Marco Polo HORIZON. Stílusos kalandor.

Ugyanolyan hasznos az utazásokhoz, mint a hétköznapokban.

Élje át, amiről mások csak álmodnak!

A szabadidő-autó a stílusos kalandoroknak.

A Marco Polo HORIZON nagy felfedezés mindazoknak, akiket csábítanak a spontán és stílusos kalandok: egy személygépkocsi agilitását és menetkényelmét ötvözve repíti álmai és céljai felé. Kényelmes utastere újra és újra feltöltődésre hívogat. Egy élményekkel teli nap után pedig a megemelhető tetővel és a tetőággyal, valamint a komfort fekhellyel akár öt fő számára nyújt pihenést. Az úti célok tükrében egyéni felszereltségi lehetőségeket is kínál: a kényelemtől és designtól a multimédián át az asszisztens rendszerekig. Ráadásul a kiemelkedő komfortnak, a variálható térkoncepciónak és az átlagos garázsokhoz illeszkedő, két méter alatti magasságának köszönhetően a Marco Polo HORIZON éppolyan nagyszerű élményt nyújt a mindennapok során, mint szabadidő-autóként.

Kiemelkedő jellemzők.

 1. Lakótér és alvás
 2. Biztonság
Stílusosan úton lenni.

A Marco Polo HORIZON vezetője és utasai nem csak a látnivalókat élvezhetik útközben. A letisztult belső kialakítás és formavilág, a prémium minőségű anyagok és a stílusos kialakítású műszerfal már az első pillanatban elkápráztatja. Ráadásul az exkluzív Design csomagok bőrkárpitozásával és díszítőelemeivel még kifinomultabbá teheti az utasteret. Az ergonomikus és könnyen elfordítható komfort üléseknek köszönhetően a vezető és az első utas elegáns környezetben, kényelmesen beszélgethetnek.. Egy élményekben gazdag nap után a komfort fekhely és a kényelmes tetőágy akár öt hálóhelyet is biztosít, hogy Ön és utastársai frissen kezdhessék a következő napot – hiszen a legjobb kalandokhoz pihenés is kell.

Fontos a biztonság.

Bárhol is van úton, a szériakivitelhez tartozó ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztensnek és az Oldalszélasszisztensnek köszönhetően a biztonság állandó útitársa lesz. Extraként rendelhető, innovatív asszisztens- és biztonsági rendszereink tovább fokozzák az amúgy is példamutató biztonsági szintet. Ezek közé a rendszerek közé tartozik például a DISTRONIC aktív követésitávolság-tartó asszisztens1, az Adaptív fékasszisztens a Marco Polo és a Marco Polo HORIZON számára, a COLLISION PREVENTION ASSIST a Marco Polo ACTIVITY számára, továbbá a Sávtartó és Holttérfigyelő asszisztens, valamint a LED-es Intelligens Világítási Rendszer. Ezekkel a felszereltségekkel felvértezve a Marco Polo szabadidő- és lakóautók – amelyekben Ön és utasai minden utat élvezhetnek – kategóriájukban úttörőnek számítanak. A belső tér kiváló biztonsági színvonalát a TÜV Rheinland az „Ellenőrzött utasvédelem“2 tanúsítvánnyal igazolta.

1

A DISTRONIC aktív követésitávolság-tartó asszisztens csak a Marco Polo és Marco Polo HORIZON modellekhez áll rendelkezésre.

2

A TÜV Rheinland által meghatározott baleseti folyamat igazolta az utasok védelmét a rakománytól, valamint a beépített bútorok stabilitását. A teszt során a gépjármű szerkezete és az utastér jelentős deformáció nélkül viselte el az 56 km/óra sebességgel történő ütközés során fellépő erőhatásokat. A beépített elemek sértetlenek, a bútorajtók pedig zárva maradtak. További információk a tesztről a beillesztett QR-kód segítségével a TÜV Rheinland online tanúsítvány-adatbázisában találhatók.

Lakótér. Kint jókedv. Bent stílusosság.

Igényesen és ötletesen kialakított belső tér akár hét személy számára.

A Marco Polo HORIZON formailag tökéletes belső tere az elegáns anyagokkal és a stílusosan kialakított vezetőtérrel le fogja nyűgözni. A vezető és az első utas ergonomikus és könnyen elfordítható komfortüléseivel a belső tér kényelmes – kívánságra praktikus kihajtható asztallal is rendelkező – ülésegységgé alakítható át, ahol igazán jólesik beszélgetni.

Variálható tér a stílusos utazáshoz.

 • A vezető és az első utas elfordítható komfortülése egy pillanat alatt kényelmes ülésegységgé alakítható át, ahol igazán jólesik beszélgetni
 • A sínrendszernek köszönhetően flexibilisen eltolható asztal két kihajtható asztallappal rendelkezik (Extrafelszereltség)
 • A Belső Design csomag többek között elegáns bőrfelszereltséggel és szép díszítőelemekkel teszi még igényesebbé az utasteret, és egyedi, sportos karaktert kölcsönöz neki (Extrafelszereltség)
 • A Belső Premium csomag többek között exkluzív nappabőr felszereltséget és szép díszítőelemeket tartalmaz, amelyek még értékesebbé teszik az utasteret, és minőségi eleganciát kölcsönöznek neki (Extrafelszereltség)
 • TEMPMATIC félautomatikusan szabályozott klímaberendezés
 • Hangulatvilágítás a vezetőfülkében és hátul, vagy hangulatvilágítás a vezetőfülkében (Extrafelszereltség)
 • Meleglevegős kiegészítő fűtés állóhelyzeti fűtés funkcióval (Extrafelszereltség)
 • Melegvizes kiegészítő fűtés (Extrafelszereltség)
 • Ezüstszínű vagy antracit oldalsó napellenző, amely védi a tető jobb oldalát az esőtől és a naptól (Extrafelszereltség)

Alvás. A tetterőhöz a pihenés is fontos.

Pihentető alvás akár öt személy számára.

A sok-sok élményt kipihenten tudja igazán élvezni. Semmi sem szebb annál, amikor olyan helyen alhat, amiről mások csak álmodoznak. A Marco Polo HORIZON akár öt kalandvágyónak adja meg ezt a lehetőséget: a mechanikusan megemelhető tető alatt lévő tetőágy két személynek, a háromszemélyes üléspad pedig – komfort fekhellyé lehajtva – akár három további személynek biztosít kellemes alvóhelyet. A zavartalan alváshoz a belső térben lévő sötétítőfüggönyök a szükséges elsötétítésről, a hátsó oldalra nyitható ablakok pedig a friss levegőről gondoskodnak.

Minden a pihentető alvás érdekében.

 • Mechanikusan megemelhető tető tetőággyal két személy számára kb. 2,05 m x 1,13 m fekvőfelülettel (kb. 200 kg-os teljes terhelhetőséggel) és védőhálóval
 • Kiváló minőségű, ergonomikus habszivacs matrac a tetőágy számára pontszerű elasztikus alátámasztást biztosító rugóelemekkel és nagyon jó szellőzéssel a kellemes alváskomfort biztosításához
 • Háromszemélyes üléspad komfort fekhelyként akár három személynek, ágyhosszabbítással és kb. 1,93 m x 1,35 m fekvőfelülettel
 • Elektromosan oldalra nyitható ablakok hátul, mint további szellőztetési lehetőség
 • Sötétítőfüggönyök elöl és hátul

Lorem Ipsum