Mercedes me connect | Digitális termékek magánügyfelek számára
Egy nő egy piros Mercedes-Benz van előtt áll, és az okostelefonján a Mercedes me Alkalmazást használja.

Mercedes me connect magánügyfelek számára.

Megkönnyíti mindennapjait.

A Mercedes me connect többféle kapcsolódási funkcióval bővíti ki transzporterét, hogy könnyebbé és kényelmesebbé tegye mindennapi életét, legyen szó akár munkájáról, szabadidejéről vagy családjáról.  

Vegye igénybe digitális szolgáltatásainkat transzporteréhez és profitáljon a nagyobb kényelem, a több szolgáltatás és a magasabb szintű biztonság előnyeiből! A magánügyfelek számára kínált Mercedes me connect szolgáltatások hasznos útitársai lesznek és lehetővé teszik, hogy mindig digitális kapcsolatban maradhasson Mercedes-Benz járművével. Így a szolgáltatás által nyújtott fontos információk és hasznos funkciók, nem csak járművében, hanem attól távol is elérhetőek.

Három érv a sok közül a Mercedes me connect mellett.

Ismerkedjen meg a kényelem, a szervizelés és a biztonság terén nyújtott előnyökkel!

Nagyobb kényelem.

Az intelligens funkciók minden eddiginél nagyobb kényelmet biztosítanak Önnek mindennapi útjai előtt, alatt és után egyaránt.

Több szolgáltatás.

Változatos szolgáltatásaink segítőkész partnerévé teszik Mercedes-Benz járművét, ami emlékezteti, támogatja és tájékoztatja Önt.

Nagyobb biztonság.

Különféle szolgáltatásaink megbízhatóan felügyelik járművét, sőt nem csak figyelmeztetik Önt, hanem szükség esetén gyors segítségről is gondoskodnak.