Hatékony flottamenedzsment

Mindig egy lépéssel előbbre.

Ajánlatunk

Flottája előrelátó munkaszervezése nemcsak időt, hanem pénzt és energiaráfordítást is megtakarít. A Mercedes PRO connect segítségével folyamatosan szem előtt tarthatja, hogy pontosan hol tartózkodnak gépkocsijai, és milyen az állapotuk.

Hatékony flottamenedzsment.

 

Javítsa flottája kihasználtságát előrelátó és rugalmas tervezéssel, valamint a gépkocsijai folyamatos áttekintésével!

A hatékony flottamenedzsment bemutatása.

Mindig szemmel tarthatja a gépkocsi állapotát és tartózkodási helyét.

A Mercedes PRO connect elemei.

Tudjon meg többet a Mercedes PRO connect alkotórészeiről, amelyek lehetővé teszik és mindenekelőtt megkönnyítik a kommunikációt a flottamenedzserek, a járművezetők és a gépkocsik között.

Kezdje el most, és tesztelje ingyenesen!

Biztosítsa új ügyfél előnyét, és használja a „Digitális flottamegoldás“ üdvözlő ajánlattal a „Hatékony flottamenedzsment“ terméket, valamint számos további terméket és szolgáltatást most 1 évig díjmentesen.1

1

A jelenlegi Üdvözlő ajánlat lejárta után az Ön Mercedes PRO vállalati fiókja megmarad. Azok a termékek, amelyeket az üdvözlő ajánlattól függetlenül aktiváltak, továbbra is használhatók a saját futamidejüknek megfelelően. Ahhoz, hogy továbbra is használni tudja az összes terméket, kérjük, vegye figyelembe, hogy a további termékeket és szolgáltatásokat az üdvözlő ajánlat lejárta után újra meg kell vásárolnia!

Lorem Ipsum