontszerű elasztikus alátámasztást biztosító rugóelemekkel és nagyon jó szellőzéssel a kellemes alváskomfort biztosításához
 • Háromszemélyes üléspad komfort fekhelyként akár három személynek, ágyhosszabbítással és kb. 1,93 m x 1,35 m fekvőfelülettel
 • Elektromosan oldalra nyitható ablakok hátul mint további szellőztetési lehetőség
 • Sötétítőfüggönyök hátul és elöl
 • Hővédő üvegezés körben, kívánságra színezett üvegezés hátul, fekete üveggel

Többfunkciós lakótér.

Kitűnően illik a változatos életstílushoz.

Nagy úti célok vagy kis túrák – a Marco Polo ACTIVITY sok variálható teret kínál mindkettőhöz. A vezető és az első utas komfortülését hátrafordítva hátul a kihajtható asztal körül otthonos ülőhelyek jönnek létre az étkezéshez, a játékhoz vagy a tervek megbeszéléséhez. Az olyan intelligens részletek, mint például a bedugható pohártartók és az oldalra nyitható elektromos ablakok hátul, kellemessé teszik a gépkocsiban való tartózkodást. A tágas csomagtérben sok csomag, sportfelszerelés vagy szabadidős eszköz helyezhető el.

Hogy semmi se hiányozzon útközben.

 • A vezető és az első utas elfordítható komfortülése a pihenők alatt hátrafelé fordítható, így a hátsó üléspaddal együtt otthonos ülésegység jön létre.
 • A kihajtható, a sínrendszernek köszönhetően flexibilisen eltolható asztal két kihajtható asztallappal rendelkezik. Amikor nincs rá szükség, egyszerűen behajtható az asztal tartóoszlopába.
 • Az ágyhosszabbítással együtt komfort fekhelyként használható háromszemélyes üléspadot néhány mozdulattal fekvőfelületté lehet alakítani, amely ráadásul átnyúló rakodási lehetőséget biztosít, és a vezetősínrendszeren flexibilisen eltolható.
 • A komfort fekhelyként használható háromszemélyes üléspad alatt két fiók van, amelyekben például az ágynemű helyezhető el.

Lorem Ipsum