Digitalizált feljegyzések.

Minden utat kényelmesen rögzíthet és dokumentálhat.

Ajánlatunk

Flottája gépkocsijainak használata a Mercedes PRO connect segítségével minden eddiginél könnyebben követhető és feljegyezhető. A rendszer minden utat automatikusan rögzít, és azok a Járműmenedzsment-eszközben és a Mercedes PRO connect alkalmazásban1 az Ön rendelkezésre állnak.

Digitális útnyilvántartás.

Flottája gépkocsijainak fontos adatai, például a megtett utak, gyorsan a rendelkezésére állnak.2

Digitális menetlevél.

Készítsen gombnyomásra aláírt PDF-et az adóbevallásához3,2!
1

A Mercedes PRO connect alkalmazást nem szabad menet közben kezelni. Ellenkező esetben fennáll a veszély, hogy a kezelés eltereli a figyelmét, amivel veszélyeztethet önmagát vagy másokat. Kérjük, vegye figyelembe annak az országnak a törvényi rendelkezéseit is, ahol Ön éppen tartózkodik!

2

A motor-továbbüzemelés kapcsolással (MW1) rendelkező gépkocsik esetében a „Digitális útnyilvántartás“ és a „Digitális menetlevél“ Mercedes PRO connect szolgáltatások egyes funkciói korlátozottak. Aktív motor-továbbüzemelés kapcsolás esetén csak egy utat ismer fel a rendszer.

3

Ha a „Digitális menetlevelet“ az adózási dokumentációjához kívánja használni, előzőleg feltétlenül tisztáznia kell, hogy a formátum és a rendelkezésre bocsátott információk megfelelnek-e a helyi adóhatóság adójogi előírásainak.

A Digitalizált feljegyzések bemutatása.

A flotta fontos adatai mindig szem előtt vannak.

A Mercedes PRO connect elemei.

Tudjon meg többet a Mercedes PRO connect alkotórészeiről, amelyek lehetővé teszik és mindenekelőtt megkönnyítik a kommunikációt a flottamenedzserek, a járművezetők és a gépkocsik között.

Kezdje el most és tesztelje ingyenesen!

Biztosítsa új ügyfél előnyét, és használja a „Digitális flottamegoldás“ üdvözlő ajánlattal a „Digitális útnyilvántartás“ és „Digitális menetlevél“ termékeket, valamint számos további terméket és szolgáltatást most 1 évig ingyenesen.1

1

A jelenlegi Üdvözlő ajánlat lejárta után az Ön Mercedes PRO vállalati fiókja megmarad. Azok a termékek, amelyeket az üdvözlő ajánlattól függetlenül aktiváltak, továbbra is használhatók a saját futamidejüknek megfelelően. Ahhoz, hogy továbbra is használni tudja az összes terméket, kérjük, vegye figyelembe, hogy a további termékeket és szolgáltatásokat az üdvözlő ajánlat lejárta után újra meg kell vásárolnia!

Lorem Ipsum