Továbbfejlesztett navigáció.

Jusson gyorsabban célba minden szükséges információ birtokában!

A „Továbbfejlesztett navigáció“ Mercedes PRO connect szolgáltatással1 digitális szolgáltatásokat kap gépkocsija multimédia-rendszeréhez, melyek minden fontos információval elláthatják Önt az előrelátó és kellemes utazáshoz. Valós idejű közlekedési adatok, mindig aktuális térképadatok, valamint különböző multimédia- és navigációs funkciók segítenek a pillanatnyilag legjobb útvonal megtalálásában.

1

A „Továbbfejlesztett navigáció“ szolgáltatások csak a 17,8 cm-es (7") érintőképernyővel rendelkező MBUX multimédia-rendszerrel és navigációval (vagy műholdas rádióval a multimédia-szolgáltatásokhoz), illetve a 26 cm-es (10,25") érintőképernyővel rendelkező MBUX multimédia-rendszerrel együtt használhatók.

Ezeket az előnyöket kínáljuk Önnek:

Fahrtziele direkt ins Fahrzeug senden

Úti célok küldése közvetlenül a gépkocsinak.

 
Dynamische Routenführung

Dinamikus célra vezetés.

 
Immer aktuelles Kartenmaterial

Mindig aktuális térképek.

 

Tartalmazott szolgáltatások.

  1. Live Traffic Information

  2. Online térképfrissítés

  3. Multimédia funkciók

  4. Navigációs funkciók, a Send2Carral együtt

1

A térképek nem frissíthetők online olyan gépkocsiknál, amelyeknél a térképek több hónapja nem voltak frissítve, különösen abban az esetben, ha a szolgáltatást deaktiválták, illetve a gyújtás nem volt elég hosszú ideig bekapcsolva, vagy nem volt megfelelő mobilkapcsolat. Ebben az esetben manuális térképfrissítést kell végrehajtani egy USB-pendrive vagy egy Mercedes-Benz szerviz segítségével. További információk a Mercedes PRO Portalon találhatók.

2

Ehhez további adatcsomag szükséges, amely az „Internet az autóban“ szolgáltatáson keresztül vásárolható meg a mobiltelefon-szolgáltatónál. Az „Internet az autóban“ szolgáltatás meghatározott országokban áll rendelkezésre. További információkért, kérjük, forduljon Mercedes-Benz kereskedőjéhez.

3

A „Navigációs funkciók“ szolgáltatás a V-osztályhoz 2020/03-tól csak a „Navigáció plus“-szal (EX8) együtt rendelhető.

4

A „Navigációs funkciók“ szolgáltatás egyes piacokon korlátozottan áll rendelkezésre.

5

Ez a funkció a Sprinterhez 2020/06-ig áll rendelkezésre.

6

Egy hely adatainak a „Send2Car“ funkcióval történő elküldésekor előfordulhat, hogy bizonyos körülmények között a gépkocsiban egy a térbeli célkoordinátákkal azonos vagy azokhoz közeli célpont jelenik meg.

Kompatibilis típusok és alkalmazások.

Gépkocsik és típusok

Sprinter 910, Sprinter 907, V-osztály 447 (2020/03-tól)

Járműmenedzsment-eszköz

MBUX multimédia-rendszer

Részletes információk arról, hogy mely szolgáltatások rendelhetők gépkocsijához, a Mercedes PRO connect Szolgáltatási Tájékoztatóban találhatók.

Kezdje el most és tesztelje ingyenesen!

A tökéletes lehetőség a Mercedes PRO connect hatékonyságának megismerésére: biztosítsa az árelőnyét, és használja a Mercedes PRO connectet az üdvözlő ajánlatunkkal, most 1 évig ingyesen!1

1

A jelenlegi Üdvözlő ajánlat lejárta után az Ön Mercedes PRO vállalati fiókja megmarad. Azok a termékek, amelyeket az üdvözlő ajánlattól függetlenül aktiváltak, továbbra is használhatók a saját futamidejüknek megfelelően. Ahhoz, hogy továbbra is használni tudja az összes terméket, kérjük, vegye figyelembe, hogy a további termékeket és szolgáltatásokat az üdvözlő ajánlat lejárta után újra meg kell vásárolnia!

Lorem Ipsum