Továbbfejlesztett navigáció.

Jó tájékozódás minden helyzetben.

Ajánlatunk

Aki mindenütt kiismeri magát, gyorsabban és nyugodtabban éri el célját. A Mercedes PRO connecttel gépkocsijai mindig a legjobb úton haladhatnak. Az MBUX multimédia-rendszerben mindig releváns és aktuális adatok állnak rendelkezésre.

Továbbfejlesztett navigáció.1

Érjen gyorsan és jól informáltan célba, köszönhetően a lehető legjobb célravezetésnek, és a naprakész térképnek.

1

A „Továbbfejlesztett navigáció“ szolgáltatások csak a 17,8 cm-es (7") érintőképernyővel rendelkező MBUX multimédia-rendszerrel és navigációval (vagy műholdas rádióval a multimédia-szolgáltatásokhoz), illetve a 26 cm-es (10,25") érintőképernyővel rendelkező MBUX multimédia-rendszerrel együtt használhatók.

A Továbbfejlesztett navigáció alkalmazása.

Az összes fontos információ birtokában gyorsabban célba ér.

A Mercedes PRO connect elemei.

Tudjon meg többet a Mercedes PRO connect alkotórészeiről, amelyek lehetővé teszik és mindenekelőtt megkönnyítik a kommunikációt a flottamenedzserek, a járművezetők és a gépkocsik között.

Kezdje el most és tesztelje ingyenesen!

A tökéletes lehetőség a Mercedes PRO connect hatékonyságának megismerésére: biztosítsa az árelőnyét, és használja a Mercedes PRO connectet az üdvözlő ajánlatunkkal, most 1 évig ingyesen!1

1

A jelenlegi Üdvözlő ajánlat lejárta után az Ön Mercedes PRO vállalati fiókja megmarad. Azok a termékek, amelyeket az üdvözlő ajánlattól függetlenül aktiváltak, továbbra is használhatók a saját futamidejüknek megfelelően. Ahhoz, hogy továbbra is használni tudja az összes terméket, kérjük, vegye figyelembe, hogy a további termékeket és szolgáltatásokat az üdvözlő ajánlat lejárta után újra meg kell vásárolnia!

Lorem Ipsum